Отговори
# 405
Добро утро и от мен Peace
снощи съм си легнала с кокошките и отървах моабета Flutter следях инфото по делото във всички възможни медии и социални мрежи Peace незнам какво мога да кажа,след като чух самопризнанията на Ча Winkвсъщност очаквах подобни изказвания от негова страна,защото записите по телефоните с тези кодови имена и доказателствата който излязоха на яве във връзка със наркотичната афера нямаше как да каже ''Не не съм взимал наркотици и не съм участвал във разпростаранението им''......че ще има присъда рано или късно това е повече от ясно,дали ще бъде лека или тежка това ще го реши съдът,много жалко за него обаче......не смятам че точно това е било правилното решение от негова страна в момент на депресия и слабост да посегне точно към наркотиците Wink едва ли сам е взел това решение предвид заобикалящия го кръг от ''приятели'',но в крайна сметка е факт за жалост Tired
Проф Hug съгласна съм с повечето ти постове,даже се препокриват и с моето мнение по въпроса Wink
може много да се пише по тая тема,но каквото и да се каже станалото станало Wink
предполагах че родителите на Ча няма да бъдат в залата вчера,не бях и изненадана Confused
може би ги е срам от резила на синът им,а може би не искат да парадират  с присъствието си Blush единственото тяхно изказване беше по време на задържането му през януари месец,тогава майка му каза:''Синът ми не е направил нищо'' и толкоз Crazy
интересно кой бяха бабите с Ча в съда newsm78 въпросителни в главата ми има много newsm78
на някой се опитвам да си отговоря на други търся отговори.....
ще гледаме ще видим какво ще стане от тук нататък Praynig

вай бе много сЪ разписЪх рано сабах  Simple Smile Simple Smile Simple Smile ади дур викам по тоя въпрос Peace

Габче Hug последното ти колажче е супер като всички други де Peace Peace Peace
ЕлитУ Hug и то напущало грозотии Peace Peace Peace
Проф Hug ти за тазвечерното шоу на Беяз ли ни подготвяш къз Party Party Party
след малко съм тръстикова и ще бягам да изработим и последния работен ден от седмицата Peaceгушкъм ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав и спокоен ден момичета Peace

# 406
  • някъде из Врачанско
Добро утро,  Hug здравейте- velijana, Джери 54, Пепиту (+ 3 Скрит/и) и 4 Гости и всички дошли ,докато пиша, дано днес е по-добре от вчера, повече настроение да имаме и повече хубави новини да се чуват,
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 -за Зизу, Габи, Жани и всички вие, които влизате тук и правите тази атмосфера на разисквания и търсене на истината около Огледален свят и продължаващите филми  Hug Hug Hug
позволих си да го взема от Снежи- и  да се поздравим с това  малко е рано, но не мога да се въздържа, може да имаме нужда и от това след тежкия ден и тежката нощ, знае ли човек какво ще му помогне най-добре

Днес ще крада-взех това пък от Дани-хем е коледна, хем е голяма, ще има за всички ни,
Скрит текст:
ето и още кафе
Скрит текст:

# 407
  • Варненска клюкарка
ДобрЮтрУУУУ Laughing

Снощи съм пропуснала интересна дискусия Mr. Green
Казвала съм го неведнъж- за мен между Ч и Х се случи нещо. Мисля, че той хлътна много бързо още първия сезон.....Какъвто и да е бил преди това, лелки , каки, миски, манекенки...отношения за по 1-2 пъти и в един момент го наредиха до Хазал и по сценарий хвана ръчичката и-  бяха почти по 24 ч. в денонощието заедно. Трябваше да го гушка, целува и мирише това сладко момиче и логичното следствие на тези действия не закъсня- Ча се влюби! Казват също, че тя е много обаятелна, страхотен събеседник, всява респект, а Чаатай е казвал много пъти, че си умира за такава жена....Да не казвам, че почти описа физически Хазалчето като свой идеал за жена при Саба Тюмер- описа я, защото точно тя и близостта и му е пълнело душата в момента, а не че е идеалът му...За идеал може да говори някой, които въобще не е докосвал жена и само си мечтае там за нещо илюзорно....Също така съм на мнение че Хазал дълго време беше желЕзна и не се даваше! Имали са закачки- безброй от тях имаше описани, а такива работи се пишеха даже и от екипа...
Проф това че са много близки Ч и Х и че реално много малко хора го знаят, го беше казал онзи актьор дето играеше приятелчето на Илкер Peace А Юсуф беше казал, че на сета, ако не се избият ФЕмир, то в реала задължително ще го направят Ч и Х, а на въпроса как се сдобряват, каза нещо в смисъл да не го питат за това, и че му е неудобно да говори за тези неща....сещайте се - перушина е хвърчала Mr. Green Heart Eyes
Мисля че късната есен- сериите около 40 се случи нещо между тях. Самия Чаатай започна да говори, че прави всичко с Хазал. Точно около тези серии, едно от момчетата в екипа написа нещо...(ако се сещате, през лятото бях писала за една пикантерия, но не посмях да я споделя...сега е момента май)....Та- този беше писал нещо такова- цитирам по памет "Работим без почивка, двамата са много изморени (Ч и Х) В момента Хазал спи в скута На Чаатай, а той е килнал глава настрани и назад и спи с отворена уста и полуотворени очи - слетобед ще снимаме еди си къде Crazy Laughing Свободно време имат, колкото да спят и да ядат!" Все се каня да намина около тези серии в другата тема ама ми се отщява като видя спама и там.... Факта, че майка и висеше почти непрекъснато на сета на АФК и не е висяла на този на ЗП, а там щерката е била само на 18 г.- от кого я пазеше  по времето на АФК родителката, с какво не беше съгласна?!? Сещайте се Wink Crazy Сега ще си изпрося боя, но мнението ми за Хазал е че е видна истанбулска бръмчалка, купонджийка и доста палава- изобщо няма общо с ролите, които изгражда Mr. Green Да не ме разберете погрешно- аз много я харесвам Heart Eyes
Ох и като почнат някои ама нямали били снимки- ми той и с Дениз няма, ама я какво са правили двамата... Пък с Ахуто дето са безобразно много, тя сама каза, че не потдържат никакви отношения след АФК Wink
Както казах и преди и снощи- за мен Гизем има известна прилика с Хазал и съм почти сигурна какво е търсил там нашия... В интервюто от септември каза че повече от година е без приятелка.... Неси пък преведе онова изказване на Джейда/Ханде от август, че на Чаатай много му е липсвала Хазал и най-много той я е искал в третия сезон....
Ето на тази снимка е с момиче, което много прилича отново на кого?!? Laughing.... Със същата е сниман до колата обграден от фенове една вечер. Същата се вижда и на една снимки в джипа му на задната седалка, има и други хора там...от началото на ПЕ са  Даже преди много време беше пусната по темите назад момичето в колата му и имаше дискусия Хазал ли е или не Wink
откривам само тази от рекламата на Ксинт обаче

пп Ох бях си казала, че няма да пиша вече такива дълги постове и с такова съдържание, но как се вдъхнових пак, пък колко работи не написах за които пак се сетих......

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 09:17 от Беллора

# 408
  • София
Добро утро  Hug

виждам, че много сте коментирали по нощите  Peace

Жане, и аз донякъде очаквах подобни изказвания от него  Embarassed Няма как да се оттърве напълно сух от цялата история. Единственото, което ме притеснява, е времето на глагола "използвам" наркотици, но може да е от превода, не знам турски ез  Embarassed

# 409
  • Под Сините камъни
Добро утро  Hug
Брей голямо писане пак сте ударили снощи.
Сега нямам много време да ви изчета ама някой може ли да ми каже с две думи как продължи делото снощи.Има ли някаква развръзка?

# 410
Добро утро  Hug
Брей голямо писане пак сте ударили снощи.
Сега нямам много време да ви изчета ама някой може ли да ми каже с две думи как продължи делото снощи.Има ли някаква развръзка?

Пепино Hug делото ще продължи да се разглежда,другото е насрочено за 11.02.2014 от 10.00 Praynig не са задържани за сега Peace

Ивче Hug за поста ти(дългия) Peace Peace Peace  newsm10 newsm10 newsm10

ади бягам   animal037

# 411
добро утро моми4ета
благодара ви за кафетата, закуските и тортата
 рени Hugели Hugжани Hugпавлин4е Hugбел Hugмише Hugпеп4о Hug
дано ме съм изпуснала някой. слагам кафенце за по късно станалите и ви пожелавам много хубав ден
Скрит текст:

# 412
Привет. bye
Вчера в суматохата сме пропуснали да видим(или поне аз), че плътно до него в съда беше мениджърката му, даже има и нейна снимка на която се вижда че е тя, съпоставяйки я с профилната й снимка в туитъра.
П.П. Изчетох постовете Ви относно въпросите, които зададох с голямо удоволствие.
Профи,  bouquet Йоанче,  bouquet Ивче,  bouquet благодаря Ви, че споделихте мислите си с мен/нас, благодаря и на всички други,  bouquet.....  bouquet които не написаха свои постове по темата, но дадоха съгласието си с написаните и по този начин разбрах гледната им точка каква е по тези въпроси.
Наистина благодарение на вашите постове и моя пъзел си го понаредех, че беше съвсем хаотично разхвърлян.
Дианче леля, честити ти нови дрешки. Heart Eyes
Ели лелче, ФЕмирските ти колажи в пост №395 ми напълниха очите, Heart Eyes повече от прекрасни са.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 10:31 от Neidjal

# 413
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Алоха Hug Hug Hug

Ко става бе хухавелки?  Laughing Гледам от зарана сте нагазили в дълбокото. Whistling

Айде ся гушките Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и цунките   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes всички да се смятат констатирани и установени. Laughing

# 414
  • гр златоград гр. созопол гр. царево

# 415
  • У дома :)
Добро утро и на появилите се след мен Hug Hug Hug Hug

Жани Hug Heart Eyes ти ко ся конкуренция ли ши ми прайш Mr. Greenразкошни Хазатай Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Павлинче Hug Heart Eyes рано рано колко да е рано, за чичи никога не е рано Mr. Green

Бел Hug Heart Eyes много обичам да те чета ,научавам толкова нови неща, щот нали съм от по-младите Фемирки Winkтенкю   bouquet

Миши Hug Heart Eyes Пепи Hug Heart EyesМими Hug Heart EyesЛелче Hug Heart EyesБебе Hug Heart Eyes

Зизулия Hug Heart Eyes и аз тъ констатирам и установявам Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ма хич ни констатира тва дет ти пратих снощи Crossing Arms

# 416
От студ умри цигара изпуши  Mr. Green

# 417
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Елитулия,  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug тенкю пийпъл...погрижила си се за мениии... Party Party Party
Аресвалци... Peace

# 418
  • У дома :)
Елитулия,  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug тенкю пийпъл...погрижила си се за мениии... Party Party Party
Аресвалци... Peace

Ан тъй да съм спокойна Party Party Party Party

От студ умри цигара изпуши  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 419
  • Под Сините камъни
Жани благодаря ти джанъм.
Белорче обожавам да ти чета дългите постове  Heart Eyes
Миленче ти наистина не си нормална  Mr. Green ква цигара в тоя студ.Аз зимата драстично намалям цигарите,не мога да се подложа на такава инквизиция  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт