90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 40 733
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте от мен   bouquet ох , изчетох Ви  ooooh!  Laughing Laughing Laughing така , аз днес съм на плодово почивен ден , още снощи си изпекох тиквата  Mr. Green ( с ванилия и канела) , хапнах на закуска  и беше учудващо страхотна (не ми трябва захар изобщо) не бях я пробвала така , но е супер и ще я ям цял ден Simple Smile за кантара не знам , че съм пред МЦ , а пак и моя кантар е стар и не мога да разбирам до грамове , но за сега нещата са Ок Simple Smile Хайде лек денннннн  Hug

# 676
e какво се чудиш, това е за цял ден, примерно 250 на обяд и 150гр. на вечеря, съвсем нормалано, един хляб е 800гр.

А от 300 грамовия Вита се падат 150 гр. половинката.

Изобщо не знам колко грамов беше, но беше доста:) Днес ще проверя марката и грамажа и ще ви пиша, ако ви интересува. СУПЕР вкусен беше.  Wink

# 677
Момичета,днес попаднах на соев хляб-някой има ли идея в кой ден е подходящо да се консумира?Съдържа соево брашно,соеви семена,пресовани ядки и,,,,,опа-сусам и слънчогледови ядки-поне така пише в съдържанието newsm78

Само да вметна - аз бих внимавала със соята - в ЕС тя е едно от нещата, бъкано с ГМО. Просто да го знаеш. На етикета няма да го напишат:( Ако можеш да я избягваш - по-добре. Мое мнение, де.

# 678
  • в окото на щастието !
ХИлоу, пийпъл   bouquet Днес съм на плодове - закусих 1 банан, за обяд- 3-4 печени неовкусени чушки и 2 ябълки , за вечеря - банан и ябълка. Следобедна закуска не знам дали ще имам,защото не съм гладна  . Тази сутрин се премерих , нямах минус , но нямах и плюс , погледнах календара - овуто , така че резултатите пак са относителни . Тия дни водата не ми върви, едва докарвам насила 2 литра , чай не ми се пие - тука ми е слабото място в момента на мен .
За соевия хляб да кажа - на купешки неща от нетипични продукти  не бих се доверявала сляпо - иначе по  логиката за 90 ДД - щом основната съставка е брашно от зърнено - отива във въглехидратен ден.
 За снимките - като си направя актуални , ще кача - обещала съм .

# 679
Здравейте!
Днес отчитам -600гр след вчерашните варива на зелен фасул. Снощи хапнах и салата от печен патладжан, маслини и шепа пуканки.
Днес з-грозде
о-салата от зеле и домат, поръсени с ленено семе и сусам + 3 солени мъфина/имат яйце и сирене/
в- кекс с малини, който ме чака от неделя

# 680
  • Варна
Здравейте и от мен
Днес ВХД:З-грозде;О-домашни хлебчета с пълнозърнесто брашно,маслини,лютеница;В-мъфини.Вчера правих за пръв път мъфини,но не ми се получуха така като ги гледам..Надуха се,но сместа беше твърде гъста и сякаш са малко сбити(от наблюдения,докато дребните снощи похапваха Grinning).

# 681
Тинки, хапни си торта и прегърни майка си   bouquet с чиста съвест  Моята почина преди много години, но всеки ден ми лисва...
Взе ли си лимец   Hug
Василева, аз обожавам мандарини и портокали  Heart Eyes
smile3525
След малко ще я вечерям, има няма час Blush
Аз също ще си взема тая седмица, ще прежаля 2 лв за 400 гр Naughty

# 682
днес  з. грозде о. пица, салата - зеле, морков, карфиол в. сладкиш
Трябва ли и може ли да имам и друго за вечеря? Как определяте порциите? Има ли някакви ориентировъчни грамажи?
пп- Снощи късна вечеря, днес без изхождане и 0 резултат

# 683
днес  з. грозде о. пица, салата - зеле, морков, карфиол в. сладкиш
Трябва ли и може ли да имам и друго за вечеря? Как определяте порциите? Има ли някакви ориентировъчни грамажи?
пп- Снощи късна вечеря, днес без изхождане и 0 резултат
Ами може още нещо сладко да хапнеш,но количеството трябва да е общо около 200гр.(в книгата е описано количество колкото 1 парче торта).Не може да ядеш заедно със сладкото салата или солен въглехидрат.Солен и постен обяд и сладка или солена вечеря във въглехидратен ден.

# 684
Благодаря  Hug още не мога да се ориентирам, случва се да ям малко и да огладнея, а хич не ми се иска да преяждам.

# 685
Днес съм -100 гр (ако това може да се счита за минус) Confused
Млечен ден:
з: ябълка
О: салата от сирене с чушки, като сиренето беше обезсолено и към 200 гр, добавих и 1 филия вита лимец, защото съм малко настинала и не се чувствам добре, реших, че това отклонение ми е простено.
в: възнамерявам да е салата от краставици със сирене
 За утре възнамерявам да си направя бобена салата.

Ох повтаря се моделът от миналия път, когато бях на диета. Първия месец тогава свалих 6 кг (сега 7) втори 3, а третия - 1. Като гледам как вървят нещата и този път ще е така Confused

# 686
Днес съм -100 гр (ако това може да се счита за минус) Confused
Млечен ден:
з: ябълка
О: салата от сирене с чушки, като сиренето беше обезсолено и към 200 гр, добавих и 1 филия вита лимец, защото съм малко настинала и не се чувствам добре, реших, че това отклонение ми е простено.
в: възнамерявам да е салата от краставици със сирене
 За утре възнамерявам да си направя бобена салата.

Ох повтаря се моделът от миналия път, когато бях на диета. Първия месец тогава свалих 6 кг (сега 7) втори 3, а третия - 1. Като гледам как вървят нещата и този път ще е така Confused

Е ти ако ги сваляш все по 7 на месец ще се затриеш  Laughing Мисля, че не е здравословно да се свалят прекалено рязко, то и самото тяло не може да се прибере.

Момичета, аз имам проблем с паласките. Тях какво ги правим? Знам, че ще е трудно, но поне нещо ефективно дайте, моля!

# 687
Здравейте, днес съм на белтъчини.
З- банан
о- яйца с праз
в- пилешки дробчета с лук и магданоз + голяма салата домати и краставици.

След вечеря днес до неделя на закуска ще правя детокса по пълнолуние. Три пълни дни на фреш от цитруси и вода около 4 литра за денонощие. Който е в почивка и има желание може да се присъедини.
Чакат ме три не много приятни дни, но се надявам това пък да е начин да се отърва от още някое килце и много токсини.
Приятна вечер дами и малко изкушения.

# 688
Нана, направо съм ужасена, че си качила 8 при режимно хранене! Разбирам да е имало много смесване, алкохол, преяждане, а така е отвратително! Представи си със смесване и т.н. ...След нисковъглехидратната  диета пък се качва много, като се вкарат въглехидрати. Аз занова мислех, че 90-дневната е супер, защото не изключва храни, ама явно и тя е кофти, след като организмът свиква и си качва спокойно и при разделно и ограничено хранене. Ужас. Дали и аз да не почна друга диета.

# 689
Първо си разяснете малко основите на разделното хранене.

Общи условия

Активация на акаунт