Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 936
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • ул. "Мечтание"
Добре де, посткросърска душа не трае и си теглих адреса днес. Падна ви е едно 16 годишно момиче от Беларус с изпълними желания - георгафски карти, морета, планини Mr. Green

# 316
  • КиТ
Кати честито ти отличие    bouquet и голямо браво за Врабеца   bouquet

# 317
И мен не ме свърта. Все искам да пращам.

# 318
Честита заслужена титла, КАТИ  Hug
Радвам се, че сте получили и харесали картичките, момичета! Hug
Вчера една от картичките до Русия беше регистрирана след 41 дневен преход. Падна ми се индиец без никакви претенции, само не знам сега пък до Индия колко време ще ми пътува картичката. Rolling Eyes
Днес още една картичка ми е регистрирана, този път до Холандия. Пътувала е 5 дни, а новият ми адрес е китайка с милион и едно изисквания буквално. Crazy То да не е мулти вю, ама може да е, ама само като тези във фейвъритс и други такива щения, ама ще й намеря нещо подходящо, надявам се. Laughing
Днес получих и много хубава картичка от Краснодар, но не мога да я снимам, че си счупих телефона и сега е на поправка. Пратена е на 28.09 Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 19:31 от Малвина~Ина

# 319
ЧЕСТИТА ТИТЛА КАТИ Hug
Аз днес съм така Crossing Arms

# 320
  • España (Плевен)
Благодаря Ви, момичета..  Hug Hug Hug
За титлата и срещите: това е чудесна идея, но нека си съберем до лятото картички и може да помислим за едно събиране.  Peace

Силве, ти добре си ни оставила от козичките, обаче те едва ли ще ме дочакат...  Tired Sad
Я кажи ще поръчваш ли картички от Ибей? Бях ти отговорила, че съм навита, но не знам дали си го видяла?  newsm78 Thinking

Кажете ми как го правите това? Аз не знам..  Crossing Arms Blush Mr. Green Mr. Green

# 321
Ето малко красиви шарени картички и от мен:

От mery_poppins1 Благодаряяя, трета картичка в колекцията на тема български часовникови кули  Hug Hug Hug
Скрит текст:

От една рускиня по директен обмен
Скрит текст:

..и марката на картичката й
Скрит текст:

От Русия с postcrossing ID http://www.postcrossing.com/postcards/RU-2013962
Скрит текст:

..и марката на тази картичка
Скрит текст:

И пак съм с повече получени от пратени. Подозирам как сушата в пощенската ми кутия откъм картички с ID наближава...  Shocked Shocked Shocked

Ехаа, идеята за срещи и у нас звучи чудесно Simple Smile Твърдо, твърдо за - когато кажете. Може и на по-топло време да е, хем да попремислим и измислим дотогава някакви теми, за каквито Гад Чевръста пише, че се правят в Канада. Нямах представа, че картички от такива срещи се пращат на други посткросъри после - мислех само, че се пращат на принципа всеки на всеки само между присъстващите на срещите - но явно идея всякакви Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 20:04 от tsvetna84

# 322
КАТИ, printscreen на монитора правя и после режа.

# 323
Силви....ако поръчваш от и бей искам определена картичка моля Praynig Praynig Praynig
ще пиша на лично коя ако се съгласиш

# 324
  • Габрово
Падна ми се индиец без никакви претенции, само не знам сега пък до Индия колко време ще ми пътува картичката. Rolling Eyes
10-14 дни  Whistling Индийската поща е изненадващо бърза. Пращала съм на трима души, и трите картички пристигнаха за по-малко от две седмици.  Simple Smile

От опита ми до сега - най-бавни са Индонезия (1 до 2 месеца), Мексико (месец и малко) и Китай е на късмет. Повечето хора се оплакват от Русия - досега не съм имала напълно никакви проблеми с руската поща, всичко пристига за около 2 седмици.  Rolling Eyes

И от мен една картичка от Фрийдрихшафен, Германия  Flutter

И двете ми картички от немските посткросинг срещи - цък и цък

# 325

Силве, ти добре си ни оставила от козичките, обаче те едва ли ще ме дочакат...  Tired Sad
Я кажи ще поръчваш ли картички от Ибей? Бях ти отговорила, че съм навита, но не знам дали си го видяла?  newsm78 Thinking

Кати, честита титла и от мен. Тази седмица бях доста заета, и така и не стигнах до банката, да си заредя картата, че с едни други покупки баланса и е 0,36 ст Simple Smile Аз и никога не съм пазарувала оттам, и нямам представа как ще стане и да се обединят няколко поръчки, но ще пробвам.
Днес ми е регистрирана 5та картичка, и си изтеглих още 2 адреса.
Падна ми се от Тайван, с последна получена картичка от България, пътувала 43 дена. И една американка, на която лепнах тази марка само че е от 1,40.
Скрит текст:

# 326
  • Най-красивата страна
Кати честито  bouquet
Да се похваля- днес пак получих картичка-от Русия, Санкт Петербург.И аз имам повече получени отколкото изпратени.
А първата картичка, която изпратих до Москва още не е пристигнала. Пътува вече 43 дни и започвам да си мисля, че се е изгубила.

Tsvetna 84-картичката от Пазарджик е страхотна Heart Eyes

# 327
И мен не ме свърта. Все искам да пращам.

hahaha Голям мерак ! И аз от такъв мерак си направих втора регистрация и си изчерпих 5 адреса.Сега съм като  ♥reni-pld♥   Grinning Мисля си, кога ли ще ми се падне да си пращам сама на мен си   Mr. Green

Толкова много картички , че се омотах тотално, затова няма да коментирам конкретна, но ВСИЧКИ ми харесват. Толкова са разнообразни и от всяка  научавам нещо ново !

Завиждам ви и на марките. В нашата поща има 5 на кръст. Др. седмица като ходя до Пловдив ще гледам да се снабдя с разнообразни и красиви марки.

Я дайте линк кои картички искате да купувате от ибей.

# 328
# 329
Аз случайно попаднах на едно момче, което прави страхотни снимки и по тях прави картички, но в много малък тираж и не ги продава.
Каза ми, че баба му живее в Пазарджик и като идва ще ми се обади за да купя някои картички.
Казах му , че има търсене в момента на пощ. картички и му пратих линк към темата.
Ако реши да печати повече и  да продава ще ви кажа координатите му.
И той изпращал в postcrossing - а, но на моето предложение за размяна, не ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт