Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 934
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Мамо Цоцоланке, добре дошла и приятно изпращане-получаване на картички  Hug

# 421
Аз мисля в понеделник да отида да видя дали ще могат да ми отпечатат нещо в един копирен център. Вчера и днес си играх с Corel draw докато си направя дизайн за гърба, но пак не съм сигурна дали се справих и дали ще излиза както трябва при принтирането Thinking Да направя дизайна беше лесно, проблема дойде като се опитах да го обърна в .jpeg формат....режеше ми половината изображение, защото на практика го бях оставила да е бяло поле за писане Crazy Е, измислих го най-накрая как да не ми го прави този номер. Сега и със снимката си поиграх да я оразмерявам. Надявам се да стане картичката, ако се получи добре, ще споделя подробности Grinning

Маме, добре дошла тук и успех в картичкообмена Hug

# 422
Yellow, случайно да има картички с влакове и трамваи в този магазин?

Аз приготвих и утре ще изпратя на едно момче от София, такава картичка, но не е от България.
http://www.favoritepostcard.com/product/85/

Той харесва черно-бели и да има влакове,релси и т.н.

# 423
Врабец хахахаха, малтийски камънак Grinning Между другото и аз гледам, че доста хора се интересуват от ЮНЕСКО обектите. На един португалец досега съм му пратила 4-5 картички на тази тема - той е от най-сериозните, дето познавам с тази тема - има си блог  
http://joaonogueirapostcrossing.blogspot.pt/ и там въвежда всичко получено на тема ЮНЕСКО, прави обратно броене до получаване на картички за всички обекти.. Има тесни предпочитания, но определено е от по-мило молещите хора да му съдействат по тези конкретни теми.

Страхотно Simple Smile Той няма нито един от трите малтийски обекта. Как ме засърбяха ръцете да му пиша, но се сетих, че още не мога  Crazy Нещо не мога да открия от блога, кой му е профилът в Посткросинг. Имаш ли го някъде, да си го запаметя за голямото пращане през ноември?

# 424
Еее, ако му пишеш, човекът много ще се зарадва Simple Smile
Ето го профилът:
http://www.postcrossing.com/user/JoaoNogueira

# 425
Много мерси  Grinning

# 426
Благодаря ви много за радушното посрещане! Имам си вече картички, след малко ще надписвам, утре изпращам! smile3508

И.....признавам си.....абсолютно ще объркам аватарната тема и тази тема Heart Eyes Mr. Green.....
Особено и след като прочетох това -
Той харесва черно-бели и да има влакове,релси и т.н.

Joy

# 427
И на мен ми е писал бразилецът за влакчета и трамваи, ама аз му отговорих, че нямаме тук подходящи за тези му искания картички и ще му пратя друга. Laughing

# 428
  • Габрово
Някой назад питаше с какво си снимаме картичките, ако нямаме скенери - аз съм си сложила такова на телефона и става перфектно.  Grinning

А като казахте за това кой къде какви картички е намерил... Дали можете да ме упътите към някоя книжарница с по-голям избор в района на Стамболийски, Пиротска, Мария Луиза, Лъвов мост? Или пък някъде по маршрута на трамвай 20.  Mr. Green Сравнително често ходя към София, но обикновено имам по около 1 свободен час, максимум два, и все не успявам да си намеря откъде да напазарувам.  Mr. Green

Аз нагласих пощата за утре - картички до Индонезия, Малайзия, Тайван (аз в замяна ще получа картичка от Виетнам  Grinning) и Нова Зеландия. И едно писмо до така любимата ми Южна Африка.  Heart Eyes

# 429
missing
- на "Мария Луиза" има сувенирно магазинче до Халите - на спирката на трамвай 18 до ЦКБ
- в Халите също има щанд за сувенири, продават и картички
- на Стамболийски в Mall Sofia на последния етаж в книжарница Ciela има доста
- ако идваш с влак, на Централна гара има книжарница межд гишетата за билети на първия етаж
- на Пиротска преди половин година гледах, че има сувенирен магазин - като тръгнеш пеша от Халите в посока Женския пазар, се пада почти в началото отляво, ако не се лъжа близо до един магазин на Германос
- книжарница Хеликон на Стамболийски - почти на пл. "Света Неделя" - но в момента има много малък избор
- ако ти е близо, също и в подлеза на Президентството има доста сувенирни магазинчета с картички на нормални цени
Май за тези се сещам засега.

# 430
Дами!

Аз ви поизтървах, че и двете с малчо бяхме болнички. В ужасната ни серия много ни зарадваха две прекрасни картички!

Врабчо
, твоята прекрасна картичка, беше първата ми изобщо получена картичка и съм очарована от нея! Благодаря ти, най-сърдечно!
Фенси, Лувъра ми е мечта. Толкова красив нощен изглед си ми пратила, че чак се чувствам неудобно, че не можах да изпратя нещо подобаващо. Merci beaucoup!
Малко по-късно ще ги кача!

В петък, мъжът ми ще пътува до Виена и ще ми вземе от там Климт и ако намери някои от техните Юнеско места. Ако някоя от вас е фенка на Климт, мога да пратя на няколко съфорумки. Пишете ми на ЛС, мога да пратя 5.
Аз също много се запалих по Юнеско местата и много ще се радвам да разменя с някои от вас. Също много ми харесват часовниковите кули и 100-те национални туристически обекта.

Бързи пратки и пълни пощенски кутии ви желая!

# 431
  • КиТ
Ако някой иска картичка от мен, да пише.  Аз, ако може, таковата, да си изпрося една картичка от Разград  Embarassed  , понеже като малка съм живяла там за кратко.

О добре,нямаш проблеми  Hug с нетърпение,чаках да те кръмкам за адрес,че и аз искам картичка от Франция Heart Eyes

Мами, добре дошла в клуба! Hug И мерси много за сладката почерпка. Heart Eyes   bouquet  bouquet  bouquet

mery_poppins1,ако знаеш,колко интересна картичка съм ти замислила,нямам търпение да я взема утре от ателието и да ти я пратя  smile3508
Дано и утре получа поръчаните картички,за да пратя и на другите момичета,на които обещах  Hug

# 432
Хеликаза ехааа, не съм само аз запалената по часовникови кули значи? Simple Smile Ако искаш, мога да ти пратя картичка с тази от Трявна.

# 433
Много бих искала!
Но с какво мога да те зарадвам аз?
Иначе аз ги харесах покрай теб, не бях забелязала колко са интересни и красиви. Точно тази от Трявна ме очарова наживо.

В събота чак ще мога да отскоча до пощата:(

# 434
  • Най-красивата страна
И аз съм очарована от часовниковите кули Heart Eyes
Както и от фаровете.

Днес писах на една девойка, която е войник в Афганистан ,много се надявам да се съгласи на директна размяна.

Общи условия

Активация на акаунт