Астрология-4 тема

• 75 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
не знам в коя болница е баща ти но  си провери хистологията и в друга болница. също резултатите обикновен остават до часове ...
и да ти кажа един истински пример с мен. преди половин година една голяма бройка хирурзи в София се точеха да ме оперират. аз обаче вътрешно си вярвах че не съм за операция. след много втори мнения накрая се откри какво ми е точно и се оказа че въобще не съм за операция. пак лекари откриха какво ми е. така че съветът ми  към тебе е - търси отговори и второ мнение. и понякога се вярва със сърцето, не с очите.

# 526
анирам, не бързай да се отчайваш! нека излязат резултатите! бъди оптимист!
 Hug

мацки, имате ли някаква идея какво се гледа за преждевременно раждане? уран и луна, плутон?

# 527
Тъкмо щях да питам нямахме ли бременно коремче в темата? Елч, ти ли беше?

# 528
ами то моето си е вече бая корем да ти кажа Simple Smile)) ама такава стресова бременност и от сатурн в 5 дом не бях очаквала. просто разликата с първият път е огрооомна. и въпреки това не съжалявам, не можех да го чакам до 2016 г. да излезе от там...  понеже имам поредните дертове се зачудих за индикациите за преждевременно раждане (още повече, че аз самата съм родена в 8 м.)

# 529
Я да питам и тук - изместиха ми часа на раждане със 7мин. напред, НО ако случайно стария е верен събитията ще се случат по-рано, така ли?

# 530
  • София
Някоя от вас да ми препоръча добър астролог за ретрификация, от който да е доволна. Аз след доста четене и сметки мисля че си ограничих часа до 15 мин разлика ама по-точно сама не мога. Според мен ретрификацията ми от Антоанета Димитрова не е точна  Rolling Eyes
И аз като Ани продължавам с лекарските драми, още се чудят какво ми е и нямам диагноза Sad това за хистологията и аз съм го чувала и се чудя дали да не си взема мойте да ги занеса на още едно място ама не знам къде  Rolling Eyes
Елч стискай кълки не се предавай  Hug

# 531
Ани, кураж и още мнения. Баща ми се довери на лекарите и сега ми се явява в сънищата........ Аз лично съм скептично настроена към техните мнения. Не може да разделяш човек на парчета и да лекуваш само едно от тях.Склонна съм да вярвам на ясновидките, защото всеки вижда в тялото на човек различно. Бъдещето е куп от възможности и наш избор в коя посока да поемем. Да не говорим, че много обичат да слагат бързи диагнози, за да си вържат гащите и да се отърват, да не кажа и да си напълнят списъка за ХТ. Надежда, вяра и молитва, обединете се всички роднини с положителни мисли за оздравяване, каквато и да е диагнозата, за да се качи енергийното ниво на баща ти. Страхът, чувството за безпомощност и неяснота за бъдещето биха го  свалили достатъчно. Алкално хранене би свършило чудеса, напоследък излязоха отдавна крити неща за рака. Връщайки се 7 години назад, виждам че беше голяма грешка на баща ми , че се довери на лекарите. Знам, че да се изказва мнение отстрани е лесно, но го пиша с най-искрени чувства и съпричастност. Може да потърсите Тета лечител, за работа с убежденията, ако вярва в енергийната медицина. Може да се направят много неща....

Елч, стискай  Hug и не забивай нос в картата, успокой се, каквото се иска от теб си го направила, резултатът какъвто и да е , бъди сигурна че ще е най-доброто за теб  Heart Eyes Природата си знае работата, довери ѝ се!

Час на раждане според мама - 07.30
                  според ЕСГРАОН - 08.10
                     ректификация - 07.52

доверих се на ректификацията

# 532
лайлах - можеш да си вземеш блокчетата и да отидеш да ти ги изследват и в друга болница без проблем.

как да си изчисля ректификацията?

# 533
  • София
Аз знам че мога, но в другата болница като отида къде ги нося. Малко ми е странно  Rolling Eyes ретрификацията се изчислява според важни събития които са ти се случили, нагаждат картата. Аз лично съм много назад за да го направя това. Просто си четох доста за аспектите и положението на планетите в домовете та затова реших че не ми е точно изчислен часа, другия вариант е ако се смени системата от Пласидус с whole sign пак се променят  домовете  Rolling Eyes аз почвам да се предвам вече един път не ми е казал астролог нещо което да се е случило, или ми е грешна картата или попадам на....

# 534
Lailah, и моята ректификация, правена от Антоанета Георгиева категорично не е вярна, тя още като ме питаше за разни събития и изчисляваше едни месеци забелязах, че не бяха верни, на няколко пъти я поправях...

# 535
значи - в зависимост от това какво е заболяването - обикновено има по 2 болници които се конкурират за това да са най-добрите в областта. ако си била в едната - взимаш и си записваш час при същия специалист в другата. там отиваш с целия пакет декументи и им казваш че искаш второ мнение. ако е добър специалистът - ще ти предложи да се изледват блокчетата още веднъж, т.к. това е стандартно за да са 100% сигурни че хистологията е вярна. ако е не чак толкова добър веднага ще почне: ама тия от тая болница нищо не разбират, само грешни резултати дават и т.н. общо взето добрите лекари си уважават колегите и експертизата на колегите си.

# 536
къде можеме да си направиме точна ректификация? и аз с много четене я свеждам до рамките на един час ... но все пак си е важно Wink

# 537
на мен Астро-Дита ми направи мноого вярна ректификация според мен, защото баща ми казва, че съм се родила около 19,20 ч., майка ми твърди "не, не, след 19,30 ч. беше" Астро-Дита го изчисли 19,27 ч., а Георгиева беше казала 19,50 ч., което опредлеено не се връзва с нищо.

# 538
къде да я намеря Астро-Дита?

# 539
на мен Астро-Дита ми направи мноого вярна ректификация според мен, защото баща ми казва, че съм се родила около 19,20 ч., майка ми твърди "не, не, след 19,30 ч. беше" Астро-Дита го изчисли 19,27 ч., а Георгиева беше казала 19,50 ч., което опредлеено не се връзва с нищо.

Тя колко взима за изчисляване на часа и как става консултацията? Онлайн или лична среща?

Общи условия

Активация на акаунт