Отговори
# 540
Дани, Hug благодаря ти, че сподели това толкова истинско стихотворение с нас, направо настръхнах като го четях и първото ми нещо, което, ще направя след малко е да отида да си нагушкам моето момче, и да го нацункам.
Не се бях замисляла по въпроса дали Хазалчето е опитвала трева, Rolling Eyes някак си я идеализирах, ooooh! но момичетата ме подсетиха и се замислих....защо не, може би нищо човешко не и е чуждо....човек може да посегне от любопитство, от главозамайване, или в резултат на емоционален срив, но важното е да знае кога да спре и то точно преди да достигне ръба, от който да пропадне в пропастта!?!

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 17:05 от Neidjal

# 541
  • В света на мечтите... ❤
Охх,много ми хареса това стихче  smile3518
Скрит текст:
Малкото сираче...

В магазина влезе мъничко момченце,
погледна продавача със сълзи на очи....
,,Продавате ли майки "чу го той да срича..
,,Ако да, ти чичко, една ми избери"

,,Искам да е стройна, весела, засмяна...
Искам, да играем с нея всеки ден..
Искам, да е нежна мойта мила мама,
и да ме обича много.. Само мен..."

,,Искам също чичко, приказки да знае,
за да ми разказва докато заспа....
Искам да ме цунка, гушка и ме пази
от злите таласъми, от тъмното в нощта"...

,,Имате ли чичко, колко ли ще струва
мойта мила майка... Моля те кажи"!
И протегна плахо двете си ръчички,
стискащи с усилие мъничко пари...

Продавачът трепна, тъжно се усмихна
от мъката в душата гласът му затрептя..
Всичко беше виждал, всичко беше чувал,
но не бе подготвен, точно за това..

Изскочи той навън при малкото момченце,
притисна го до себе си и с него зарида..
,,От тоз момент нататък аз съм твойта майка
от тоз момент нататък аз съм ти баща"...

Добромир Радев

Ох, ДаниHug  Weary

Скрит текст:
Купи ми за Коледа ново сърце, че старото вече е сдало багажа - не трепва, не чувства и вече не ще, дори и на мене, две думи да каже. Купи ми за Коледа кошче с мечти - купчинка от мохерни цветни кълбета. Да имам с какво, когато вали, да кърпя и да си наплитам небето. Не искам големи - не са ми по ръст (джудже си останах дори във мечтите). Мечти за човече по-малко от пръст, което на по-невъзможни налита. Купи ми за Коледа още живот, че този кроих го погрешно - не стигна. Все мислех, че имам от него, а то... Надникна и свърши преди да премигна. Купи ми за Коледа тези неща. Нали ме попита какво да ми купиш? Да, знам, че е трудно, но тези избрах. Нали не очакваш да ревна за кукла?

П.П. Автора не е посочен!  Peace
Диби  Hug Heart Eyes
Това вече,наистина ме разплака,много трогателно написано и каменно сърце ще размекне

# 542
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелче, Hug и аз си мисля, че може да взимала коСче. Не виждам нищо чудно в това, като гледам, че цялата актьорска гилдия беше в афера за наркотици. ooooh! ooooh! ooooh!
Май само за Халит Ергенч и Бергюзар още не е гръмнало.

Чей те чичечнем newsm51 newsm51 newsm51

Дани Hug

# 543
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И мен ме разревахте, ма аз съм си ревла по принцип. Cry

Привет на всички!  Hug

Мен ме накачулиха софиянките и ще сте частично лишени от постоянното ми присъствие за почивните дни. Rolling Eyes

Белл, забравила си та ще ти припомня, че момичето на снимките в Ксинт е Илкнур Айканат. Тя наистина е тип "Хазал", само дето е по-висока. И до ден днешен със съпруга си (пък и без него  Wink) е плътно до Ча. Peace
И аз като теб съм на мнение, че аблата по-добре да не я хващат никога. Просто си представям какви неща би изпяла  ooooh!.

Зиз, нощес ти подхвърлих малко предложения за анализчета и комикси, дано си ги видяла! Пък и да не ти допаднат мноУ важно! Laughing Hug

# 544
Охххх, лелиното, Hug що ме чичечваш без причина, аз да не съм Нарцис!? Mr. Green  Joy
И за Туба Буюкюстун не съм чувала подобен слух.
Ти остави ми съм се замислила и друго, че ако заловят аблата някой ден, не се знае какво би могла да каже за да се защити, защото при нея положението е направо към пандиза и не се знае кой още би могла да повлече след себе си освен сегашните ни всеизвестни....да не тръгнант да разследват и актьорите участвали в АФК освен само тези от ПЕ.
Направо ме страшнее както споменаха Профи и Ивчето, че ако си отвори устата кака, не се знае какво би могла да изрече. ooooh!

# 545
Лелче, Hug и аз си мисля, че може да взимала коСче. Не виждам нищо чудно в това, като гледам, че цялата актьорска гилдия беше в афера за наркотици. ooooh! ooooh! ooooh!

Дани Hug

Чеки и аз да те констатирам  Hug   love001

# 546

Дани Hug

Чеки и аз да те констатирам  Hug   love001

Мен пък Зизуна не мЪ констатира!  Crossing Arms Чей се направя на сърдита!  Mr. Green

Дани, съжалявам,  Blush  не съм искала да те натъжавам още повече!  spoko Обикновено, споделям с Вас неща от този род, които ме докосват и съм ти благодарна, че и ти го правиш! Без значение, весели или не чак толкова!  Hug

Проф,   Hug точно така, квинтета нема се разпада, я!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 547
  • По света и в нас.
Привет банда!
Снощи ми изгасна тока и приключих с комп.Сега ви изчетох-хубаво е че делото на Чачко се е отложило и дано не хванат аблата,че жена която мрази на какво е способна не ми си мисли ooooh!

# 548
  • Варненска клюкарка

Белл, забравила си та ще ти припомня, че момичето на снимките в Ксинт е Илкнур Айканат. Тя наистина е тип "Хазал", само дето е по-висока. И до ден днешен със съпруга си (пък и без него  Wink) е плътно до Ча. Peace
И аз като теб съм на мнение, че аблата по-добре да не я хващат никога. Просто си представям какви неща би изпяла  ooooh!.

Проф, не може това да е Илкнур- абсолютно съм сигурна. Тя се вижда на други снимки. А това момиче както казах го има и на още няколко, даже тук сме обсъждали, още на пролет мисля беше една снимка,  и това момиче е на задната седалка, копие е на Хазал и точно това се питахме тук....тя ли е или не е Rolling Eyes А иначе аз не съм се интересувала много подробно от периода през който се снимаше третия сезон и е възможно да объркам някои неща, но това го помня, защото вече бях започнала да пиша в тази тема и помня дискусията Peace
Или пък чак толкова да се промени с грим....не, не не ми се вярва. А и тази също е нисичка- до колата като ги бяха снимали му стигаше до рамото, а Илкнура на мен ми изглежда по-едра newsm78

# 549
Проф, Hug Heart Eyes чей те констатирам и установя. Laughing
Така, идеята за анализ е пърфект Peace ШЪ станИ.
Комиксите са си тамън...кат земем да издишаме от към идеи ще ги намаля. Whistling

Ди, Hug Heart Eyes Heart Eyes вИднагически те констатирам и установявам. Grinning

Лелче, чичечвам те аз...съ сетиш за кафенцИту Wink

# 550
Чек да кажем нещо  newsm43 мен честно казано не ме боли че ще осъдят еди кой си Laughing дори той да е Кенан Laughing аз съм много студен човек а от известно време прекалено студен Rolling Eyes мен ме вълнува за този който познавам Peace това включва и вас Laughingпо тв дават разни неща с някой станали Laughing аз викам да е жив и здрав Shockedотвратителна съм но съм си такава Rolling Eyesмного малко неща ме трогват Rolling Eyes

Профи Hug Дибо и ти ли мина към сръдлите Mr. Green

# 551
Диби,няма за какво да се извиняваш,аз много харесвам такива стихчета,мисли,цитати и подобни,много благодаря,че го сподели  Hug   love001   Hug

# 552
Чек да кажем нещо  newsm43 мен честно казано не ме боли че ще осъдят еди кой си Laughing дори той да е Кенан Laughing аз съм много студен човек а от известно време прекалено студен Rolling Eyes мен ме вълнува за този който познавам Peace това включва и вас Laughingпо тв дават разни неща с някой станали Laughing аз викам да е жив и здрав Shockedотвратителна съм но съм си такава Rolling Eyesмного малко неща ме трогват Rolling Eyes

Ренка  Hug ,да ти кажа,донякъде е по-добре да си по-студен,защото ако си прекалено състрадателен и взимаш навътре всяка по-емоционална случка,на която попаднеш,това те обременява страшно много и така трупаш в себе си прекалено много тъжни емоции,а ако нямаш и с кой да споделяш понякога това,което се е събрало в теб,ставаш като ревлива бомба,готова да избухне всеки момент,а може и до по-тежък емоционален срив да се стигне.Аз лично се впечатлявам доста от чуждата болка,става ми мъчно,но гледам да не взимам нещата навътре,защото ако преживявам всяко чуждо нещастие като мое,ще изперкам съвсем  ooooh!  Затова сериозно приемам проблемите само на близките хора около мен и на приятелите ми,било то виртуални,каквито сте вие,или реални  Hug Hug Hug

# 553
Чек да кажем нещо  newsm43 мен честно казано не ме боли че ще осъдят еди кой си Laughing дори той да е Кенан Laughing аз съм много студен човек а от известно време прекалено студен Rolling Eyes мен ме вълнува за този който познавам Peace това включва и вас Laughingпо тв дават разни неща с някой станали Laughing аз викам да е жив и здрав Shockedотвратителна съм но съм си такава Rolling Eyesмного малко неща ме трогват Rolling Eyes

Peace Е, Рену не мой да не те констатирам. Hug
В интерес на истината и аз съм на такова мнение. Всеки сам си взима решение за действията си и трябва да си плати за това. Няма безплатен обяд. Laughing
Както писах и снощи, дали е ползвал или не, Чачо за мен си е Чачо. Не ми е променено мнението от този факт или догадка. Ако трябва да бъде наказан, да го накажат...все пак той не е от 5-ти Б клас и знае какви са последствията ако го забършат жандармите. Обаче ако е бил дилър...ще ме извинявате, ама да го затворят. Аз не мога да толерирам дилър на наркотици. Ако се размине пак ми е така...искам го на екран да си снима щото ме кефи.
Ама, чак пък да се прехласвам и сЪпреживявам нечии проблеми които са толкова далече от мен...няма как да стане. Peace Само за семейството ми и приятелите ми виртуални(защото имам много приятели от виртуала) и реални бих се разтревожила.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 17:57 от НАРЦИС (член на трио Смехурани)

# 554
Зизунче, що не казваш, че ти се пие каЙвенце, ми аз се чуууудя ли, чудя, що ме чичечваш.
Заповядай.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт