Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 435
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Сопот, Пловдив
shanel1982, двойна картичка, без редове и меясто за марка.

И днес поща при мен - директна размяна с Гад Чавръста, с една украинка(много, много красива картичка) и от сайта ето тази, която е избила рибата по бързина(даже в сайта пише, че е тръгнала на 11-ти, но клеймото е от 12-ти), а моята до САЩ пътува вече над три седмици  ooooh! . Вече не помня кое показвах тук, кое във фейсбук, тези дни за нищо не ми стига времето, нищо не успявам да следя, днес ми е и много лоши и ще показвам евентуално някой ден по-нататък. Извинявам се на момичетата от тук,  с които разменихме и не съм показала картичките им, просто вече не помня какво снимах, какво показвах... #Crazy Не знам и кой какво е получил от мен.

Да кажа и тук, че Гад Чевръста просто ме разби! Не ми е изпратила просто хелоуинска картичка, изпратила ми е хелоуинска картичка, новогодишна картичка и картичка с рисунка на мост в Честър(и трите вида картички съм си ги писала в профила като любими). Освен всичко това, в плика има още пакетче чай и хербарийно есенно листо!  Heart Eyes Просто съм наистина трогната и от сърце благодаря!  Hug

# 91
Rois , радвам се, че ти е харесала пратката.
P.Sawyer, откъде е картичката с вълчо? Хубав е.
Silvipl , мерси за споделените линкове, пращат до Канада, харесва ми.

# 92
Имам си втора картичка.....От veni35 - Вени, благодаря ти много!  bouquet Пейзаж от Копривщица......Признавам си, че Южна България ми е по-слабо позната, в Копривщица не съм ходила въобще, та ми бе много приятно.....Въобще радвам се, че и двете ми картички са от места, където аз не съм била!!!! БЛАГОДАРЯ!!!!!!!

Мноооооого хубави картички видях....честито, момичета!!!!!

# 93
  • Габрово
Първата ми картичка от Босна - Мостар. (В последствие получих и още една, но тази е по-хубава  Grinning)
Една много сладурска карта на Испания  Crazy
И едно американско козле.  Laughing

Днес нямах нищо в пощенската кутия. No mail days are sad days. Sad  Laughing

# 94
Гад Чевръста от една девойка от Германия е, аз съм написала в профила си ,че харесвам с вълци и тя ми е уважила желанието  Heart Eyes

PS. Ако някой иска директна размяна ,че тъкмо съм в отпуска и имам свободно време , а и нови картички съм купила ...  Rolling Eyes

# 95
missing, Морстар е много хубава, това май е реставрирания мост, но аз имам от мама гоблен със стария, и ми е много мило като гледам ...  А козлето малко на сърничка го избива  hahaha
P.Sawyer, аз имам една канадска с вълк, пак така в лице сниман, и пише Canada отгоре.
Silvipl , аз поръчах от сайта, ама какво правих и струвах и олекнах с 50 кинта ... Ще пиша като ги получа.

# 96
Днес нямах нищо в пощенската кутия. No mail days are sad days. Sad  Laughing

Пфу, и аз така. Ха дано такива дни да са все по-редки  Grinning

Аз, ако може, бих искала предварително да си изпрося нещо от България  Hug

Някой по-напред беше споменал за тези старите новогодишни картички с топки, свещички и някое друго клонче бор. Помня ги от моето детство. Виждам ги всяка година, извадени на гишетата на нашата поща по празниците. Кой знае, от кой архивен кашон ги вадят  Laughing

Ако е удобно, много би ме зарадвало някой да ми прати такава през декември. В замяна на нещо от мен, разбира се. Пиша сега, защото сега се сетих. После ще забравя  Sunglasses И много благодаря! Simple Smile

# 97
  • Габрово
missing, Морстар е много хубава, това май е реставрирания мост, но аз имам от мама гоблен със стария, и ми е много мило като гледам ...  А козлето малко на сърничка го избива  hahaha
Реставрираният, да. Не вярвам босненците да правят много картички с архивни снимки, нито пък картички със следвоенните си руини - това само немците го правят.  Laughing Дебна момента да си изпрося нещо такова от някой.  Whistling

А козлето... излишни подробности  Mr. Green Не съм по горските животинки, та в моята глава всичко е "козле".  Laughing

P.Sawyer, имаш едни кукери в албума си... Ако знаеш откога се оглеждам за тях. Искам да си купя за размени, такива "традиционни" неща са много вървежни.  Whistling

# 98
missing,
Скрит текст:
Eто една културна смесица от канадски кукери и чилийци, като ММ гордо пъчи бъргарски гърди между две голобедрени чилийки  Joy

Друго си е да си имаш кукер вкъщи  Joy

Ох, отново щастие днес!
Мариана, мерси за вкусната Paella, тази картичка преди беше качена в предна тема, но друго си е да я държиш в ръце, много хубаво качество, аз харесвам матирани картички!  Hug

И тази красота от Щатите
- Гулах население, ползвани преди за роби, сега плетат и продават традиционни кошници в South Carolina.

Хубав ден е днес!

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 19:12 от Гад Чевръста

# 99
  • София
Аз съм решила да направя директна размяна с някой от Хавай, и не мога да си намеря.  Crossing Arms Никой не ми отговаря на запитванията

# 100
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте !
Казуса е следния ,пристигна картичка, но мога да я снимам утре,защото няма батерии за фотоапарата Sad Дали може да я регистрирам сега, а утре да добавя снимката?

# 101
Здравейте !
Казуса е следния ,пристигна картичка, но мога да я снимам утре,защото няма батерии за фотоапарата Sad Дали може да я регистрирам сега, а утре да добавя снимката?
- може, по всяко време!

# 102
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
  bouquet
Направо "гад чевръста"  Grinning Благодаря !

# 103
  • Варна
Моята пощенска кутия и днес е празна, но пък си получих картичките, които поръчах във вторник от Полша, мнооого са хубави съжалявам, че не си поръчах повече, полякинята ми е изпратила и две подарък  Heart Eyes

# 104
  • Вече в моята си приказка...
Разглеждах сайта. Стана ми любопитно - и от Антарктида изпращат картички. Има двама потребители, които са регистрирани там. Общо 16 бр. картички са изпратени. Странно как ли става доставката на пощата - сигурно чрез някой пингвин... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт