Отговори
# 240
Добро утро  Hug Благодаря за кафето,Ирче Hug

Не съм ви изчела,но бързам да се запиша.  Grinning Благодаря за новата тема   bouquet

Връщам се назад да видя какви сте ги писали за Хазал и участието й.  Simple Smile Peace

# 241
Добро утро,  Hug Hug Hug Hug Hug

Прекрасни кафенца, благодаря, Биби Hug, Бебе Hug, Ирка Hug, Рони Hug, ето и от мен нещичко
Скрит текст:

Хубав ден!   bouquet

# 242
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брех,аз направих маратон с Кузей,малиии какъв филм,ей това е ,един брат като Гюней,и не ти трябват врагове,,и края ми хареса,събраха се с Джемрето най-накрая,и се ожениха,само за Али си поривах стабилно  ooooh! ooooh! А Кузей,е страшно лице,голям смях имах с него на места,такива ги ръси  hahaha hahaha hahaha
И брата в затвора,където му беше мястото още в началото,да стреля по-брат си,харсъзин добре,че комисаря му дал халусни патрони,разби за пореден път сърцето на Кузей,хареса ми ,филма си заслужава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Рони,Джейн,Бебо,Биби  Hug Hug

# 243
Ирче Hug ти целия ли го изгледа, аз съм стигнала до 22 серия на 1 сезон, 2 сезона ли са newsm78

Киво е страхотен Heart Eyes, ти за Джемре ли беше, аз съм за нея, онази мнго ме дразни, не я харесвам актрисата, а и героинята.

# 244
добро утро Hug
из4етах ви по диагоналя Mr. Green, оба4е ми стана ясно, 4е сте се кефили на шоуто и забелязах, 4е рени си лягаше 4-5 пъти Joy
джейн Hug,ир4е Hugрони Hugбебе Hugбиби Hugмерси за кафето
слагам кафе и за поспаливите и ви пожелавам една хубава събота Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 245
  • Варненска клюкарка

wavey wavey wavey
Много се смях на това, то голямо облизване беше, а накрая докато му казваше защо се облизва и хайде по навик пак- умряха си от смях.  Laughing Ама как пък един кадър не пуснаха от АФК. Наистина изглежда като забранена тема newsm78 А и Канал Д нали на Яй Япим-а....А за трупчето ми стана още по смешно- как ги къдри този Беяз, че и барнат в стил Яман Crazy

Отново казвам, че роклята ми харесва- не бях забелязала, че е изрязана около талията, мислех че е орнамент,като по шията ( не бях увеличила екрана).... Да малко и е отпуснато коремчето, но хиляди пъти предпочитам да гледам как стои на нея , а не на някоя манекенка- прекрасно изглежда Хазал Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Съгласна съм с Профи, за обувките и- беше стъпала в тях като в паници. По добре би и стояло някое сандалче- тя е мъничка и има нужда от по-нежно изглеждащи неща. Като се сетя каква джофра беше Аслъто преди- тя също е късокрака, че и в добавка с дебели прасци и голям номер на ходилото- помня някакво интервю, нещо 40 или 42 носеше....но я как страхотно се е барнала сега Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 10:04 от Беллора

# 246
Гюнайдън къзлар беним Hug Hug Hug Hug Hug много ранобудни сте днес бе Stop Stop Stop
да се разпиша за сабах Wink и да ида да посвърша малко работа Blush пък пак ще си ви надничам Peace снощи голям купон беше при Беяз Wink харесвам предаването му можеш да си умреш от смях с него Joy Joy Joy Joy Joy още снощи казах,че Хазалчи ми хареса много стилна,елегатна,усмихната и ведра браво на нея  Peace Аслъ и тя ми хареса за Хакан съм  smile3505
Днес е Андреев ден Wink ако си имаме именници да са живи и здрави всички  bouquet  bouquet  bouquet тешекюлер за кайветата и кахвалтъто Peace Peace Peace
един Фемирски тапет от мен за хубав ден Peace

гушкЪм си вЪ всички Wink нема да въ констатирам,че да не утървЪ някой Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 247
  • някъде из Врачанско
Добро утро и от мен на Андреевден, честито на всички и на иченниците, да сме здрави и весели и другата година да има добър берекет
 newsm51 newsm51 newsm51-За Зизу и чудесните комикси-супер са ,върхътт са този път и ти се развиваш като актьорите ни любимци
 smile3525 smile3525 smile3525-За Елито и нейните романтични колажи, ха така отстоявай каузата Фемирска, благодаря
 Hug- за всички в темата,страхотни  сме си
 За Ренката първо:
Скрит текст:

за целия диспансер сега

ето и нещо явно

много е нежна, мека, приятна мисля, че е земна и непосредствена, ама се притесняваше като че ли, беше стегната в началото, после се отпусна,лично аз си прекарах добре ,макар че нищо не разбрах, Joy Joy Joy

# 248
Добро утро прекрасни хухавелки за все  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ирче Hug и аз си поплакаха за Али когато го убиха  Cry но филма е страхотен.
Джейни  Hug 2сезона са общо, 80 серии.Побързай докато  БТВ не са го затрили  Peace
Хайде бягам че съм на тръстиката.
ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 249
Здравейте. Hug
Много се радвам, че отминалото дело не се отрази на рейтинга на снощната серия на ПО, супер е. Party
Честито на имениците, ако има такива.

# 250
  • София
здравейте,

гледах предавано днес. Много се смях с трупчетата  Laughing Страхотна Хазал, толкова естествена  Heart Eyes

# 251
  • Варненска клюкарка
Аз гледах серията на ПО, даже и за миг не ми насичаше за разлика от последните два пъти Wink
Общо взето ми беше скучна, не че като цяло ми е много интересно де- запълвам си времето в петък вечер..... Този път Серка почти през цялото време гледаше като овца, но ще си призная, че много ми хареса реакцията и като видя татенцето си с лелчето, получи и се, но беше само миг сред останалата плява....Да отбележа и целувката,  но този път само нашия я целуна и то съвсем лекичко, та се избегнаха грозните и анатомични особенности ......
За пореден път имам дежавю, даже си мисля, че Еджето може да е гледала АФК- там Халилудко редеше розовите копчета и изписваше името на любимата, а тук Танчо реди пъзели с лика на любимата ooooh! Между другото, според мен актьорът играещ Тан е доста симпатичен мъж, но тук за ролята са му спретнали тази неприятна визия- прическа, поглед, излъчване и т.н.

пп Тази връхна дреха, с която бяха спретнали Мира, беше толкова не на място  на този форум на който се бяха събрали, че няма накъде повече...... ooooh! Като за следобедна разходка в парка , или да я съблече в  елегантен ресторант си е ок, но на парти  newsm78  Всички с елегантни рокли (е имаше и доста кич) с деколтета и голи гърбове, а тя с този сюртюк, който отгоре на всичко и стоеше като с два номера по-голям ooooh!

# 252
  • София
Прочетох закодирания разговор ..........  ooooh!  

Laughing Мамин сладък  Wink

В какво обкръжение е попаднал, думи нямам  smile3505

# 253
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, как да го съблече този ямурлук, като отдолу е с онова бюстие "Виж ми силикона" и панталона със стрелката "Съкровището е тук", дето лейди Гага, ако я види ще й го свие. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А добро утро!  Grinning Hug

Ирче, няма как да ме видиш, та да разбереш какво е паласка!  Hug Joy Joy Joy
Просто са ни различни базите за сравнение. Wink

Айде някой турско владеещ да ни каже какво си говориха с Хазалчето в Беяз шоу!  Praynig Praynig Praynig

Честит имен ден на Андреевците!  Grinning thumbsup

Оставям ви с кафе, предпазено от изстиване и сладкишчета (плюшени са  hahaha), с които да ви е усмихнат целия ден.

bouquet       bouquet       bouquet        bouquet        bouquet    

Скрит текст:

# 254
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт