Отговори
# 465
Joy Joy Joy JoyЕй,лоша Ренка Hug
Скрит текст:
Днес не ми върви в готвенето SadСчупих буркана с киселото зеле върху полуготовото месо,изхвърлих.При втория опит за малко да го изгоря Joy JoyДано сега като ида да се разкрасявам и там да не ме последва каръка.Ама няма да се ядосвам  Joy Joy
 wavey
Мдааааа и то от най лошите Mr. Green аз се радвам че не е добре щото ако е нема да е тука Laughing

spoko  и ко ся Laughing нема ли да ядем свинско със зеуе Mr. Green много обичам Heart Eyes

Зиз Joy Joy Joy

# 466
Момичета няколко дена няма да съм в града .За това ви казвам чао и да знаете че ще ми липсвате много. Hug Hug Hug Hug

# 467
Привет банда wavey
И сЯ да вЪ отразя
ЗИЗУНКЕ  Hug Heart Eyes РЕНКА  Hug Heart Eyes МИШИ  Hug Heart Eyes ДЖЕЙНИ  Hug Heart Eyes ГАЛЯ  Hug Heart Eyes

# 468
Момичета няколко дена няма да съм в града .За това ви казвам чао и да знаете че ще ми липсвате много. Hug Hug Hug Hug
Приятна почивка Hug Hug Hug а ти на нас не  Mr. Green

Ди Hugчек да те отразим Laughing да не би да си от сръдлите Mr. Greenоооо ма ти си зимна Laughing честито Heart Eyes

пп И що Зиз е първа в отразяването Crossing Arms

# 469
  • У дома :)
Гале Hug Heart Eyes хубаво да си изкараш Peace

Дидинце Hug Heart Eyes

# 470
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дженооо, Hug Heart Eyes ко ми се надуваш с твойте фенове ма?? tooth tooth

Ский кво е култ към личността... Mr. Green Laughing Party Party Party Да си зафалим аз... Laughing

Скрит текст:

Ко ши кайш а....? Whistling Whistling Whistling Whistling[/b]

# 471
Joy Joy Joy JoyЕй,лоша Ренка Hug
Скрит текст:
Днес не ми върви в готвенето SadСчупих буркана с киселото зеле върху полуготовото месо,изхвърлих.При втория опит за малко да го изгоря Joy JoyДано сега като ида да се разкрасявам и там да не ме последва каръка.Ама няма да се ядосвам  Joy Joy
 wavey
Мдааааа и то от най лошите Mr. Green аз се радвам че не е добре щото ако е нема да е тука Laughing

spoko  и ко ся Laughing нема ли да ядем свинско със зеуе Mr. Green много обичам Heart Eyes

Зиз Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Скрит текст:
Ще ядем,стана от втория път,ама с пиУе Joy

Joy Joy Joy

Хубав ден!

# 472
галя, Hugприятно изкарване извън града Heart Eyes

# 473
Петрова аз и с пиуе обичам Heart Eyes довечера една порция за мен Naughty

Зиз Joy Joy Joy

# 474
  • У дома :)
Зизу Hug чак ей тоя великан кръстили на теб Mr. Green

# 475

Зиз Joy Joy Joy
Вече ме няма Joyама за теб и диспансера-винаги! wavey

# 476
ДидОк Heart Eyes Hug тЪ констатирам... Grinning

Нъл тъй ЕлитУлия....? Joy Joy Joy Седнала Джена си зафалва с електората...чшшшшшшш...алоооуууууу... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 477

Зиз Joy Joy Joy
Вече ме няма Joyама за теб и диспансера-винаги! wavey
 love001 мани го диспансера ooooh! за мене само Mr. Green опаковано и лично Mr. Green

# 478

Нъл тъй ЕлитУлия....? Joy Joy Joy Седнала Джена си зафалва електората...чшшшшшшш...алоооуууууу... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аман бре ooooh! не спре да се фалиш ooooh! се отгоре да е ooooh!

# 479

Нъл тъй ЕлитУлия....? Joy Joy Joy Седнала Джена си зафалва електората...чшшшшшшш...алоооуууууу... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аман бре ooooh! не спре да се фалиш ooooh! се отгоре да е ooooh!
newsm47 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт