Отговори
# 555
Манче  Hug Heart Eyes Дани   Hug Heart Eyes лека

# 556
  • Още у мъглата ...
това е от Неси в туитър Peace Е.Ердинч е журналист отразяващ делото

Според Е.Е. когато Чаги е казал по телефона ''Нося риба'', Дениз е попитала ''По това време ли ще ядем риба?'',но тя всъщност нищо не знаела..................

Журналистът казва, че му е станало тъжно за Дениз УУр, тя нямала вина..

А, да, това го знам, това Неси превеждаше от предаването, където беше отишъл журналиста, ама то това не е извинение  Rolling Eyes, а по скоро съжаление и то на журналиста  Rolling Eyes
Ама тя си е набъркана по някакъв начин Rolling Eyes

# 557
Габче Hug ами ония ден мернах нещо,ама сега не мога да го намеря Peace
с две думи че когато Ча е споменал Дениз в съда не е искал да каже,че и тя е замесена ами че тя няма никаква вина Flutter

редактирах си по горния пост Peace

# 558
  • Още у мъглата ...
Май мисля и аз да се оттеглям, нещо ми е омърлушено и поспаливо  Rolling Eyes

Вие кво ша правите  newsm78

# 559
това е от Неси в туитър Peace Е.Ердинч е журналист отразяващ делото

Според Е.Е. когато Чаги е казал по телефона ''Нося риба'', Дениз е попитала ''По това време ли ще ядем риба?'',но тя всъщност нищо не знаела..................

Журналистът казва, че му е станало тъжно за Дениз УУр, тя нямала вина..

А, да, това го знам, това Неси превеждаше от предаването, където беше отишъл журналиста, ама то това не е извинение  Rolling Eyes, а по скоро съжаление и то на журналиста  Rolling Eyes
Ама тя си е набъркана по някакъв начин Rolling Eyes

да от това сутрешно предаване http://www.youtube.com/watch?v=oQezaD6EhEg&feature=youtu.be ами по скоро от съжаление да Peace

# 560
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Това е на Аксой щерката  Peace
Слагам ги в скрит текст да не пълня страниците  Peace

# 561
  • Още у мъглата ...
Габче Hug ами ония ден мернах нещо,ама сега не мога да го намеря Peace
с две думи че когато Ча е споменал Дениз в съда не е искал да каже,че и тя е замесена ами че тя няма никаква вина Flutter

редактирах си по горния пост Peace

Абе да, ама го е казал, както и че е казал, че всички в бранша употребявали дрога, вместо, че повечето, то пак журналиста разясняваше какво е искал или какво е трябвало да каже Чачи Rolling Eyes Чачи явно се е ошашавил достатъчно и малко се насмете с тези две неща Peace

# 562
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като сте рекли,хайде лека тогава да си кажем,че и мен ми е нещо смотано  Hug Hug

# 563
  • У дома :)
Ку Ку има ли будни Mr. Green

# 564
от мен  Hug Hug Hug Hug Hug

гледам на балкончето Дидиту и Елиту Peace Проф и Мани и те са мъдрят Peace

ади от мен лека Габче HugИрко Hug вай пак си ни напущала АФК фотки  newsm10 newsm10 newsm10

# 565
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ехх,че е хубаво групово да се прегръщаме  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
аааааааааааааа и аз и аз и аз  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 566
ади бе времИ да си лягатИ и да слагам катинаря чи трябва да има някой друг етаж за кайвета и закуски  Mr. Green

# 567
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Да ви почерпя по случай 18-тия рожден ден на най малката ми сестра.Да ми е жива и здрава
Скрит текст:
Пепи, да е здрава и много щастлива,  nbirthday newsm67

# 568
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пепи, честит рожден ден на сестричката ти!  Hug newsm67 nbirthday

Лека на лягащите!  Hug Hug Hug

ooooh! Като видях Мелих пред караваната се сетих, че съм заправила един караван репортаж от три месеца!  ooooh! ooooh! ooooh! Нали почнаха новите сериали и от чопкане в три теми не намирам време да подбера и кача снимки.  Embarassed

Аз мисля да ви оставям и да гледам вчерашната серия на ПО, че я изпуснах. Чао засега!  Hug

# 569
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Това е на Аксой щерката  Peace
Слагам ги в скрит текст да не пълня страниците  Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мерси, Ирка  Party Party Party Party
Много ги харесвам двамата на сватбата на Гюлсум  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А пък Чачо къв е скапан и спинка  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт