Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото между участниците във форума?
До кои страни са били изпратени картички и от кои държави са получени поздравителни картички?
Какви проблеми могат да възникнат при доставката на картички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото между участниците във форума?
-
До кои страни са били изпратени картички и от кои държави са получени поздравителни картички?
Участниците изпратиха картички до различни държави, включително Швеция, Финландия, Белгия, САЩ, Беларус, Китай, Русия и Германия. Освен това те изпратиха картички до Чехия и Чикаго. Въпреки че доставката може да отнеме различно време в зависимост от местоположението на получателя , участниците с нетърпение очакват получаване на картичките и споделят своите преживявания. Изпратени са картички до различни страни като Холандия, Германия, Русия, Беларус, Украйна, Китай, Тайван, САЩ , Финландия , Полша и др. Поздравителни картички бяха получени от различни страни като Холандiя , Германия , Русия , Беларус , Съединените щати , Япония , Китай , Краснодарск и Санкт Петербург.
-
Какви проблеми могат да възникнат при доставката на картички?
-
Какви са стратегиите за избор на картички, когато получателят не посочва конкретни предпочитания?
-
Какво е посткросинг?
Да направя дизайна беше лесно, проблема дойде като се опитах да го обърна в .jpeg формат....режеше ми половината изображение, защото на практика го бях оставила да е бяло поле за писане
Е, измислих го най-накрая как да не ми го прави този номер. Сега и със снимката си поиграх да я оразмерявам. Надявам се да стане картичката, ако се получи добре, ще споделя подробности 
Той няма нито един от трите малтийски обекта. Как ме засърбяха ръцете да му пиша, но се сетих, че още не мога