Да се оплачем...

• 7 440 630
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 12 000
  • София
Ровене къде, Нощна птица? Не разбирам  Peace
Пишете къде са откачалките, със сигурност ще сте полезни на много хора. Аз имам първолак догодина, и се чудя между 3 училища, в кв. Оборище и Средец.

# 12 001
Иланг, това е отвратително. Не оставяйте нещата така. Най-малкото, децата имат нужда да се чувстват подкрепени.

# 12 002
Елитното столично училище в квартал Младост 1. Неприязънта е породена от това, че ходи на училище 'нередовен', 'неподготвен' т.е. без тетрадка по незнам си какво. Вероятно 'зЯе' малко повечко от необходимото. Имам малко семейни проблеми и оставих подготвянето на чантата през 4ти клас на него, реших да си спестя това усилие. А пък и мисля, че е време да започне да се учи да поема отговорност, на 10 години, поне за чантата си. Е, трудно беше, но това е резултата засега.

# 12 003
  • Euskal Herria
Е, преди доста години учителка - на осмомартенско тържество в градината - обяви "А сега най-умното дете в групата ще каже стихотворение". И това не само пред децата, а пред събраните родители. За реакцията им - не е трудно да се досетите.

# 12 004
Да, нашата и тя е в тоя стил. Има няколко 'неземни' в класа /думата е нейна/, всичките са от женски пол и Наско. От останалите вечно е 'разочарована'. Не ми се пише за нея, някой ако има питане, на лични.

# 12 005
Mother of PrincesS , няма ли лятна академия?

Не  Wink

иланг-иланг не оставай нещата така, такава простотия не трябва да се допуска. Представям си какво ѝ е отношението към "не любимите" през цялата година  ooooh!

# 12 006
Днешно време всякакви стават учителки. Знам, че ще прозвучи крайно банално, но да си учител е призвание.

Оплаквам се, че трябва да ми идва и ми избиха пъпки. Коремът ми е подут и умирам за сладко. ooooh!
Довечера ще се мажа с камфоров спирт, че само той ми помага като се опъпча.

# 12 007
То е ясно, че няма как всички учители да са по призвание такива, но да говориш подобни малоумщини през децата говори за много дефицити...

# 12 008
Осъдиха ме заради задължения, които родителите ми трупат от нещо, което записаха на мое име и не плащат данъците, а аз не мога да ги покрия.... имам запор на заплата, обрах целия срам, когато писмото дойде при работодателя ми... а родителите ми отказват да си платят, аз ги нямам.... Не мога да продам даденото нещо, макар да е на мое име, защото е запорирано, а и е в тях- не ми дават да го ползвам, освен ако не помоля за малко, но не било мое, защото не съм го купувала аз, нищо, че беше за мен като подарък, който си  извзеха.... преди време им отказах заем, след време ми проплакаха, съгласих се...е, банката профилактично ме тормози...позволих им да работтя на едно място през моето име, защото така покриват заема  банката не ме тормози, но и там ми трупат данъци към държавата....

ето до къде води добротата  ooooh! ooooh! ooooh!

Иде ми да скоча от някъде... Как се покриват големи 4-цифрени суми, като работя за жълти стотинки буквално  ooooh!

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 16:34 от Carrie^

# 12 009
Ужасно гърми се задава буря, а трябва да ходя да чакам градинския автобус на детето  Tired
Дано завали чак като се приберем  Praynig

# 12 010
  • sofia
Ох, Carrie^, понякога човек се учи по трудния начин.
Преди години нашите искаха да тегля заем, че им трябвали пари. Те щели да го връщат и пр. Не можеха да изтеглят, просто защото имаха и други заеми. Отказах им.

Не знам какво е "нещото", но плати му данъците и го продай.

# 12 011
Не знам какво е "нещото", но плати му данъците и го продай.
Това е най-разумното решение.

# 12 012
Написала съм, че няма как да стане нито плащането 
Скрит текст:
5 бона от ръкава ли да ги извадя, след като работя за жълти с`ТИнки
, продаването също
Скрит текст:
казах ви, че е запорирано, а и за да мине продажба през нотариус се изиксва бележка, че задълженита са платени
. Нещата не се решават така просто, за това и се оплаквам, иначе майната му....

# 12 013
Потърси съвет от адвокат. Не може да оставиш нещата така ос....ни.

# 12 014
  • sofia
Ако става въпрос за апартамент, консултирай се с юрист, който се занимава с недвижими имоти и проучи какви са ти полезните ходове.
Поразпитай и в банката, към която са задълженията.
Като е запорирано, може да се продаде чрез съдия изпълнител. На загуба, но поне да не носи нови минуси. Пък старите минуси ще ти останат за изплащане и като обица на ухото.

ПП: Крайно време е в средното образование да се учи как, аджеба, функционира таз пазарна икономика и че хартийка не се подписва просто ей така.

Общи условия

Активация на акаунт