и за другите,които още не съм видяла 
,резултата е това 
.За мен като "млада " Фемирка,информации от този род са изключително интересни 
Много е вероятно да се е установила някъде в чужбина, дори предполагам и родата и е помогнала и вероятно ще я издържат и е за предпочитане така, пред угрозата да посрами за кой ли път семейството си....
Писа се, че тогава съдружникът и е понесъл вината, имали са финансово споразумение, покрил я е и е влязъл в затвора
сетих се и още нещо, което коментирахме по-назад из темите, като излезе онова интервю с Гизем преди няколко седмици. Помните ли Гиземката като завъртяха въпросите около Чаатай, как започна да се рови в косата си и да се почесва там където не я сърби- 1:1 с поведението на Хазал като я завръткат за Чаатай
И с Гизем, Ча има снимки само на сета, и то малко на брой, а какво излезе! Чак от Азърбайджан Гизем се осмели да каже, че първия мъж когото обичала бил Ча, а Хазал чак след месеци каза за изпитаното към колега, а на Хазалчето даже не и личеше много, но затова пък личеше на Чаатай! Ама те мъжете са си такива- каквото им е на сърцето, същото им е на лицето, а жените сме по-умни и по-прикрити

Бел
Лелче 

Всички сте отразени и обичани

и маковете на Габи
/по темата на деня
/ 
, няма да те замерам, знаеш, че харесвам постовете ти, макар и да не съм съгласна с някои неща като цяло, и изразът видна истамбулска бръмчалка ми харесва, но в последния ти пост усетих по-дълбокото му значение, би ли уточнила какво имаш предвид 

както за тях така и за други актьори които съм гледала
аз да си гледам филмчето което съм си харесала пък в реала кво искат да правят
Бел
Лелче 

и на появилите се след мен.
Ели,
Шефче. 

а той все сам броди по света и у нас....
и на появилите се след мен.
Ели,
Шефче. 

а той все сам броди по света и у нас....
Препоръчани теми