снощи съм си легнала с кокошките и отървах моабета
следях инфото по делото във всички възможни медии и социални мрежи
незнам какво мога да кажа,след като чух самопризнанията на Ча
всъщност очаквах подобни изказвания от негова страна,защото записите по телефоните с тези кодови имена и доказателствата който излязоха на яве във връзка със наркотичната афера нямаше как да каже ''Не не съм взимал наркотици и не съм участвал във разпростаранението им''......че ще има присъда рано или късно това е повече от ясно,дали ще бъде лека или тежка това ще го реши съдът,много жалко за него обаче......не смятам че точно това е било правилното решение от негова страна в момент на депресия и слабост да посегне точно към наркотиците
едва ли сам е взел това решение предвид заобикалящия го кръг от ''приятели'',но в крайна сметка е факт за жалост 
Проф
съгласна съм с повечето ти постове,даже се препокриват и с моето мнение по въпроса 
може много да се пише по тая тема,но каквото и да се каже станалото станало

предполагах че родителите на Ча няма да бъдат в залата вчера,не бях и изненадана
може би ги е срам от резила на синът им,а може би не искат да парадират с присъствието си
единственото тяхно изказване беше по време на задържането му през януари месец,тогава майка му каза:''Синът ми не е направил нищо'' и толкоз 
интересно кой бяха бабите с Ча в съда
въпросителни в главата ми има много 
на някой се опитвам да си отговоря на други търся отговори.....
ще гледаме ще видим какво ще стане от тук нататък

вай бе много сЪ разписЪх рано сабах
ади дур викам по тоя въпрос 
Габче
последното ти колажче е супер като всички други де

ЕлитУ
и то напущало грозотии

Проф
ти за тазвечерното шоу на Беяз ли ни подготвяш къз

след малко съм тръстикова и ще бягам да изработим и последния работен ден от седмицата
гушкъм ви всички

Хубав и спокоен ден момичета

Йоанче,