Да се оплачем...

• 7 444 050
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 64 995
  • Куциндрел
До 12ти дай свобода на чашкопълнителите без сутиен.Satisfied
Оплаквам се, че в новата версия имотките продължават да бъдат грозни и безиразителни, но за сметка на това са голям брой.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64 996
Няма как без сутиен за чашка G. Не че е грозно,Ами е неудобно и боли. Отвратително е направо.  Не знам хората защо си го причиняват с импланти. Всички приятелки с голям естествен бюст го ненавиждат и се ръсят яко за бельо. А за свястно горнище на бански биха дали ръка или бъбрек. Абе... 1-2 модела от х и м разнообразяват малко, но за спорт само panache, моята рева от радост след първия...

# 64 997
Оплаквам се, че ММ ме ядоса още сутринта, дребното заспа в магазина и 10-те минути до нас стигат сега да няма намерение да си затвори очите, голямата е цял ден по гостита, забрави за уговорката да учи, спи ми се, изморена съм и искам да отида на санаториум. Оммм.

А, да, и аз си търся сутиен. Преди все от Ойшо взимах, вече и там няма свястни изчистени модели.

# 64 998
Точно поради тази причина хората си слагат импланти, Хепи 😁 Аз не съм дала един лев за сутиен откакто съм с моите. Просто няма никаква нужда. И за разлика от естествения голям бюст, силиконовият си стои горе.

# 64 999
Антигона, имаш импланти и ходиш без сутиен? Не подскачат ли като се движиш?

# 65 000
Болшинството дами с импланти не носят сутиени, за какво им е. Мит е че имплантът тежи и те прегърбва. Разбира се не визирам имплантища като на Джулиана Гани.

Иначе при нормален ход се поклащат, колкото и естествена гърда, даже бих казала по-малко. Особено, ако са подмускулно.

# 65 001
  • Бургас
Оплаквам се от две деца с температура...
Едното е вече с ангина....
Пффффуууу...

# 65 002
Ми може би защото са подмускулно, за разлика от естествените. Естествени като наГани са голямо мъчение.

# 65 003
  • Варна
Аз установих, че денят започва да става по-дълъг май. Не знам кога точно се обръща това, но оня ден загледах, че в 17,00 не е абсолютно тъмно навън Simple Smile
според моя календар от 15 декември започва да се стъмнява по-късно. Ама големият студ все още предстои.

# 65 004
Видях си смеката за ток и щях да получа удар. На всичкото отгоре и един зъб ми се обажда...

Аз очаквах да ми е повече тока този месец. Сънувах, че ми е 380 лв. тока, е беше 350 лв. Повече неискам такива пророчески сънища и такъв ток.
Винаги съм се измумявала на хората, които плащат малки сметки за ток- как успяват да го направят? Аз не говтя, но се отоплявам на ток, и бойлера е нон стоп включен, пералнята пускам всеки ден и е невъзможно да платя сметка под 170 лв.

# 65 005
Чудно ми стана как се ходи без сутиен лятото, зърната не прозират ли newsm78

# 65 006
Ами най-вероятно не се отопляват навсякъде и постоянно. Топлят само една стая, за по 2-3 часа на ден. Бойлерът сигурно също не е постоянно включен. Готви се и се пере на нощна тарифа. Въобще, непрекъснато се внимава и правят икономии за сметка на комфорта. При нормално отопление на 2-3 стаен апартамент и ползване на останалите ел.уреди, зимно време няма как сметките да са под 200 лв.

# 65 007
  • Пловдив
За мен не е приемливо да се ходи без сутиен без значение от наличието на импланти. Винаги си личи.

# 65 008
Само от бойлер такава сметка е съмнителна.
Аз имам 2 климатика, които работят през деня. През нощта ги изключвам. Не обичам да спя на топло. Имам бойлер, който включвам през ден, защото съм сама и не мога да го източа за един ден. Хладилник, фризер, компютър, телевизор работят нон стоп, пералня- 2 пъти седмично, миялна машина 3-4 пъти седмично, фурна и котлон почти  всекидневно за готвене. Последната сметката за ток беше 76 лева.

# 65 009
Само лятото плащам сметка за ток под 100 лв. и то като сме на почивка. Пера и готвя постоянно, бойлера не го спирам, отоплителните уреди също. Не, че ме изненадва сметката, просто толкова голяма не съм плащала досега, а идват по-студени месеци.

Общи условия

Активация на акаунт