Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 996
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
Да много бързо се омазнява - на мен пък взеха и ми избиха и пъпки - все едно съм в пубертета - вчера ставам и гледам една на носа и две на брадичката - луда работа. Ама аз подозирам че може при мен да е и от огромните дози утрогестам ,които ми изписаха.

# 421
  • Бургас
Момичета знаете ли каква друга промяна забелязвам и не знам има ли нещо общо или не - страшно бързо ми се омазнява косата  newsm78

Сега като чета поста и аз се замислям. Косата ми е леко омазнена (а по принцип не се омазнява бързо), по лицето ми се появиха ужасни пъпчици. Дали е от хормоните на бремеността?
  Абе започвам си да загрознявам, накрая сигурно и на   261uu ще заприличам.

# 422
Момичета знаете ли каква друга промяна забелязвам и не знам има ли нещо общо или не - страшно бързо ми се омазнява косата  newsm78

Сега като чета поста и аз се замислям. Косата ми е леко омазнена (а по принцип не се омазнява бързо), по лицето ми се появиха ужасни пъпчици. Дали е от хормоните на бремеността?
  Абе започвам си да загрознявам, накрая сигурно и на   261uu ще заприличам.

rotfImao извинявай, ама ми стана мн смешно със слона....аз съм същата.....косата ми също почна да се омазнява по-бързо....и постоянно съм някаква заспала, унила и май погрозняла..ужас....какви са тия симптоми на бременност..аз мислех, че ще стане точно обратното.... hahaha ама няма значение, ако ще и на маймуна да заприличам все 9 мес ще ги изтърпя, ако накрая ме зарадва най-красивото бебче!  Praynig

# 423
При мен първият път беше обратното - косата ми стана ужасно суха. Сега май ще е е мазна  Rolling Eyes
Мазах се с Хип и Мустела първият път. Май от Хип бях по-доволна. Стрии нямам, мисля и сега да мажа с това.  Peace

В петък ще отида на преглед.  Praynig

# 424
Здравейте, сладки бъдещи мамчета! Много съм щастлива да се присъединя към вас! С моя съпруг опитваме за бебче повече от година и тъкмо когато се бяхме отчаяли.. една хубава почивка в планината и бебо вече е факт Laughing Вчера бях на лекар за първи път и чух сърчице. Joy Според онлайн календарите съм в 7 г.с., но лекарката ми каза, че съм в 6-та. Терминът ми би трябвало да е 6 юли. Това е първа бременност за мен и се чувствам невероятно окрилена. Като цяло си имам всички симптоми, най- неприятният от които е че почти целодневно ми е много лошо и нямам никакъв апетит. Много ми е трудно в работата, но ще стискам зъбки някак. Моята коса също започна да се омазнява и ми се появяват пъпки, което никога не е било характерно за мен. Надявам се по- нататък да се почувстваме по-добре и да си възвърнем хубавия вид, само че с по- хубави коремчета.  Heart Eyes

# 425
За цепенето от жена с 2 деца без грам стрии да и са останали давам мнение - МАС. Звучи малко "мазно", но е факт.

# 426
  • Бургас
Добре дошла сред нас baby_boom Леко бременеене и само хубави емоции до края

# 427
Добре дошла baby_boom Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност с прекрасен малък завършек Simple Smile

# 428
Групата се увеличава. Браво! За мас и аз съм чувала , но не съм пробвала. Аз за сега не взимам никакви мерки. Вярвам , че всичко е от кожата. Ако е податлива няма отърване. Забелязвам обаче , че скоро ще купувам нови сутиени Laughing

# 429
Здравейте момичета !

Да ви призная, до преди малко писах в юнската тема, защото мислих, че съм с термин 28 юни, но днес след 2ри преглед се оказа, че съм за 1 юли, тъй като съм с дълъг 32 дневен цикъл.Така, че ще се присламча към вас  Blush
Днес видяхме прекрасно малко ембрионче и сърчице. Разплаках се от радост! Това ми е първа бременност.

Попрочетох темата и относно стриите искам да кажа и аз, че ролята на мазилата е сравнително малка. Наистина си зависи от типа кожа и най-вече е изключително важно да пием много течности, за да ни е хидратирана кожата.

На всички вас желая лека и безпроблемна бременност!

mama sancho: Радвам се, че се засичаме и в тази тема  Hug

# 430
  • Ispania
Здравейте и от мен.

Про4етох 4е пишете за някакьв 4акй от джинджифил! Как се казва? Кьде се купува Embarassed? Да и кажа на майка ми, да ми купи като идва, 4е направо по цял ден сьм като(с извинение) парцал Embarassed.
Не мога да си стоя на краката, най-вероятно крьвното ми е паднало, и така сьм по цял ден.
Трудно ми е даже да дишам. Излезна ми херпис, постоянно ми е студено ooooh!. Хахаха с други думи: за никьде не сьм.

При пьрвата ми бременност се мазах 9 месеца с един крем на марката "Исдин" , 4удо направи с мен този крем. Имайки в предвид, 4е сьм склонна кьм стрии още от малка и 4е ка4их над 30кг, до деня на раждането не ми излезна нито една. След като родих две седмици не бях на себе си и не се мазах, за две седмици ми излезнаха на корема: ужасни голями лилави стрии и по краката сьщо.
С втората бременност запо4нах да се мажа кьм 4 месец. На мен до 6 месец не ми ли4еше 4е сьм бременна, така 4е голями промени в тялото не сьм имала преди това. В на4алото купувах специален крем за бременни, след това купувах някой който ми харесва как мирише Laughing. За мое огромно щастие, не се появи нито една стрия Shocked. Но аз ка4их много малко кг.
Тук сестрата която следи бременността ми каза, 4е преди 3 месец няма никакьв смисьл да се мажа с крем против стрии. Сега както сьм като пияна постоянно, не се и виждам как бих се мазала.

При мен след третият месец, косата и кожата се подобриха видно Party .

Видях 4е по-напред сте говорили за какво искаме да е бебето ни. Вси4ки роднини, познати, приятели ще о4акват моми4енце. Аз пьк само искам да е живо и здраво. Ако е моми4енце, ще се радвам много, но това хи4 няма да е добре за финансовото положение на семейството Joy.

# 431
Добре дошли момичета!  Hug
Ето няколко мнения за мазилата за стии:
http://fitnesinstruktor.com/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BF%D1%8 … 1%80%D0%B8%D0%B8/
Домашно приготвени:
http://fitnesinstruktor.com/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD … 1%80%D0%B8%D0%B8/
Във форумите в бг мама също има много мнения...
Аз за сега взех решение, ще взема това от ДМ и маслото на Икаров, ще се мажа с двете ,може дори да ги смеся....А по-нататък ще се мажа със свинска мас,но ще добавя някакви есенции заради миризмата.Видях страхотни отзиви за свинската мас и колкото и зле да ми звучи,ще се мажаа...

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 18:48 от Nina_88

# 432

mama sancho: Радвам се, че се засичаме и в тази тема  Hug

Ей MONIK и аз много се радвам че си тук -- страхотно приятно ме изненада  Hug Hug Hug

# 433
Привет на новите мамчета!  Hug
Момичета проблема с косата явно е при всички ни. #Silly
krisi89 и аз така мисля, че маста, колкото и неприятно да звучи си е най-добрата. Мнного мой приятелки се мазаха само с мас(само че в комбинация с невен-те си правеха мазилото) и нямат нито една стриика по тялото. Та и аз смятам така да се поддържам. Имаче ти оправи ли се? С кашлицата имам предвид? Понеже ако е само кашлица(гърлена) по няколко лъжички мед с канела дневно. Колкото може повече канела. Друг вариант е топло мляко с ванилия. аз и там слагам канела и много ми помага, понеже съм след операция на венеца и кашлицата е адски болезнена за мен. Пробвай, дано да ти помогне. Вкусно и полезно Wink

# 434
Здравейте, бъдещи мамчета Simple Smile
Пожелавам на всички лека бременност и прекрасни пухкави бебчета Юли месец Simple Smile
Най - после и аз с малко страх реших да се присъединя към вас. Много съм щастлива след като на 09 ноември видях резултата EFP , но да си призная съм и малко изплашена, тъй като ми е за първи път и нищо не знам, а на всичкото отгоре си имам бета таласамия. По изчисленията на калкулаторите в нета терминът ми е 08.07.2014г.  1stroller
Все още не мога да си избера лекар, но все пак си записах час за 15,11 при д-р Любомира Лесичкова в Софиямед, но за нея няма почти никакви отзиви Sad
Относно симптомите в началото изобщо не разбрах, че съм бременна тъй като си имах всички признаци на ПМС, но вече имам признаци и на бременност -  гадене но при мен е вечер, а не сутрин както при повечето, умирам за сън през деня, а вечер не мога да спя което е ужасно Sad
От вчера се чудех защо съм се изпъпчила така и сега докато ви чета разбрах защо е Simple Smile
Айде стига съм се оплаквала, ще изтърпя девет месеца, все пак ще си имаме прекрасно бебче   party006

Общи условия

Активация на акаунт