Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 999
  • 720
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,
мили бъдещи майки . Simple Smile Исках да изчакам до утре, за да мине прегледа и тогава да пиша, но не мога вече да се удържа. Simple Smile  Термин според калкулатора 18.07.2014г, обаче като го смятам по формулата излиза: 4.07.2014г...мн странно, но това няма значение малко ми е смешно толкова рано да говоря за термин, когато едва преди седмица ми показа положителен резултат теста. Имам един миссед от преди година и малко се страхувам...но знам, че този път ще е различно и когато го износя и родя ще стана майка....Не мога да повярвам! Мн се вълнувам и нямам търпение! От 8 год сме с мъжа ми, от 3.5 год сме женени, но това ще ни е първичката рожбичка....Ох, Дано Господ бъде с нас  Praynig и не позволява нищо лошо да се случва! Мн. се радвам за всички настоящи и бъдещи майки. Нека се множим, нека раждаме прекрасни дечица. Ох, ще се разплача....дано е от хормоните Simple Smile Аз почти нямам някакви странни усещания....само гърдите ми са ужасно чувствителни, натежали и толкова мн ме болят, че не съм изпитвала такава болка преди. Радвам се, че ги няма онези придъпвания ниско долу, както при първата ми бременност...тогава беше ужасно....постоянни болки и чувството че всеки момент ще дойде лелката...е накрая дойде за съжаление...но това е минало....нямам търпение утре да видя и моята малка точица и да ми каже доки че всичко е наред! Мн.  Hug на всички момичета и ще се  Praynig за всички нас!   bouquet

# 391
Деси, и аз пия Огестан, но го намирам само в София. А за бирата наистина ме облекчи вчера викам на мъжо дай малко бира да пия че пише че облекчава лошото и той  #Crazy ама ми мина не знам случайно или не. Даже днес по-малко ми е така смотано  Sick

# 392
nelita_lolita добре дошла Simple Smile и аз имам мисед преди 6 месеца вярвам че всичко ще е наред Simple Smile

А по темата искам пак момче -всички приятелки смятат че съм луда - но да си призная след всички преживелици - нямам претенции - искам само да е живо и здраво:-)

# 393
Здравейте мами, записвам се и аз. В 6г.с съм на 12.11 - втори преглед, видяхме  пулсацийте. Тремин 5.07.2014 г. Аз съм малко проблемна и съм с куп хапчета - дуфастон, инофолик, утрогестан /вагинално/, а фолиевата - 10 таблетки дневно за тези с 2 -3 на ден да не се шашкате. Моля за съвет, тъй като сме в сезона на гриповете и мен ме докачи явно, кажете някаква рецепта за кашлица. Болките в гърлото ги спрях с прополки, запушения нос с инхалация с лайка и сода, но от снощи една кашлица... ужас. Притеснявам се и за плода, да не се случи нещо.

# 394
Ще ти кажа една изпитана рецепта за кашлица, но не е много приятна. Взимаш един вестник върху него ръсиш аспирин, който си стрила на прах и мед. С тази каша мажеш вестника и после на голо си го слагаш вурху гърдите и на гърба, обличаш една по-стара блуза, защото се цапа и така си лягаш. На сутринта няма и спомен от кашлицата.

А все пак заради бременността не знам дали е полезен аспирина, но същата работа върши и само мед.

# 395
Ще ми се да е нещо по търпимо. Аз почни не мигвам вечер от притеснение, а с тази рецепта няма и да затворя очи, но ако до петък не мине, ще пробвам.

# 396
Здравейте, момичета! Честито на всички Simple Smile
Аз днес съм притеснена - гърдите спряха да ме болят, не изпитвам почти никакво напрежение, като че ли и омекнаха... Предходните дни все се събуждах рано-рано, а днес си спах до късно, както обикновено преди... Не ми се иска да си мисля лоши неща, но не мога.... Възможно ли е това да е нормално?!

# 397
Nelita_Lolita   Hug Официално, добре дошла  Heart Eyes
krisi89 радвам се,че се записваш- бързо да оздравяваш  Hug
Petq T , радвам се,че съм помогнала - сега може да редуваш на работата чай от джинджифил и биричка  Laughing
Desislava_SS Щом си се записала отивам да навестя и аз групата - да се запознаем и там  Mr. Green
hopy Недей така - мисли от тоя род могат да те побъркат.Опитай се да изкореняваш всяка лоша мисъл още в зародиш,защото си вредиш.Не може да се живее в постоянен страх.Аз също след един пресен аборт,имам страхове, но ги игнорирам ..Може да звучи гадно,но ако ще става нещо и да се притесняваш,и да не - то пак ще си стане ,НО нищо няма да става и всичко ще ни е наред !!!
(само да кажа,че и на мен ми отшумяха болките и гърдите ми поомекнаха )

# 398
Аз днес съм притеснена - гърдите спряха да ме болят, не изпитвам почти никакво напрежение, като че ли и омекнаха... Предходните дни все се събуждах рано-рано, а днес си спах до късно, както обикновено преди... Не ми се иска да си мисля лоши неща, но не мога.... Възможно ли е това да е нормално?!
Принципно си мисля че би трябвало да е нормално, но все пак ако имаш притеснение звънни на док и така ако има нещо за което да се тревожиш той ще ти каже.  Hug Целувки и прегръдки и не се притеснявай всичко ще е ОК   bouquet

# 399
krisi89   Честито! Най - после има човек на за 5 юли. Поне до сега не видях такъв  Grinning Бързо да оздравяваш!

# 400

Hopy, не се тревожи... и аз имах 1-2 дена, където нищо не усещах и даже си бях помислила най-лошото, обаче на третия ден всичко се върна с пълна сила. Почнаха ме пак гърдите, кръст, гръб, нервите ме хванаха....но всичко си е нормално....

# 401
  • Бургас

hopy какви са тези мисли  smile3538 Трябва да мислим само за хубави неща. То верно, че за най-малкото се шашкаме и при всяка промяна мислим дали е нормално или не, особено тези които за първи път минаваме по този път, но аз съм на мнение, че трябва да вярваме че всичко ще е наред. И аз така има дни в които изчезват всички болки и неразположения и се шашкам в първия момент, но после си казвам - Всичко е наред, това е нормално, бебето сега си почива и затова и аз съм добре  newsm03.
  Така,че да не се отдаваме на лоши мисли.

Между другото, аз започнах да си попълвам дневник-календара за бремеността, който беше публикуван в някоя от предните страници и мисля,че накрая ще се получи доста интересно дневниче с отразени всички емоции и снимки през бремеността. Опитвам се да си намирам интересни занимания, защото и без това не работя и ми е скучно по цял ден вкъщи.

# 402
Момичета, на вас на първия преглед направиха ли ви цитонамазка? Малко се притеснявам за нея. Прави ли са ми и преди, но не по време на бременност...предполагам няма опасност за плода, но все пак се взима от шийката на матката....пишете при вас как е минал първия преглед, моля ви... на мен ми предстои утре и ми иска малко да се подготвя психически....пишете и дали са ви направили всички необходими изследвания. Аз утре имам час за 12:30...ако трябва да ми се вземат кръв, урина....предполагам ще се наложи да отида допълнително в петък сутринта....няма да издържа гладна до 12:30 при никакви ситуации !

# 403
И аз много се притеснявам за прегледа, защото ми бяха открили раничка, но лекарят ме посъветва нищо да не я правя, понеже не съм раждала. Мисля, че цитонамаска е задължително, ако не са ти правили отдавна, по принцип се прави веднъж годишно или на 6 месеца.

А за симптомите не се притеснявайте, разрових се малко в Юнските мами там пише, че различните симптоми отминават, за да дадат ред на следващите: болките в корема и гърдите за сметка на гаденето, то за сметка на главоболие след това и т.н.  Tired

# 404
Момичета, толкова е приятно, че ви има и че сме се събрали тук!
Много ви благодаря за куража и разбирането и подкрепата!
Аз се наревах едно хубаво сега (дано да е симптом това!) и като ви прочетох, се чувствам малко по-добре. Дано Господ да ни пази всички и да ни дари с най-прекрасния дар на света!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт