Астрология-4 тема

• 75 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
aniram дано да не те подразня, заото не си искала мнението ми, но вън от астрологията, непременно се информирайте за най-добрия специалист, за самата процедура, консултирайте се с няколко лекаря и не избързвайте с операцията (оставам с впечатление, че не е по спешност). Моя баща му бяха препоръчали операция, уж даже спешна,после се оказа,след консултации с няколко специалиста, че е по-добре да се изчака и тн. И накрая решихме да не се прави, естествено това е друг случай, но с операция, която не е по спешност аз бих събрала първо максимално количество информация и за процедурата и за специалистите и мнения на много специалист, също мнения на хора претърпяли такова лечение и чак тогава операция. Тоест има много други фактори освен подходящата дата.

Успех !

# 511
Не ме дразниш няма проблем. Имат съмнения за рак на белия дроб, има петно. Правиха биопсия, но трудно взеха материал, лекарят един вид не е сигурен. Всички казват рак е, въпросът е, че не винаги искат да оперират хората с рак. За сега се оказва, че е само петно, но всички лекари казват, че трябва да се махне, и най-сигурно е след махането, да се направи хистология и се установи какво е.
С каква диагноза е бил баща ти?
Аз имам опит със синът ми, и принципно, съм наясно, че не се бърза за операции, но сега мисля че ситуацията не е такава.
Понеже съм си ку-куруку, се консултирах освен с двете ясновидки, с които се консултирам, но и с трета, всички бяха на мнение, че не е рак, но трябва да се оперира. Дори благодарение на едната ясновидка открихме проблема. Есента и пролетта 2 пъти се лекува от плевмония, но все не се чувства ок, питах ясновидката, с която се консултирам за здравето на баща ми, тя ми препоръча непременно снимка на бял дроб, и проверка на сърцето. Снимката на белия дроб показа проблем, пратиха го на скенер, там се видя петното и т.н.
Разказвала съм как синът ми оттърва операциите пак благодарение на една ясновидка, и това, че има луда вярваща майка?
Съжалявам, за отклонението извън астрологията.

# 512
анирам, баща ми беше със съвсем друг проблем, сърдечни проблеми, артерия запушена на 100%, друга на ненамсиколко % пак запушена и  се препоръчваха разни модерни технологии, след  които обаче умираха доста хора, но то е съвсем друга ситуация от вашето.
при нас  едни казваха едно, а други друго и ние си избрахме на кого да се доверим (по-скоро баща ми сам си избра, тъй като той е такъв характер).

Според мен се довери на интуицията си и на лекарите, щом всички дружно смятат, че трябва да се оперира сега и шом и ти така го усещаш, значи е хубаво да се послуша. Аз вече на 100% се убедих, че човек усеща за себе си и близките си нещата много силно.

Успех, стискам палци за хубава диагноза и безпроблемна операция. За съжаление не мога да дам съвет относно дата за операция, защото  не разбирам от медицинска астрология Sad

# 513
Имам още един въпрос към познавачите. В картата на мъжа луната и венерата символизират какъв тип жени мъжът харесва като съпруга и любов. Да, но при баща ми нито венерата нито луната му имат силни аспекти към мама, но и двете са в точен съвпад със слънцата на двете му дъщери --венерата му съвпада с 0.5 лев градус с моето слънце, а луната му пак с почти 0лев градус със слънцето на сестра ми. Като съвпадение ми изглежда много интересно, че ние сме материализираните му женски планети Simple Smile)) Някой има ли подобни наблюдения във връзките родител/дете? да има интересни съвпади?

# 514
  • София
Здравейте,
Да ви питам дали в момента е добър момент за изследвания днес ме приеха по спешност Sad и мен с медицинската астрология ептен ме няма Sad

# 515
Здравейте,
Да ви питам дали в момента е добър момент за изследвания днес ме приеха по спешност Sad и мен с медицинската астрология ептен ме няма Sad
Мисля, че трябва да напишеш изследвания на какво.
Пожелавам ти успех и всичко да бъде наред. Бъди положително настроена  bouquet

Луната на майка ми съвпада с моя стелиум, а с баща ми имаме Луни в еднакви знаци. Винаги има наследственост в картите.
Сега загледах картите ни, моята луна и Лилит на майка ми са в много точен съвпад.

# 516
  • София
Ох извинявам се малко съм ошашавена, изследванията са на червата и храносмилателния трак за автоимунни заболявания Simple Smile картата съм я поствала преди ако трябва ще я зложа пак Simple Smile

# 517
  • София
Слагам и картата, през тел не ми излиза бутон редактирай, извинявам се за двата поста Sad

# 518
Някой има ли подобни наблюдения във връзките родител/дете? да има интересни съвпади?
Сега се загледах, много интересно. С баща ми имаме съвпад на моя стелиум с негов стелиум. Общо 8 съвпада имаме (орбис max 5°), но слънца не са замесени, предимно по далечни планети.

От медицинска астрология и аз до сега не съм се интересувала.

# 519
Здравейте момичета!  Hug

Искам да попитам на някой ако му се занимава, да ми погледне картата (ще пиша на лични)...  baby_neutral Че нещо само кофти неща на последък и губя всичко и всички..Изпадам в депресия... Cry
Благодаря предварително!  bouquet

# 520
  • София
Ами никой не ми отговори аз си направих изследванията, резултата ми е пак като предните пъти не намират диагноза  Rolling Eyes та явно не съм улучила периода  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 17:17 от Lailah

# 521
Здравейте, започвам да ви следя. Новичка съм в тези теми, доста има за четене, незнам ще успея ли всичко Simple Smile , надявам се да приемате попълнения и да помагате с разяснения  Embarassed. От скоро се интересувам от астрология, ходих даже на астролог. Последната година-две са ми доста трудни, много промени  настъпиха и случайно си намерих един личен хороскоп правен ми преди повече от 11-12 г , в който над 90% от възможностите са се случили, това ме накара да се заинтересувам от астрологията.
В общи линии това е май за мен. Приятно ми е да се запознаем-Катя Simple Smile.

П.П. мернах из темите, че може да се вземе точен час на раждане от общината. Има ли момичета от София, които са успели да вземат такъв? Защото часът който знам от майка ми е 07.30, по него ми е правен личния хороскоп, но астроложката на база събитията го изчисли 07.18-07.20ч. По-отношение на личния хороскоп не дава съществени разлики, защото той ми е правен за 07.30ч, но не е по години. Т.е. същите събития си ги имам и по час 7.18, но има значение разминаването малко в годините. И тъй-като силно ме вълнува предстоящото в следващите месеци - година , ми трябва точен час Simple Smile. Много ще съм благодарна ако има някой информация как да го проверя.
Хубав ден Simple Smile

# 522
има едно нещо което се казва ректификация на часа на раждане. на мен са ми правили такова и при мене има огромно значение, т.к.  за нкакви си 3 мин разлика и съм различен асцендент

# 523
Днес рано сутринта/ 8.00-11.00/ направиха  операцията на баща ми на белия дроб. Оказа се рак, не е готова хистологията, но според лекаря, шеф на гръдна хирургия, т.е. лекар с доста опит е рак........знам, че темата е за астрология, но.....и трите ясновидки ми казаха, че не е рак.............просто не мога да проумея, това........ дали се е променила ситуацията, защото биопсията беше отрицателна, или на ясновидките им  е подадена грешна информация...........Странно, много странно......Цялата ми ВЯРА отиде по дяволите...

# 524
ААААааааа, не така! Остави ги ясновидките! Точно сега вярата и положителните мисли ти трябват най-много. Моли се и вярвай, че всичко ще е наред.
Темата е за астрология, но ще очаквам да пишеш какво е показала хистологията.
Прегръдки, Анирам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт