Есенна КАНАДскА малко преди зимата ;-)

• 45 262
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Vaudreuil Canada
Идвам да внеса малко бебешко настроение в темата

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА November Rain!
Да расте здраво и умно дете и много да радва всички в къщи!
И бързо възстановяване на майчето му
Simple Smile

Повече детайли чакайте от източника - аз съм невинна  Mr. Green

# 151
November Rain,
честит нов член на семейството!
Да сте живи и здрави и прекрасни мигове за всички Ви!   bouquet

# 152
November Rain, честито бебче и от мен! Да ти е живо и здраво,диво и щастливо!

Здравейте и от мен,канадски мами   bouquet Много се радвам,че намерих тази тема и именно тук ще бъде първия ми пост Blush Отдавна чета този сайт(тук винаги намирам всичко,което ме интересува) но едва днес реших да се регистрирам и да пиша-за в бъдеще определено ще съм по-активна!
Бих искала да ви попитам за съвет-какви са според вас най-добрите пренатални витамини,които мога да си купя в Канада/Торонто? Планираме бебе и реших да се запозная.В момента вземам Фoлиева към обикновените таблетки,но искам да мина на пренатални.Гинеколожката ми предлага МАТЕРНА,но те са синтетични  Stop четох доста за Vitamine Code na Garden of Life,New Chapter,Jamieson...и куп други..свят ми се зави чак.Вие какво бихте ми препоръчали?
Благодаря на всички предварително   bouquet Hug

# 153
На мен преди бременността ми изписаха фолиева киселина с витамин Д (без рецепта ако не се лъжа за витамина) -  1мг.
След това след 3 м по принцип се почват витамините, аз чак скоро започнах защото лятото ядях много плодове и зеленчуци и не изпитвах никаква нужда от витамини ... и до сега нямам проблеми с липса на нищо но започнах Матерна... и аз не исках синтетика но не намерих по-добро – ако намериш пиши и мен ме интересува, лекарите това препоръчват ...

# 154
Определено няма да си купя МАТЕРНА!
Както писах съм се спряла засега на VITAMIN CODE-RAW PRENATAL харесаха ми коментарите за тях.Но трябва да се поръчват от amazon ili ebay.В Торонто не съм намерила досега откъде да си ги купя.Другите,на които се чудя още са THORNE, BRAINSTRONG-кофти при тях е,че вит.А е 6000 IU,i RAINBOW LIGHT ORGANIC PRENATAL.
Чудя се и за DHA ot algae....
А ти по колко вит.Д вземаш?

# 155
Сега пия само матерна от време на време, ще видим при следващите изследвания дали имам нужда от нещо друго

# 156
  • Калгари, Канада
November Rain, честито бебче! Да ви радва много!  bouquet

# 157
 Simple Smile дано всичко с изследванията ти е ОК
а междувременно се надявам някоя по-опитна мама да се включи със съвет
 smile3529 smile3529 аз ще продължавам да чета из нета,докато не си намеря нещо,което си заслужава да се пие като витамини- whole food organic не синтетика Stop

# 158
Честито бебче, November Rain! Да е живо и здраво:)

За витамините, аз пия на New Chapter , пила съм и една опаковка от Vitamine Code na Garden of Life, те са сходни. Харесва ми,че главно са екстракти от плодове и зеленчуци. Има ги в Natural Solutions по моловете, но определено от Амазон са по-евтини и излизат много изгодно ако вземеш за цял триместър.  Simple Smile

Eeyori - Добре дошла!  Hug Кога ти е термина за бебчето?

# 159
Здравей,Мише!
Благодаря за отговора! Аз отначало се бях спряла на New Chapter,но в няколко коментара прочетох,че съдържат соя(ГМО) и се прехвърлих на VITAMIN CODE-ама и те са май с някаква fermented soy?!
А за термина Blush сега започваме с правенето на бебо luvbed
 EFP дано имаме късмет скоро

# 160
Новембър рейн,честито бебче!Да е живо и здраво и да  радва много цялото семейство!На теб бързо възстановяване  Hug

Eeyori,добре дошла  bouquet

# 161
Честито бебче и от мен, Новембър Рейн! Да расте здрав и умен! Hug

Eeyori, добре дошла в темата! Според мен си се ориентирала много добре, това са двете марки, които аз ползвам за разни суплементи, не само витамини. А fermented soy всъщност е добре, даже много добре, стига соята да не е била гмо преди да я ферментират.
Но за да съм съвсем коректна, аз лично не съм взимала почти никакви витамини специално...фолиева-да, Вит Д си взимаме по принцип цялото семейство, така, че нищо специално. Просто се стараех да се браня по-пълноценно от обикновено.

# 162
  • Лавал-Пловдив
Честито бебе на Новембър рейн, с 3 е най-добре  Wink

# 163
  • Монреал
November Rain, честито ви ново попълнение в семейството  Hug Да ви е жив и здрав и само да ви радва, а кака и батко много да помагат  Grinning

Йори, добре дошла в темата.

# 164
  • Canada
November Rain, честито ти момченце! Бързо възстановяване!

Eeyori, аз ползвах FLORADIX FORMULA  на Salus.

Общи условия

Активация на акаунт