Да се оплачем...

• 7 444 284
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 64 980
Оплаквам се, че ми е изчезнала едната бъркалка на хлебопекарната #Cussing out По всяка вероятност е заминала в боклука Crossing Arms Днес опитвам да пека хляб с едната перка само, подбутвах тестото с една дървена лъжица в началото, май  ще стане newsm78

# 64 981
  • София
Със сигурност продават резервни. Някъде.

# 64 982
То има, но моята е някаква измислена марка, и за нея точно не намирам Crossing Arms Ще пробвам да измеря диаметъра, и да поръчам за друга марка.

# 64 983
  • София
Оплаквам се от себе си. Изнервена съм нещо, някакви черни мисли са надвиснали над мен и съм много раздразнителна. Незнам какво искам. Дано всичко е наред. Писна ми от тия ми състояния.

# 64 984
Оплаквам се от липса на енергия. Нямам сили за нищо, а празниците не са свършили.
После ще чета назад какво сте писали.

# 64 985
  • Варна
Заради скапаното време е. И аз общо взето от сутринта живея с мисълта как ще си легна довечера. Не че нямам енергия в буквалния смисъл, но като погледна мрака, студа и влагата навън и ми се доспива. Така да я ненавиждам тая зима, просто това ми е единствената мисъл напоследък - веднъж да дойде пролет.

# 64 986
  • Варна
Месечинке, недей се депресира. Аз установих, че денят започва да става по-дълъг май. Не знам кога точно се обръща това, но оня ден загледах, че в 17,00 не е абсолютно тъмно навън Simple Smile

Не ме депресира мен. Зимата ми е време да се свра вкъщи, да прочета всички книги, които досега не съм могла, да изгледам наново любими филми и да пия кафе и чай в несвяст. Лятото нямам много време за тия неща.

# 64 987
  • София
ММ рИве за домашен хляб и ребра. 3 уреда въртят у дома. Казвам му да погледне ребрата - "не разбирам", "не знам". Разбира и знае как да ги изяде, ама не знаел дали са готови.

Малко се парнах на гореща пара. Нищо ми няма. Само малко ме заболя.

Определено денят започва да става по-дълъг.
При нас е сухо, но духа гадно.

# 64 988
Денят започва да расте след 20 декември май.
Сдухах се в един магазин за бельо преди малко, след като чаках сума време майка и дъщеря да си изберат, оказа се че мен не могат да ме тапицират. Ако стане подгръдната обиколка, чашката е малка и обратно. Ако стане чашката, подгръдната е за анорексички. Ще се гръмна.  Туй сутиен да не тръгнеш да купуваш. А любимият ми магазин са ударили кепенци до 12 януари.

# 64 989
Малко офф ама не се стърпях 😁

Мъж пита жена си:
- Скъпа, какво искаш за Коледа?
- Искам нещо, което като го настъпя на секундата да стигне до 100!
- Кантар?

😂😂😂

# 64 990
  • София
Ако стане подгръдната обиколка, чашката е малка и обратно. Ако стане чашката, подгръдната е за анорексички.
И аз съм като теб. На мен ми трябва голяма гръдна обиколка и малка чашка.
Щерката пък е с малка гръдна обиколка и голяма чашка.
Преди няколко месеца оставих солидна сума в Бра Клиник, но пък щерката е супер щастлива Simple Smile

# 64 991
Ясно е, че трябва да има всякакви размери, ама чашка Е имаха само 70. А големите де са? Ами… свършиха. Пак ще обикалям.

# 64 992
На 22 декември е зимното слънцестоене и започва да нараства деня.Аз пък обичах много зимата,да се пързалям и бой със снежни топки.Сега само внимавам да не се намокря и прибера бързо на топло  😁 Днеска нямам от какво да се оплача,пристигнаха ми нещата за НГ,избрах си подарък за рд другия месец,наспах се Simple Smile

# 64 993
За съжаление и ние се ръсим в бра клиник. Пробвайте и х и м онлайн, има разнообразни номера, включително в + секцията

# 64 994
  • София
За съжаление и ние се ръсим в бра клиник.
След твоят съвет и посещението щерката нИще други сутиени Simple Smile
Аз тогава се загледах по едни готини намалени цели бански. Девойката ми предложи този с най-малката чашка, но щях да го пръсна с подгръдна обиколка Simple Smile Не помня втори дали мерих, защото вече се бях изнервила от чакане на тийна.

Общи условия

Активация на акаунт