152 американки чакат малкия Мишок

• 49 791
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Мисля че Титина има предвид корабии (сладки).   Peace

# 106
Мисля че Титина има предвид корабии (сладки).   Peace
ох,  ooooh! замислих се даже, реших че е морски специалитет.

# 107
Май се пише със У, ако изобщо това е имала предвид.

Мишки, наслаждавай се пълноценно на последните минути свобода. Сън до късно, мазаж, ей талива работи. Simple Smile Бебето ще излезне, няма къде да ходи. Стискам палци всичко да е по вода!

# 108
С "у" се пише, да.  Embarassed Хем пуснах спелчек, защо е навсякъде с "о" идея си нямам.  newsm78

# 109
  • USA
Титина, аз пък четях кораби, а си представях курабии Laughing.

Мишки, онази нощ като каза, че те боли кръста, те сънувах, че роди много лесно и бързо. А дано!

И аз като малка си стоях сама вкъщи и се прибирах сама от училище, но времената бяха други. Сега на мен ми е много страшно.

# 110
Маймун, кога стана 20-та седмица?!!!   Heart Eyes  По-добре ли си вече?   Hug

Замислих се за у-то, пък реших, че бъркам.  Добре че е Ати, та да ни поправи!   Mr. Green

# 111
Ами, добре че е Гугъл. Laughing  На мен с О не ми звучеше добре, ама си виикам с У пък много непристойно. Simple Smile Та реших да проверя.

# 112
Ох, моята баба правеше едни курабии, дето от горната страна бяха потопени в захар. Тия красоти как вървяха с какаово мляко... И един "дунапренов" кекс. И един друг, с дупка в средата. Ееех, детство!

Забелязали ли сте как в книгите з Хари Потър никой не си мие зъбите?

# 113
Моята баба правеше едни маслени курабии с пудра захар отгоре. И траеха с месеци, на студено в неотопляваните стаи за гости.

# 114
Е те и моите курабии трябваше да се от вида със захар отгоре Mr. Green да ви кажа в Бг продават такива по фурните та си похапнах лятото..

# 115
Моята баба даже нямаше хладилник. Държахме колбаси, млека и сирена в едно долапче, та да са недостъпни за котките. Как не се натравяхме - не знам. Е, то в оная къща и в разгара на лятото беше хлад, ама все пак... К'во знаят американците?! Като постои киселото мляко два часа извън хладилник - айде на боклука, че е развалено.

# 116
Моята баба даже нямаше хладилник. Държахме колбаси, млека и сирена в едно долапче, та да са недостъпни за котките. Как не се натравяхме - не знам. Е, то в оная къща и в разгара на лятото беше хлад, ама все пак... К'во знаят американците?! Като постои киселото мляко два часа извън хладилник - айде на боклука, че е развалено.

# 117
К'во викаш, Соу? Нещо ти е изчезнала репликата.

# 118
К'во викаш, Соу? Нещо ти е изчезнала репликата.
ха, изказала съм се виждам. Grinning та исках да кажа, че купеното мляко не се вкисва и за  месец Grinning

агентката се затри Confused

# 119
То на кисело мляко няма какво да му стане, освен да стане по - кисело.

Ако си бях останала в родния Пловдив, щях да пускам детето да ходи само на училище. Един мобилен телефон в джоба и да се оправя. Аз от втори клас започнах да си хващам сама автобуса до училище през половината град, хем нямаше телефони. Във всеки друг град обаче бих се притеснявала, а тук - абсурд. Онзи ден пак имаше стрелба в едно училище, на същата улица, на която е яслата на малката. Ученикът с оръжието пък живее през три пресечки от нас. Да не говорим, че всеки втори ме спира на улицата да ме кани на кафе. Никога няма да си пусна момиченцето да скита само из Питсбърг.

Често се хващам как мисля с носталгия за детството си и ми е мъчно, че Кейти няма да има същите спомени. Не че не разбирам колко е глупаво да мисля така, ама ето. А пък баба ми какви курабийки прави!

Да ви попитам, нали сте тук от повече време, свиква ли се с липсата на семейството. Аз си поплаквам за моето, когато мъжът ми не си е вкъщи :/

Мишки, весел и спокоен ден  Hug

Агентката от доста време липсва.

Общи условия

Активация на акаунт