Отговори
# 420
Аз не пуша просто всички пушат от компанията ми и тряа да мръзна зарад тях  ooooh!

# 421
Добро утро!
За всички    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни колажи на Ели,Жани    bouquetи за другите,които още не съм видяла    bouquet
Пуснах  вентилатора и видях и маковете на Екстри/прекрасни/    bouquet  bouquet,резултата е това Simple Smile
Скрит текст:
Искам да благодаря на
Беллора   bouquet.За мен като "млада " Фемирка,информации от този род са изключително интересни    bouquet
Спорен ден!

# 422
  • Варненска клюкарка
Вчера го написах в другата тема-там бяха във възторг, че ще призоват и Селин на следващото дело Rolling Eyes
А моето мнение е дано, дано, дано да не я намерят, че не искам и да си помислям дори какви неща има вероятност да чуем от нея. По правило никой не се орезилява по собствено желание и казва само неизбежното, това важи с най-голяма сила за места като съда и прокуратурата. Като се има предвид какво чухме от Чаатай и че вероятно това е едната четвърт от айсберга, представям си какво има под водата....
Селин е от старо и доста състоятелно семейство-баща и и чичо и притежават холдинг, но госпожата е черната овца в семейството си и потдържа контакти само със сестра си Peace Много е вероятно да се е установила някъде в чужбина, дори предполагам и родата и е помогнала и вероятно ще я издържат и е за предпочитане така, пред угрозата да посрами за кой ли път семейството си....
Първия път тази година когато гръмна скандала с дрогата, се писа и за нейното розово заведение на име Коко Клементин. Писа се също и че това не и е първият арест, а е била задържана по повод заведението и отново се споменаха наркотици Wink Писа се, че тогава съдружникът и е понесъл вината, имали са финансово споразумение, покрил я е и е влязъл в затвора  Rolling Eyes ShockedБил само за парлама в ролята на съдружник- нещо като тънкия край на въжето, където да може да се скъса... бушона, който може да изгори... буфера поемащ удара , а другото да си остане цяло....

пп Ха  Crazy сетих се и още нещо, което коментирахме по-назад из темите, като излезе онова интервю с Гизем преди няколко седмици. Помните ли Гиземката като завъртяха въпросите около Чаатай, как започна да се рови в косата си и да се почесва там където не я сърби- 1:1 с поведението на Хазал като я завръткат за Чаатай Mr. Green Crazy И с Гизем, Ча има снимки само на сета, и то малко на брой, а какво излезе! Чак от Азърбайджан  Гизем се осмели да каже, че първия мъж когото обичала бил Ча, а Хазал чак след месеци каза за изпитаното към колега, а на Хазалчето даже не и личеше много, но затова пък личеше на Чаатай! Ама те мъжете са си такива- каквото им е на сърцето, същото им е на лицето, а жените сме по-умни и по-прикрити Crazy Wink

# 423
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Петрова Hug Бел Hug Лелче Hug

# 424
Здравейте на всички.. Hug

# 425
Здравейте! Някоя от вас може ли да ми каже какво е казал Чаатай по повод делото за наркотици? Peace

# 426
  • Варненска клюкарка
Здравейте! Някоя от вас може ли да ми каже какво е казал Чаатай по повод делото за наркотици? Peace

Горе-долу чети от тази страница до края, че е дълго за обяснение ето

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=751186.msg26800375#msg26800375

Общо взето казва, че е употребявал дрога по време на третия сезон на АФК

# 427

Зиз,дали те поздравих за темата newsm78
За  теб и сие
Скрит текст:

# 428
Добро утро,

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Всички сте отразени и обичани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Спешъл поздрави за прекрасните колажи на Ели Hug и маковете на Габи Hug/по темата на деня Grinning/

Чета с интерес дискусиите и както казва Профи, треА се вклЮчим с компИтентно мнение, ама сега чок тръстика Mr. Green.

Бел Hug, няма да те замерам, знаеш, че харесвам постовете ти, макар и да не съм съгласна с някои неща като цяло, и изразът видна истамбулска бръмчалка ми харесва, но в последния ти пост усетих по-дълбокото му значение, би ли уточнила какво имаш предвид Praynig

Хубав мразовит ден!При нас отново заваля сняг!

# 429
Привет и на другите Hug Hug Hug

Хич не съм се замисляла дали има или е имало нещо между тях Laughing не ме и интересува  Peace както за тях така и за други актьори които съм гледала Peaceаз да си гледам филмчето което съм си харесала пък в реала кво искат да правят Laughingе някои двойки доста си пасват ама ми е до там Peace

# 430

Зиз,дали те поздравих за темата newsm78
За  теб и сие
Скрит текст:
Е и да беше пропуснала кво толкоз Laughing тя не е от сръдливите Mr. Green

# 431
  • Под Сините камъни
Аз не пуша просто всички пушат от компанията ми и тряа да мръзна зарад тях  ooooh!
е вече се убедих че не си у ред  Mr. Green

# 432
Привет bye Hug и на появилите се след мен.
Зизулия, Hug Ели, HugШефче. Hug
Ивче, направо без да си го написала за аблата, мисля, че съм наясно какво имаш в предвид с това, че по-добре да не я задържат, отколкото да си отвори устата. Cry
Ех този Чачко бе, Laughing всички моми по мегдана припадат по него, Joy а той все сам броди по света и у нас.... Rolling Eyes пълен парадокс и абсурд, но когато фактите говорят и Боговете мълчат.

# 433
  • У дома :)
Привет bye Hug и на появилите се след мен.
Зизулия, Hug Ели, HugШефче. Hug
Ивче, направо без да си го написала за аблата, мисля, че съм наясно какво имаш в предвид с това, че по-добре да не я задържат, отколкото да си отвори устата. Cry
Ех този Чачко бе, Laughing всички моми по мегдана припадат по него, Joy а той все сам броди по света и у нас.... Rolling Eyes пълен парадокс и абсурд, но когато фактите говорят и Боговете мълчат.

Тва щот не мъ е срещнал менИ, затуй ощИ е сам , ма и тва ши станИ Peace Joy Joy Joy Joy Joy

# 434
Рени съгласна съм с теб.Химия на екрана може да има може и зад камера да я има но само толкова.
Аз гледам определени серияли тъй като търся химията без значение дали са двойки в реялният живот или не.Искам когато го гледам серияла да ме държи на тръни или да ме побиват тръпки и да настръхвам.

Общи условия

Активация на акаунт