Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 932
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте Simple Smile като се прибрах в петъка след един скапан ден и обикаляне по Пирогов (баба ми си счупи ръката) в пощата имах 2 картички, който ми оправиха деня  Heart Eyes

Скрит текст:
Финладия:

Нидерландия (Холандия):

# 376
Много интересна представителна извадка на местните жители на този холандски град.  Laughing

# 377
Здравейте Simple Smile като се прибрах в петъка след един скапан ден и обикаляне по Пирогов (баба ми си счупи ръката) в пощата имах 2 картички, който ми оправиха деня  Heart Eyes

Ей, това му е хубаво на хобито - внася ти глътка свежест и сила след някой кофти ден!
За марките - и аз ги оценявам повече на картички, но това не ми пречи като получа пратка от чужбина да си изрязвам марките от опаковката. Имам доста, но не съм ги отлепила, а така си стоят.

Много интересна представителна извадка на местните жители на този холандски град.  Laughing

И аз я разгледах с голям интерес точно тази картичка  Laughing

# 378
  • ул. "Мечтание"
Големи хубавини сте пуснали!  Hug

Картичката изпратена до САЩ-ите е пристигнала за 26 дни!  Mr. Green Изтеглих нов адрес, ще изпращам до Холандия, една дама, която иска картички с дървета, което мен идеално ме устройва.  Mr. Green

Започвам сериозно да обмислям да започна и аз с директната размяна.

Аз случайно попаднах на едно момче, което прави страхотни снимки и по тях прави картички, но в много малък тираж и не ги продава.
Каза ми, че баба му живее в Пазарджик и като идва ще ми се обади за да купя някои картички.
Казах му , че има търсене в момента на пощ. картички и му пратих линк към темата.
Ако реши да печати повече и  да продава ще ви кажа координатите му.
И той изпращал в postcrossing - а, но на моето предложение за размяна, не ми отговори.

Моя приятелка също прояви интерес да прави нещо такова. Тя пише във ФБ темата междувпрочем.  Wink Трябва да ѝ припомня какво си говорихме. Тиража може да е по-големичък, ако имате интерес.  Simple Smile

Врабец, гуш-гуш!  Hug

# 379
Днешната поща:

от buttinsky   Heart Eyes

Скрит текст:

и от един японец, който ми е лепил картинка с вятърни мелници на гърба на картичката, понеже съм писала, че харесвам такива  Simple Smile

Скрит текст:

Пристигнала ми е една картичка до Холандия- последната от оборотните дестинации, на които се надявам. Сега ще си почакам неопределено време...

Чакам и Лем и Тина /на първо време/ да си получат картичките.

Ако някой иска картичка от мен, да пише.  Аз, ако може, таковата, да си изпрося една картичка от Разград  Embarassed  , понеже като малка съм живяла там за кратко.

# 380
  • Вече в моята си приказка...
Ох, имам още една регистрирана картичка - от германка. Взела и снимала картичката, която й изпратих. Ето я
Скрит текст:

# 381
Много са старателни и изпълнителни японците  Simple Smile

# 382
Да  Simple Smile  Ако беше жена, нямаше да ми направи такова впечатление, но мъж да си играе... Simple Smile

# 383
  • Smallville
Oх, на мен от 5 адреса -3 са до Русия, един до Украйна и един до Финландия. За колко време долу горе пристигат картичките до Москва поне, надявам се да е по-малко от месец, иначе имам и един друг град в Русия, който е доста далеч?
Моята до Москва пристигна за 25 дни.

# 384
Момичета, помогнете ми, че не мога да разбера какво точно означава тази опция в postcrossing -Check if you prefer to send to repeated countries simultaneously (does not affect the postcards you receive).

# 385
Ако тази опция е чекната могат да ти се паднат да пращаш на една и съща държава, т.е. ако изтеглиш 5 адреса, може и петте да са от една държава. Ако не е отбелязано няма да ти се падат адреси от една и съща държава, т.е. теглиш 5 адреса - и петте ще са от различни държави. Е, вече като теглиш следващите 5 може и да повтори някоя от държавите от предишните 5, но няма да имаш последователно изтеглени от една държава.
Това е само за адресите, които ти теглиш. Няма как да повлияеш на това твоят адрес в кои държави ще бъде изтеглен.
Не знам доколко успях да го обясня добре, надявам се ме разбра Grinning

# 386
Да, разбрахте и аз така си помислих след като изтеглих 3 пъти до Русия, но вече свърши ще пращам, сега вече си оправих настройките! Благодаря!  bouquet

# 387
  • София
Аз пак ще помрънкам, че нищо си нямам.Първите ми 3 картички са пратени преди повече от 10 дни-нито една не е регистрирана. Другите преди 10 точно...нищо
И получени нямам. Може би другата седмица ще отида до пощата да проверя да не би да има там.
Исках д апопитам, ако искам там да ги получавам, да не ми ги носят вкъщи, как да изпиша на адреса в Посткросинг "До поискване"  newsm78

# 388
Провери ли в пощата има ли такава опция? Питай ги какъв е адресът им, а в Посткросинг го напиши с латински букви, но българските думи. Докато пристигне в България картичката, се гледа само  Bulgaria. Оттам нататък българските служители четат адреса, така че трябва те да могат да го разчетат.   Peace

# 389
  • София
Питах в една друга поща в квартала и казаха, че там може да ми ги пращат До поискване, каза, че и в "моята" поща също би трябвало да може.
Значи така ще пиша, да знам, че са там, а не да се чудя къде през/из входа ни се е изгубила.

Общи условия

Активация на акаунт