Астрология-4 тема

• 75 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Уфф много ми се иска да занеса на второ място биопсиите. Ами аз след доста години обикаляне най-накрая попаднах на лекари.
Значи Елч може и да не си въобразявам, че Антоанета се е объркала, а пък следващите две астроложки изобщо не се интересуваха от точността на часа на раждане... А все при прехвалени съм ходила....

# 541
  • София
Здравейте!Искам да попитам по-знаещите какво да очаквам.Предстои ми съвпад на транзитен Плутон с натална Луна.Плутон в натала е в четвърти дом и управлява пети.Единствените аспекти,които прави са тригон със Слънцето и Меркурий.Луната е управител на Асцендента

# 542
вега стар, мите предположения са транцформация в емоциите или забременяване. но У5 не е ли по-скоро Марс, а Плутон да е съуправител?

потребител22, онлайн става консултацията.

# 543
ако има рак на АЦ (У луна), скорпионът ще е около 5ти дом (У плутон)
той както бързо се движи тоя транзитен плутон, ти какво имаш впредвид по 'предстои ми'
и в кой дом е съвпада 6 или 7 трябва да е май
и на мен на бременост ми прилича Simple Smile

# 544
понеже и аз съм с асц рак и скориоп на к5 от опит мога да кажа, че при мен нещата се случват по-скоро по марс нато У5. иначе и моят плутон е в 4 дом, но в съвпад с луна. сега при втората бременност съм забременяла при транзитен Плутон съвпад с натален Марс. идеята ми е, че има логика да си даде забременяване, ама пък ако мацката не го иска може и друго да е.

# 545
то при плутон защото пита искаш ли, не искаш ли  Flutter
но за бременост и юпитер е хубаво да се види какво прави в момента

# 546
  • София
Момичета,съвпада е в 6дом.Със сигурност не ми се иска бременност,имам две деца.Юпитер транзитен се разхожда из 1 дом

# 547
вега стар, че 3 деца да не е лошо? това ми е голямата мечта! Simple Smile

между другото и моят съвпад на плутон с марс беше в 6 дом и съответно юпото ми сега е в 1 дом Simple Smile))

# 548
  • София
Елч,а в натала Юпитер да не ти е в 8 дом? Simple Smile

# 549
а, не, моят Юпитер е в 4 дом Simple Smile

# 550
Блаягодаря на всички за подкрепата  bouquet
Зорита, какво е тета лечител? Имам позната рейки мастер, мислех при нея да направи няколко сеанса, ако му допадне, да си ходи редовно.

Един астро въпрос за размисъл и съвети:
При какви аспекти е най-добре да се пусне новата астрологична тема, за да е полезна, развиваща се.....и т.н.
Някой, ако има желение да я направи, нямам против, / нямам патент над пускането на темите, беше опит за шега/ Mr. Green

# 551
www.thetahealerbg.com, е сайтът за България и донеслата методът Тета в България- Катина Груева. Хората от 20 години се лекуват и чрез този метод. Рейки е само в алфа ниво, Божествената енергия се прекарва през ръцете на рейки-лечителят. Тук се използват Тета мозъчни вълни, при които е възможно преструктуриране на клетка и ДНК. Разбира се на този, който вярва. Лекува се директно чрез Създателя/Господ/Бог и Тета лечителят само наблюдава лечението. Не знам как го обясних, но нищо в природата не е станало, без да е наблюдавано. Знаете за наблюденията върху светлинен сноп, който се държи като вълна или частица, в зависимост от това дали е наблюдаван или не.
Енергийното лечителство  е изпращане на моделирана мисъл от сензитив към клиент/пациент, в тялото на когото настъпват промени. В общ случай, започва усилено отделяне на ензими, повишена работа на митохондрите на клетката и в резултат отделяне на повече аденозинтрифосфат (АТФ), тоест- енергия. Най-малкото оказва благотворно влияние върху организма. Обучен сензитив може да наблюдава структурни промени в клетка и ДНК и ако това не е в противоречие с  убежденията клиента/пациента, настъпва изцеление.
Само маркирам рамките на енергийната медицина, пиша по спомен от книгата на д-р Георги Здравков  ”Психоенергийна медицина”.
Извинете за ОФФ-а.
И сега по темата, в рамките на два дни получих новини за близки пострадали -падане от високо, внезапна болест и режещи инструменти ( 20 годишно момиче, служителка на Карфур, моя позната, снощи мели месо на кайма  на щанда и машината взима ръката ѝ до дланта). Отделно връзката ми със Скорпион е в пореден разпад ( ако има градуирана скала за разпад). Остават 24 дена до РД-то ми, сигурно и това оказва влияние.......

И аз имам питане към вещите - кога Юпитер влиза в Лъв и ние лъвовете как да се възползваме от  това?

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 18:36 от zorita

# 552
това за тета лечението е много интересно. аз използвам медитации на тета вълни. холосинк се казват.

относно юпитер в лъв: http://www.luckyjupiterastrology.com/leo.html

# 553
това за тета лечението е много интересно. аз използвам медитации на тета вълни. холосинк се казват.

относно юпитер в лъв: http://www.luckyjupiterastrology.com/leo.html

Може ли малко повече за тази медитация, търсих в гугъл, но нещо не се ориентирам. Може на ЛС, да не досаждаме на останалите. Благодаря

# 554
зорита, Юпитер влиза в лъв на 17-ти и аз го чакам да премине, че нещо ми се насъбраха пак напрегнати аспекти и си мисля, че и тези последни градуси помагат...

Общи условия

Активация на акаунт