Отговори
# 255
Ивче и за мен актьора играещ Тан е симпатяга. smile3521
За мен сцената помежду им ми беше много мила и им се получи на макс, а ревнуващия Яман беше един път просто.
На мен серията не ми беше скучна, а беше пренаситена на кавги, но пък шахтага предвещаваше именно това.
Според мен не значи, че щом има подобни сцени в сериалите то сценаристите са гледали други с подобни сцени.
Сюжетите толкова се изчерпаха, че не виждам какво ново биха показали в някой сериал, което да не е виждано или прокрадвано като идея досега, всичките са ми еднакви и с познати сюжети. От един е взаимствано едно, от друг друго, но нищо ново и невиждано досега.

# 256
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ДУбрЮтрУ Hug Hug Hug Hug Hug

Изпуших вече... Party Party Party Party

Ай ся всички да се смятат констатирани и установени... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
Здравейтиииии Hug Hug Hug Hug

Жани Hug оффффф  ooooh! ма не слагай тия делфини Sick
Павлинче newsm51

Хубава събота Hug

# 258
Оооо, Рену Hug Heart Eyes
 eat eat eat eat eat eat eat eat eat

# 259
Hug ама оууууу Naughty там пише мойто име Naughty прибирай си приборите Mr. Green

# 260
  • В света на мечтите... ❤
Хилоуу,сладки  Hug Hug Hug

Зизко,що си изпушила бе душа,кой те ядоса сабах,сабах  Hug  Heart Eyes  Hug

Всички ви отразявам без да изброявам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Пожелавам ви прекрасен съботен ден и много усмихнат уикенд,за които е почивен,да си починат хубаво,a на работещите,лека работа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 261
  • Още у мъглата ...
Добър ден, красавички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Брей, какво слънце се облещило, страхотно за настроението  Party Party Party

На всички прекрасен слънчев уикенд  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес ще се преметам по домашно красотнене и при вас Laughing Ха да видя ша се справя ли с упражнението  Joy Joy Joy

# 262
Дани Hug

Зиз LaughingУЕВСКИ newsm18 newsm18 newsm18

Гъбунке Hug Heart Eyes Sick

# 263
  • У дома :)
Добро утро Hug Hug Hug
Считайте се за констатирани и установени Wink
Профи Hugмного ти благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Ай фтиам на гости на майчето Heart Eyes
Хубав ден!
Ох тоя тел ще ме умори ooooh!)

# 264
  • Още у мъглата ...
Ай, преди да се метнем на домашното, за който не е гледал Хазалка в Беяза, ето го цялото шоу  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=SPgnXTs4NGc&feature=youtu.be

А тук е облизването на Хазал и трупчето на Чаги  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=hzTzLlcPJ-w

# 265
  • В света на мечтите... ❤
Габи  Hug  Heart Eyes  ,прекрасни нежни ФЕмирчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ренка  Hug Heart Eyes  сънува ли Кенан за разкош?

# 266
Hug ама оууууу Naughty там пише мойто име Naughty прибирай си приборите Mr. Green
Party Party Party Party Party Party Party

# 267
Дани Hug

Зиз LaughingУЕВСКИ newsm18 newsm18 newsm18

Гъбунке Hug Heart Eyes Sick
УЕВСКИ!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Габун, Hug Heart Eyes Heart Eyes ЕлитУлия Heart Eyes Heart Eyes Hug Дани Hug Heart Eyes Heart Eyes

Фтиам да си зеем сънче...тра-ла-ла-ла-ла-лааааа...   newsm36 newsm35 newsm36 newsm35

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 14:19 от НАРЦИС (член на трио Смехурани)

# 268
  • Варненска клюкарка
[quote author=Екстри - ВиАйПи (Нарци-член у всяка група)

А тук е облизването на Хазал и трупчето на Чаги  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=hzTzLlcPJ-w

[/quote]

Сега си мисля, ако се намери и кой да сдипли един клип с облизването на Ча и се съберат в един общ, голям майтап ще стане Laughing

пп Ох някой има ли представа, защо така ми излизат цитатите -без да са заградени в поле #Cussing out Снощи пак имах този проблем, а тази сутрин си цитирах нормално- ето сега пак снощната история. ooooh!
 Нищо не съм пипала и променяла, то и какво може да се сбърка при цитат, ама вече много се напрягам, защо става така #Cussing out Всеки път си кликвам на "цитат" и един път излиза като цитат в поле с дребен шрифт, а после като се заредят само като в този който цитирах сега ooooh!

# 269
Бел, затрила си полвината линк на Габуна...не е завършен и за това цитата е открит и няма завършваща квадратна скоба. Peace

Общи условия

Активация на акаунт