Да се оплачем...

• 7 440 583
  • 65 224
  •   4
Отговори
# 11 985
  • София
Добри, за дете ли търсиш курсове? Препоръчаха ни едно детско ателие, в Оборище:
http://www.kidsarts.bg/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B … %B0-e4667c45.html

Щерката не го е тествала още, но обмислям там да я пратя да рисува, тя обожава. На нас ни е съвсем близо..хич не ми се разкарва през половин град, за да закарам детето на някакви курсове. Около нас доста народ го правят и все се оплакват  Peace

# 11 986
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, за дете ли търсиш курсове? Препоръчаха ни едно детско ателие, в Оборище:
http://www.kidsarts.bg/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B … %B0-e4667c45.html

Щерката не го е тествала още, но обмислям там да я пратя да рисува, тя обожава. На нас ни е съвсем близо..хич не ми се разкарва през половин град, за да закарам детето на някакви курсове. Около нас доста народ го правят и все се оплакват  Peace

не е за нас  Blush Змей Малейший завърши днес втори клас  Blush

Цитат
УЧЕНОТВОРИЛНИЦА „МЕЧТИ НА КОЛЕЛА” - ЗАНИМАЛНЯ С ОБРАЗОВАТЕЛНИ И АРТИСТИЧНИ МОДУЛИ ЗА ДЕЦА ОТ ПРЕДУЧИЛИЩНИ ГРУПИ И ПЪРВИ КЛАС

но ще попитам дали не предлагат курсове за "гастрольори"  Blush и на нас ще ни е близичко  Blush

# 11 987
  • sofia
Добри, за възрастен или за дете са курсовете?
За възрастен - има 3-4 хубави книги, поредица, малко като самоучители "Изкуството да рисуваш". Отделно клипчета може да се гледат.

За деца издателство Фют има една поредица с художествени проекти и идеи за рисуване. Отделно се намират разни тънки книжки от сорта "Да нарисуваме...нещо си".

Летни курсове почти няма. Или, ако има, то са разни занимания като част от летни занимални.

Иначе по темата  Mr. Green Оплаквам се, че на големия трябва непрекъснато да му вися на главата, за да си гони задачите. Днес се сети, че днес има класно по математика. Госпожата им дала листове със задачи за подготовка, бил забравил. Едвам се сдържах да го набия (нищо, че е колкото мен на размери). От сума ти време му дудна да си погледне какво има за учене - всичко било ок. Е, явно трябва аз да му отворя учебника и да му проверявам какво пише в тетрадката (ако го е записал).
Поне дребното днес приключва училище.

Иначе това за молове и ресторанти идва от родителите и в случай, че учителките поддадат на натиска.
В ДГ на малкия им организирахме парти в самата група. Бяха много доволни.
За четвърти клас на големия не помня какво се е случвало. Госпожата им направи страхотен колаж от техни снимки и някакъв албум поръчвахме - това има вкъщи.

# 11 988
Оплаквам се от жегата навън и слънцето . Едвам се прибрах в къщи . Няма да се покажа поне два дена Grinning

# 11 989
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Добри, за възрастен или за дете са курсовете?
За възрастен - има 3-4 хубави книги, поредица, малко като самоучители "Изкуството да рисуваш". Отделно клипчета може да се гледат.

За деца издателство Фют има една поредица с художествени проекти и идеи за рисуване. Отделно се намират разни тънки книжки от сорта "Да нарисуваме...нещо си".

Скрит текст:
Летни курсове почти няма. Или, ако има, то са разни занимания като част от летни занимални.

Иначе по темата  Mr. Green Оплаквам се, че на големия трябва непрекъснато да му вися на главата, за да си гони задачите. Днес се сети, че днес има класно по математика. Госпожата им дала листове със задачи за подготовка, бил забравил. Едвам се сдържах да го набия (нищо, че е колкото мен на размери). От сума ти време му дудна да си погледне какво има за учене - всичко било ок. Е, явно трябва аз да му отворя учебника и да му проверявам какво пише в тетрадката (ако го е записал).
Поне дребното днес приключва училище.

Иначе това за молове и ресторанти идва от родителите и в случай, че учителките поддадат на натиска.
В ДГ на малкия им организирахме парти в самата група. Бяха много доволни.
За четвърти клас на големия не помня какво се е случвало. Госпожата им направи страхотен колаж от техни снимки и някакъв албум поръчвахме - това има вкъщи.

за дете, но не става с книжка.  Blush
хареса му с учителя преди година и си иска пак, а аз няма как да му намеря такъв учител Blush

и за да не скочи пак регулировчикът включвам оплакване:

второкласникът отпразнува края на учебната година, взе бележника и списъка с книгите за лятото и забрави всичко друго в училище  Blush
но не е виновно само детето - двамата с баща си са я свършили тая хубава работа.

# 11 990
Оплаквам се от работодателя. Попълних молба за втората година майчинство в началото на април, а в сайта на НОИ не ми излиза нищо все още. Преди време ми бавеха болничните , оказа се че ги носят в НОИ през месец. Не е като да имат много работа...

И още едно оплакване  Mr. Green Каката вече е ваканция и се чудя как ще я забавлявам цяло лято, като в ден първи вече мрънка, че ѝ е скучно  ooooh!

# 11 991
  • В полите на Пирин планина
Mother of PrincesS , няма ли лятна академия?

# 11 992
  • ВАРНА
Оплаквам се от класната на детето.Казала им,че ще ги води за 1-ви юни да"гледат корабите ",НО не всички,а само"добрите ".Останалите разделила в две групи:такива,които я дразнят и"резерви "...в случай,че някое добро дете се откаже.И после прочела имената им...тъй де,всяко да си знае категорията.Това в едно от най-елитните училища във Варна.Отправих запитване,за да получа още потвърждения и сметам да не оставя нещата така.

# 11 993
  • София
Оплаквам се от класната на детето.Казала им,че ще ги води за 1-ви юни да"гледат корабите ",НО не всички,а само"добрите ".Останалите разделила в две групи:такива,които я дразнят и"резерви "...в случай,че някое добро дете се откаже.И после прочела имената им...тъй де,всяко да си знае категорията.Това в едно от най-елитните училища във Варна.Отправих запитване,за да получа още потвърждения и сметам да не оставя нещата така.
Отвратително. И напълно непрофесионално.
Браво, че си решила да се оплачеш, дано има полза  Peace

# 11 994
Мадам Тиква   Hug Знам че много ти се събра, затова те прегръщам, знай че един ден всичко ще се оправи, не унивай  Hug Hug

Момичета хвърляте ме в духовата с тези балове за ДГ  Shocked в градината правят само тържество и до там.
Това със Скара бара ме уби, искрено се посмях  Mr. Green

Иланг-иланг що за простотия? Евала че не оставяш нещата така, егати и некадърниците  #Cussing out

Оплаквам се че за два дни някакъв вирус ни събори всичките в къщи че и животните също  ooooh! ooooh! ooooh! Етърва ми е с рискова бременност и вчера беше изключително зле, викнахме спешна помощ понеже имаше силни болки, повръщане и не можеше да стои права за секунди даже (нямаме кола за да я закараме) от спешното казаха че тя не е приоритет  Shocked Е как така бременна в рискова бременност и с болки не е приоритет подяволите  newsm78 пълни простаци. За по-малко от 12 часа всички се разболяхме, е до сега се съм виждала и чувала ама такова нещо никога не е било.
Оплаквам се също от хора позволяващи си да съдят другите за собствените им решения и да четат лекции по морал без да се виждат сами себе си, налагащи си мнението само защото са решили че тяхното е вярното и правилното. Мразя такива индивиди понякога ми иде да ги ступам едно хубаво  Wink

# 11 995
В тази връзка, нашата казала на сина ми, че съжалява, че бил в този клас.  ooooh! /и за да изчистим въпроса с успеха, оценките на матурата са му 6, 6, 6 и 5/. Цяла година бълва, че щял да Й /на нея лично/ провали класа...  ooooh!

Тиквичке, подкрепям те и аз, да знаеш. И аз живея трудно последните няколко години, от скоро /месец-два/ започнах да споделям.
Знаеш ли, има такива моменти в живота на човека. Периоди. Трудни. Може да е година, две ... Не може човек винаги да е на върха на планината. А и какво има там? Там е самотно и студено и пред теб се вижда долината долу...
Чела ли си Проницателят?
Ето го и цитата:
Защо всички си мислят, че когато кажат "Бог поставя всекиго там, където Той пожелае", то Бог ще постави точно тях на върха на планината или в някоя голяма къща, или пък на първия ред?... Всеки иска да е на върха на планината, но както добре знаеш, там има само камъни и е много студено. На върха на планината нищо не расте. Да, гледката е страхотна, но за какво ти е тази гледка? Тя само открива пътя по-нататък, показва ни следващата цел. Но за да достигнем тази цел, трябва да слезем от планината, да прекосим долината и да започнем да се изкачваме по следващата височина. Но тъкмо в долината, докато бавно напредваме през гъстата трева и плодородната пръст, научаваме онова, което ни позволява да изкачим следващия връх на живота, съзряваме за изкачването на този връх. Та мисълта ми е, че в момента ти се намираш точно там, където трябва да си...

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 14:17 от Анонимен

# 11 996
  • В полите на Пирин планина
Боже мили! Какви са тия учители?! Shocked

# 11 997
Сега се сетих покрай историята с учителката. В 7-ми клас имах една по труд и техника, та въпросната беше казала на всички че ако не отидат на театър ще останат с двойка за срока и годината  Shocked. С доста от не любимците й това се случи, и аз не бях от любимците й но и казах че в деня на театъра съм на погребение, тя на свой ред ми отвърна че ако не дойда ще имам двойка въпреки иначе отличните ми оценки на което аз се разревах но и я зашлевих пред цялото училище, директорката се разправя уж с нея но все пак наистина онези освен мен които не бяха ходили на театъра завършиха с двойки. Тъй че не се учудвам изобщо на станалото.

# 11 998
Боже мили! Какви са тия учители?! Shocked
Видно столично училище, в топ 10 за начална и прогимназиална степен. С малко ровене като видите квартала, ще разберете и кое е училището.

# 11 999
  • sofia
Дам, няма гаранция - и в "най-елитното" училище може да попаднеш на учител от описаните типажи.
И винаги ги е имало. Аз не вярвах, защото явно съм била късметлийка и никога не съм попадала на подобни същества. Големият също беше попаднал на подобно същество. Мъжа ми може книга да напише по въпроса за неговия гимназиален курс на обучение....

Общи условия

Активация на акаунт