Прахосмукачка робот - 4

• 59 873
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • Поморие
Моята Румба 620 не чисти на черно. Имам черен килим и сив със черни ленти. Върху черният изобщо не тръгва , а на другият непрекъснато засяда върху черните ленти на мястото на което се пресичат.

# 16
  • Балчик
ПРИСТИГНААААА,  току що.
Отивам обаче на разходка с кучето и после ще отварям и ще докладвам.

# 17
Да приемем, че я продам. Румбата има 2 год. гаранция. Кой ще се разправя с Амазон ако има някакъв проблем? Доколкото знам, при проблем, Амазон направо пращат нова румба.
Ще може ли новия собственик да се свърже със сайта за рекламация ( надявам се да не се налага). Примерно аз я купувам и я подарявам. При проблем може ли новия собственик да си търси гаранцията?
Май трябва да питам в темата за Амазон!

# 18
  • SF
Еssme,да ти кажа защо са ми навигатори ,сутрин излизам в 8.00 и вечер се пребирам в 19.00 няма как да и отварям и затварям вратите Grinning ,това не пречи децата ,съпруга и аз естествено вечер да си цапаме етаж от 120кв. ,то само прахоляка стига дето се настила защото чистя от неделя в неделя!Ако я пусна сутрин три стаи да изчисти ,на другия ден пак три ...............е това е плана #Crazy

За такива широки пространства навигаторите са оправдани, но не са фатални.
Моята също чисти когато ме няма, но само там, където й е оставено отворено. И на нея няма кой да й отваря и затваря вратите. Твоята успява ли да изчисти всичко това с едно зареждане на батерията? За моята още не знам колко може да чисти без да се изтощи.

Аз точно това имах предвид - като й завториш вратата на стаята и все едно, че си й поставила виртуалната стена, която така или иначе през деня няма кой да й я мести.
Все пак много зависи колко широки са пространствата. При мен са отделни стаи с врати и кухня с коридор е общото помещение, ако искам към тях мога да приобщя и хола като съответно му оставя вратата отворена или пък завторена.

# 19
  • Балчик
Както и бях сигурна на 99 % батерията не е литиево-йонна. Simple Smile
Включих красавицата на заряд до утре сутринта. Сложих я на базата, светна оранжево, надявам се е наместена добре.
Ето я:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 17:41 от Джемма

# 20
Аз държа повече на хепа филтрите, но и навигаторите не са излишни.  Предпочитам да е модел от 7-ма серия. Но вече поръчах 585  на офертата от "черната седмица". Не бях достатъчно осведомена и си мислех , че мога да поставя на 585 хепа филтри от 7-ма серия.
Дадена ми е дата за доставка 4-ти. Чакам и аз с нетърпение ( може Джемма да сподели първа) с каква батерия ще пристигне роботчето. Ако е с литиево -йонна, както пише на описанието в сайта, няма да я върна. Но ако е с обикновена батерия ще имам основателна причина да я върна - продуктът не си отговаря на описанието.
А как не ми се занимава с връщане, кореспонденция със сайта и т.н/ ooooh!Не трябваше да избързвам с поръчката!
В една от темите бях чела, че филтрите за 7-ма серия са съвместими с Румби 581 и 585.

# 21
  • Балчик
Не, не са. Просто за 5 серия има хепа филтри, но те са друг модел, като размер и форма се различават.

# 22
  • SF
Честито Джемма!!! Със здраве да си я ползвате!

# 23
Включих красавицата .........

Еееее, честито! Хайде със здраве да я ползваш дълги  години!

Аз моята я чакам след 2 дена /нали от много чудене по-късно я платих/. Докато обясня на ММ, защо "робот" за толкова пари не може да се качва сам по стълбите...... Joy

# 24
  • Балчик
Благодаря ви, момичета. Hug

Докато обясня на ММ, защо "робот" за толкова пари не може да се качва сам по стълбите...... Joy

Да, съмненията му са основателни, можеше поне и това да прави. Но моите стълби са по-тесни от нейния диаметър, така че няма как.

# 25
ПРИСТИГНААААА,  току що.
Отивам обаче на разходка с кучето и после ще отварям и ще докладвам.
ти пък... егати търпението имаш, слагай я да се зарежда и тогава излизай!

Хепа-та е постоянния филтър, нали?

Питам защото моя Самсунг 8855 е с постоянен - пера в пералнята или измивам под чешмата...

# 26
И аз се чудя над този 770 от амазон.де. Цената му е много изкушаваща.

# 27
  • SF
Как така е постоянен този филтър? И аз го изплаквам с вода, но не знаех, че е постоянен. Понеже Самсунгчето ми е новичко, мислех, че след време ще замине този филтър и купувам нов.
А четките?
Въобще кое е консуматив на Самсунга?

# 28
Момичета моята нещо се опитва да прави номера.Пускам я в режим ...работи , работи и спира в един момент загаснала в някой ъгъл на стаите.Не издава звук преди да спре за да ми индикира.Не е засмукала неподходящ предмет(в тези случай започва да "Пъшка " и угасва) със сигурност.Когато отида отново да я стартирам си продължава работата от там където е спряла и чисти поне още час без да спира.Това ме навежда на мисълта че не е и батерията...е какво да е?Вече 3-ти ден го прави този номер.Имам я от година и половина. Някакви идеи и препоръки?

# 29
  • Балчик
Не мога да стартирам тъпата румбата Mr. Green. Зареди се, включихме я, като дам clean и казва - преместете румба на друго място и натиснете старт. И така на всяко място и стая. Какво не е наред?

Това си знае, това си повтаря и  не тръгва. Даже и на базата не отива, само това си повтаря.

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 15:04 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт