Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 943
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Лале в дъжда - в момента е суша при теб, но ще видиш, като започнат да валят накуп след един момент... Simple Smile
Тарилилей - хахаххаа, изобщо не бях забелязала тази "малка" особеност на крокодилската картичка Grinning Щях да си остана в неведение и аз защо е изчервен единия крокодил Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И аз съм Hurray! от преди 10 минути! Една от картичките ми до Русия е стигнала за 25 дни! Жената много я е харесала, харесала е също и стикерите (бях й залепила едни с овчици и цветя, които сега търся пак да закупя отнякъде, че много ми допаднаха..)
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-23225
И аз си изтеглих адрес и ми се падна една весела германка
http://www.postcrossing.com/user/Brizzie - на практика всякакви картички й харесват, но избрах и за пръв път ще пратя от тези
http://books.balkanatolia.com/c/sl-b/cid-632/p-p/id-53924/pozdra … -zlatna-esen.html
Още не мога да повярвам, че такава страхотна картичка се продава само за 20 стотинки!!! Някой има ли също такава да ми прати една? Че да си пращам сама на себе си е...откачено, ако е от същата поща дори Grinning а не ми се ще да имам само чиста картичка, каквато запазих за себе си.

П.П. Между другото, художникът, по чиято картина е направена тази картичка, която пратих, е Георги Гаделев. Разрових се в интернет и се оказа, че човекът е един от основателите на сп. Дъга!! Simple Smile За имащите Фейсбук профил (а може и за другите, стига да е публична страницата)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.150429401655739.20991. … 995694&type=3

# 361
След един каръшки завършек на вчерашния ден с един счупен пръст на десния ми крак, днес съм HAPPY  newsm47
Едно Hurray пристигнало до Русия за 25 дни , 4 картички от България и един пълен плик от Гад Чевръста  Peace
Късния следобед ще снимам и показвам допълнително, а сега имам въпрос към Гад Чевръста -
къде качваш всичките получени от теб картички? Знам, че имаш предпочитания към такива с храни и аз искам да ти се компенсирам за пълния плик, но се страхувам да не ти повторя някоя.
Иииииии отново ще пращам до Украйна /те още предишните не са пристигнали до там  Crossing Arms/.

# 362
Оле, Мери, страшни приключения си имала, но пълната поща донякъде е компенсирала.

Аз днес пращах до Русия - едната от марките, която се падна беше много хубава - огромна с панда на нея.

И преди малко получих от САЩ, Синсинати ето тази:

http://www.postcrossing.com/postcards/US-2442934

Марката много ми хареса. Вижте я:

Скрит текст:

# 363
Аз също харесвам тези кръгли американски марки - идеята е страшно оригинална! А понякога са ми пристигали и с печат също на тема екология Simple Smile Аз като цяло си обичам и марките, та... Хобито е 2 в 1 Simple Smile

# 364
Да, и аз ги обичам. Имаме няколко класьора от времето, когато баща ми се беше запалил по филателията.

# 365
Позната история..Simple Smile При мен засега са отстъпили място на картичките  Simple Smile

# 366
Получените ми днес картички - нощен Бургас от CabuHka,  Heart Eyes Плевенската панорама от Лале в дъжда,  Heart Eyes изгледи от Черно море и от Каварна /от момиче в др. форум/  Heart Eyesи 3 броя от Гад чевръста - хелуинска, нощен Онтарио и акварел  Heart Eyes
От тук до края :
http://merypoppins.snimka.bg/hobby/postcrossing-kartichki-ot-cya … t.778489.31744965

Имам си истински канадски кленови листа, но тях само на страницата ни във ФБ  Wink

Лале в дъжда, много хубава марка си ми залепила със самолет  Peace Като си дойде малкия ми син ще му я покажа.
И само да вметна,че не е необходимо да слагаш по-скъпи марки за приоритет, защото др. картички са пристигнали в рамките на 1-3 дни, а твойта е пътувала най-дълго въпреки, че има печат ПРИОРИТЕТ.

# 367
Oх, на мен от 5 адреса -3 са до Русия, един до Украйна и един до Финландия. За колко време долу горе пристигат картичките до Москва поне, надявам се да е по-малко от месец, иначе имам и един друг град в Русия, който е доста далеч?

# 368
  • Габрово
Като казахте марки... Откога се каня да снимам марките по получените ми картички. И сега най-накрая се наканих.  Mr. Green
Започвам с Австралия и САЩ - цък.
Кръглите американски марки аз не ги харесвам - това им е "официалната" марка за чужбинска поща и колкото и да е оригинална, след като получиш 4-5 картички с нея и тотално ти писва.  Naughty

# 369
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, много хубава марка си ми залепила със самолет  Peace Като си дойде малкия ми син ще му я покажа.
И само да вметна,че не е необходимо да слагаш по-скъпи марки за приоритет, защото др. картички са пристигнали в рамките на 1-3 дни, а твойта е пътувала най-дълго въпреки, че има печат ПРИОРИТЕТ.
Много се радвам. Hug
Аз на някои момичета вече обясних, но и тук да кажа, че вече всички картички ги пускам така, защото досега не са ми затривали писмо или картичка, пуснати по този начин. Когато преди време ги пусках обикновено, все някое писмо "изчезваше". Когато почнат да ми затриват и приоритетните, ще спра с тази практика. Peace

# 370
  • София
Здравейте, при мен е пълна суша Sad И се чудя как да я компенсирам, та се занимавам с това онова.
Затова да ви попитам - с какво си форматирате сниманите картички? Нямам скенер, снимам ги с фотоапарат, но отстрани се вижда от повърхността на която ги снимам. Препоръчайте ми някоя по-проста програмка /безплатна, от нета/, с която да ги оформям.

И докато ви мрънкам - имам първата си регистрирана картичка! УРА! До Холандия! Много, много се вълнувам. Надявам се, че получателят поне мъничко я харесва, защото самият той прави много интересни картички. Ето я:
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-24148

Оф, редактирам се за N-ти път, обаче пак да се похваля - сложил си я е във фаворитите! Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 15:43 от !Yellow

# 371
Сестра ми току що ми донесе първата ми картичка от съфорумка, на която й благодаря много!
Картичката е от Бургас с красив морски залез!
http://prikachi.com/images/195/6648195i.jpg

# 372
!Yellow, и аз си я сложих във фаворитите, много е оригинална Peace Ако ти си я правила някъде, може ли да издадеш подробности на лични, имам една идея за картичка, но все още не съм се ориентирала къде бих могла да поръчам да ми я направят.

По въпроса с марките - баба ми някога е работила във филателията, някъде из вкъщи имам един голям класьор пълен с марки, като малка си умирах да ги разглеждам. Бях забравила за тях, ще ги изровя да ги разгледам пак. Мога да покажа някоя по-интересна, въпреки че не е същото като да са на картичка, но като нямам картички за показване засега - поне това Grinning

# 373
mery_poppins1 хубав албум, моите още нямам практика да ги качвам някъде всичките..
missing на мен американци се случва да ми пращат разнообразни марки - понеже старите им също могат да са в употреба, понякога получавам някои, които са издавани преди 30-ина години, също и такива, каквито си снимала в твоя блог. Най-много им харесвам тези, посветени на различните щати
!Yellow Хихих, честито! Явно мрънкането във форума върши работа! Wink Стискам палци първата получена картичка през системата да дойде бързо! Simple Smile
Sellene Пази го този албум, някои от тях може и да се окажат по-ценни. Мога да ти пратя картичка, ако искаш.

Всъщност ако някой друг иска да му пратя картичка, да ми пише...Simple Smile Не че всичките ми картички не може да се намерят така или иначе свободно на пазара, но ако някой държи да има пощенско клеймо от Орландовци... Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Laughing Laughing Laughing

# 374
  • София
Sellene, радвам се, че картичката ти е харесала. Не съм я правила аз - не рисувам, не апликирам, не снимам /нищо друго освен домочадието/, въобще зле съм с въображението Sad Наслаждавам се на чуждата креативност.
Картичката купих от Софийска градска художествена галерия заедно с няколко други, които чакат подходящ получател.
Днес си купих рисувани и черно-бели /снимки на стара София/ картички от подлеза пред президенството. Много съм доволна, защото току-що изтеглих едно момиче от Беларус, което харесва рисувани изгледи от страната на изпращача. Надявам се да я зарадвам! Освен това тя е родена само седмица преди най-големият ми син и затова още повече ми е мило да отговоря на изискванията й.

Общи условия

Активация на акаунт