Пелени и гащички за многократна употреба - 11

• 24 805
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • бургас/софия
връзката с подсичането и зъбите е, че урината става по-киселинна в този период. Поларени джобове имам, може да пробвам с тях. Или нощните посложки на поп-ин, те също имат поларена част. Доста стряскащо изглежда, при положение че никога не е имала такъв проблем!

# 721
Веднъж е бил силно зачервен, беше на антибиотик тогава, според мен от него  Thinking
Не съм му слагала еднократна, мазах го с кремче и за 2 дни се оправи.

# 722
Е, хайде сега, от едно подсичане няма да се шашкате.  Wink Ще намажете с крем и ще мине.

# 723
от памперсите само ще стане по-зле. мажи с кремче и слагай поларени или хартиени подложки, и всичко ще се оправи Wink

# 724
A с какво кремче мажете, когато се зачерви дупето ?

# 725
  • София
A с какво кремче мажете, когато се зачерви дупето ?

Gingira Alba Baby - при нас поне работи безотказно  Peace

# 726
# 727
  • Варна
Ние вече четвърти месец сме на пелени, от втората седмица след раждането само с тях си карам. Много са ми удобни, така свикнах да си ги пера и да са ми чистички и белички, не бих сложила памперс. Свекървата обаче изобщо не ги харесва и според нея щели да й разширят таза, според вас има ли възможност ? Против луксация не трябва ли точно така да бъде, не съм много в час и не искам да споря излишно

# 728
 Joy Joy Joy
Нищо няма да и разширят.

# 729
Този е моят:
http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D … 0%D0%B5%D0%BC.567

Против луксация, именно разширените крачета в поза жабка, са добри.
Затова и слинговете са добри Grinning

# 730
  • бургас/софия
Аз ползвам судо крем (и по принцип мажа само вечер и то не винаги, защото не се е случвало да се подсече и зачерви даже), вчера ми попадна едно кремче павловича мас, бяха ми го дали като бременна, то се маже по-лесно върху червените петна като вазелин е. Днес й е по-добре дупето, слагам поларените джобове, ама те с 1 подложка бамбукова хич не държат, а 2 не мога да напъхам вътре пък и става много дебело и твърдо! Дано да се оправи бързо за да си носим любимите пелени.

# 731
Многократните пелени много приличат на профилактичните ортопедични гащички (има снимки в нета), които се слагат именно с цел предотвратяване на луксация. Може да информираш свекърва си Simple Smile

# 732
Аз ползвам био-козметиката на dm - серията Kleine Elfe на alverde, като "ползвам" е силно казано, мацнала съм й дупето 1-2 пъти, но много ми харесва кремчето - мазничко, попива в кожата, не е като цинкова паста, която няма отмиване.

Алексче, стрип-нах пелените и миризмата изчезна. Подозирам, че съм прекалила с препарата за пране.

# 733
Възможно е, те течните нали и се изплаквали по-трудно.

# 734
Аз пък си изпрах пелените с един син слинг и микрофибърните подложки станаха сини  Rolling Eyes На 40 градуса не е пускал преди тоя слинг гххх. Ако ги сложа в деликатна белина и после ги "стрипна" да се избелят, дали е добре или ще направя беля на дупенцето Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт