Задна хpема post nasal drip

• 1 528
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте. Преди 6 месеца ми правиха септопластика- изправяне на носна преграда. Обaче като си бръкна в носа дясната ноздра ми е по малка .Ходих при 5 доктори УНГ - ВСИЧКИ казват че преградата е изправена и всичко е наред. Обаче проблемите остават. Понякога дишам по-трудно с 1 ноздра, но не това е най-важното .ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ИМАМ ЗАДНА ХРЕМА -post nasal drip. Мислех че след операцията ще се оправи но не. БЯЛ СЕКРЕТ МИ СЕ СТИЧА НАЗАД КЪМ ГЪРЛОТО целогодишно от 4 години.
И така реших да дам 300 лв направиха ми Ядрено Магнитен Резонанс на главата.
Доцента в Пирогов написа следните диагнози -
Хиперплазия хипертрофия на десен носов вход. От капане на капки ми се е увеличила лигавицата в дясната ноздра и оттам ми изглежда по-малка. На преградата септума и няма нищо изправен бил.
Етмоидален синус хипопластичен с малко полипоидно израстване.
Хронично възпаление на ляв сфеноидален синус.
Ринитис хроника.
Откриха че имам Стафилококус Ауреус бактерия в носа и стрептококи в гърлото.
И това беше каза ми че ми няма нищо .
Отидох при завеждащия отделение по УНГ болести в ИСУЛ да започна някакво лечение. Изписа ми 10 дни да пия антибиотик Zinnat ципрофлоксацин ,пръсках и Nasodren. Преди години пръсках назонекс, стеримар, риномер ,антибиотици, клацид коларголови капки и всичко .
И НЯМА ЕФЕКТ ПРОДЪЛЖАВА ДА МИ СЕ СТИЧА НАЗАД КЪМ ГЪРЛОТО МИ СЕ ОБРАЗУВА СЕКРЕТ ТОЧНО НА НОСОГЛЪТКАТА !!!
МОЛЯ ВСИЧКИ КОИТО ЧЕТАТ ТАЗИ ТЕМА ЗА ПОМОЩ със съвети ако сте медицински лица какво да правя, ако не сте но разбирате също дайте съвет.

# 1
Посети алерголог !

Общи условия

Активация на акаунт