Отговори
# 495
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ГлистО вечИ е ''гитти, битти, гяльмеди" Party Party Party Party Party

# 496
  • В света на мечтите... ❤
Мерабааа  Hug Hug Hug
Изчетох ви  book  сега да ви констатирам всички без изключения  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Мими,що показваш Баръш как мисли за Керем и го пази от колите  Joy Joy Joy

Ейй,гоУеми звезди си имаме тука,най-видните личности са у нашто Диспасерче Джейни има една зала с фенове,Зизка има кръстени на нея мебелни къщи,заведения и какво ли още не,ама друго си е да кажеш,че живееш в Диспансер с такива звезди  Joy  Hug Hug Hug Hug

Големи красотички сте сътворили и ЕлиЖаниПетрова,браво на вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам ви прекрасен и много усмихнат петък  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 497

Party Party Party   Хип-Хип-УРААА   Party Party Party

# 498
 мерси за торти4ката, но понеже никой не запази за рениката-рени Hug специално за теб
Скрит текст:
на останалите симпатяги  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 499
недейте зака4а мом4ето, 4е е флюбено ся Joy

# 500

Е,па,то никой изобщо не си е помислял него да го закача,ние искаме друг да закачаме,ама това е друга тема  Whistling Whistling Whistling

# 501

Е,па,то никой изобщо не си е помислял него да го закача,ние искаме друг да закачаме,ама това е друга тема  Whistling Whistling Whistling
трай да не 4уе джейнка, 4е кат разбере 4е до сега съм пила кафе с керо, лошо ше и стане Mr. Green

# 502
мерси за торти4ката, но понеже никой не запази за рениката-рени Hug специално за теб
Скрит текст:
  love001 мойта по убава Mr. Green newsm51

Дани Hug

# 503
Скрит текст:

Тая па стипца тръгнала с едно парче торта... Laughing

# 504
Скрит текст:
  love001 мойта по убава Mr. Green newsm51

Дани Hug
най-хубавата. лапай бръже, да не останеш и без нея Joy

# 505

Е,па,то никой изобщо не си е помислял него да го закача,ние искаме друг да закачаме,ама това е друга тема  Whistling Whistling Whistling
трай да не 4уе джейнка, 4е кат разбере 4е до сега съм пила кафе с керо, лошо ше и стане Mr. Green

Гроб съм  smile3505 smile3505 smile3505  ама за следобедното кафе,ще го пратиш при мен,нали,за дето си трайкам  Mr. Green

Ренка  Hug Heart Eyes

# 506
Скрит текст:

ми ти не видиш ли 4е е само за един Mr. Green

# 507
РенУ, зАстъпи с крак...ти не цуне некой парчетУ... Laughing hahaha

# 508

Е,па,то никой изобщо не си е помислял него да го закача,ние искаме друг да закачаме,ама това е друга тема  Whistling Whistling Whistling

Гроб съм  smile3505 smile3505 smile3505  ама за следобедното кафе,ще го пратиш при мен,нали,за дето си трайкам  Mr. Green

Ренка  Hug Heart Eyes
ти мен изнудваш ли ме Thinking

# 509
Скрит текст:

Ма ко са буташ тука Laughingза сега на мен ми стига Heart Eyes земи си прегръдка и трай Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт