Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 992
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Мари Силна  Hug от мен

# 181
Реших да изпия едно кафе с вас. Сложих мусаката да се пече, оправих, нищо че след мен мишката изсипа един кош играчки.
Марче, честито зъбче.
Мари:-*.
Зачетох се в една друга тема и се ядосах - защо трябва да има толкова злоба и сарказъм?! Както и да е, няма да се впрягам.
Болните да оздравяват, тъжните да се развеселяват!

# 182
marcheva както казах въобще не скромнича относно шофирането. Щом и ти се намираш за толкова добър шофьор - ами похвали се. Няма да продължавам да се хваля, не помислих, че може някой да се подразни. Просто не обичам да скромнича, когато мога нещо отлично и ме бива в него Peace

# 183
  • Fort Worth, TX
marcheva както казах въобще не скромнича относно шофирането. Щом и ти се намираш за толкова добър шофьор - ами похвали се. Няма да продължавам да се хваля, не помислих, че може някой да се подразни. Просто не обичам да скромнича, когато мога нещо отлично и ме бива в него Peace
Вижте сега.Шофирането или го можеш или не.И 105 г да кара някой пак може да е калпав шофьор.за мен това не е показател.
Шофьор и к.....а се раждат.Братовчедка ми кара за десет мъже,a само на 36.
Аз бях до мола на черни връх.Сдобих се с нови ботуши от Дайхман.Напазарувах всякакво месо за празниците и сега се топля , че премръзнах.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 16:40 от Kremi Kremi

# 184
  • София
Здравейте момичета.
Тук съм, засега няма да пиша много, не ми е до това...

Вчера добре, че влизам във всички форуми, та видях в однокласники, че племеничката ми написа, че майка ми е в травматология... ooooh! Излезе в 6 сутринта в дежурна аптека за лекарствата на брат ми, че кара чернодробна криза, подхлъзна се, падна и я взели с бърза помощ.....

Има само брадчедка, която отиде при майка ми да я види, да й занесе храната, да й купи лекарствата. Не се общуват те, с брат ми не говорят. Мисли го за гадняр, съсипващ майка ми (права си е - такъв е, ама ми е брат и на майка ми е син). Та звънкам на нея да питам как е, а тя реве, че не знае как е брат ми. Търся съседи за да помагат - да видят как е, да купят някоя храна, ама майка си с...ка... Няма бе към кого да се обърна. Майка ми лежи засега неподвижно, важно, че няма счупване. Пукнато в тазобедрената шийка или как там се казва... Не мога да мисля, че ми се бъркат езиците, когато се притеснявам... Не знам. Доктори са казали, че ще стои една седмица. Брадчедката след 1 седмица заминава за 1 месец в друг град - 5 часа път да си гледа 4 внука... Аман... Търся хора познати - за помощ там, та че ако не пиша не се притеснявайте - добре съм.

Иначе Петьо не съм го завела днес - много кашля пак. Миленка не е подготвена за тест по математика и й се скарах, че не потърси помощта за да решим трудните за нея задачки - корени и степени заедно...

Дари, честит именния ден. Да си жива и здрава, много щастлива и усмихната!

Кака Дака да е жива и здрава баба ти още дълги години!

Виви, честита шофьорска годинка! И аз пролетта ще ставам шофьор.

Марче, честит зъб и чакам отзивите за концерта. Ние с Миленка след празниците ще вземем за Аеросмит, само Миленка чака приятелката й да каже колко пари може да отдели за да знаем кои места да купуваме, ако дотогава ще имаме избор Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Коконче, всичко ще е наред днес, не се притеснявай.А кръвното как е?

Вио, утре ли е денят? Стискам палци! не се притеснявай, ще се справят вашите. Не съм гледала репортажа, но се надявам да си намери скоро по-хубава работа.

Мари, миличка. Не гледай замръзналата земя, не е там момчето ти. Измъчената му душа сега е на най-хубавото място, радва ти се, закриля те и те чака след много много години да се срещнете отново.

Хортензия, радвам се, че детето е по-добре.

Благодаря за картичките на Вио, Мама Коко, Плами и Марче. Като дете се радвах като ги видях. Моите са надписани и ще ги пусна края на другата седмица.

Баба Яка, влизам  аватарната, знам за какво говориш и аз съм възмутена.

Валенце, пак и пак ще пиша - страхотни са дечицата.

Кръстева, спи сега миличка, сега ти е паднало.  

Контеса, радвам се за вас! Винаги те чакам с нетърпение да напишеш какво ново е при вас.

Надин, пожелавам ти успех в работилничка!

JMM, Мамче, Стади, Валерия, Морена, Креми, Мони, Ангелче, Писенцето, Хетера, Тити, Смърфи, Славка, Фортуна, Мария 27, Белла, Ралдими, Бонболина.... колко сме много, дано не пропуснах някой... Hug Hug Hug Hug Hug

# 185
luss Ох следобед си поспах добре Hug че довечера знам ли кога ще ми се приспи,а  и кога ще стана  Mr. Green
Kremi Kremi напълно съм съгласна  с теб, аз също мисля, че въпроса е в заложбата, на някои им се отдава, на някои не. Някой в предните постове, беше писал, че се е родил с бензин в кръвта и страшно много ми хареса. Обичам да виждам жени, които знаят какво правят зад волана, не са стреснати и имат бързи реакции. Мъжете само ни слагат под общ знаменател и обичам, когато мацки им натъркват носовете.
Дано
marcheva да не се е подразнила от коментара ми Hug
така мисля, че ще ми прости или... newsm78 така  bouquet

# 186
  • Fort Worth, TX
Мари,не се ядосвай.Аз като заклет блонди мога да ти кажа, че от първия път трудно ще докараш това русо, което искаш.Аз съм много светло русо.За да стана такава минаха поне 3-4 боядисвания.Тя ли ти бърка боята или ти си я занесе?
Има промоция на Гарние в момента на 4лв.Имат страхотни нюанси на русото.Аз днес само, че не купих от тяхмПоследните дванпъти ми свали кожата на главата буквално.Твоята коса не е дълга и боя и половина трябва да ти стигне.Друга добра боя е Велатон.Сега за сефте взема мСаяс В промоция е 6 лв без амоняк е.дано не ме ощави и стане добър цвят.взех светлорус.

# 187
  • Талант на 2012,2013 г.
Тя ми я бърка...и каза, че със времето и и змиването , а после и с наслагването на следващо русо ще изсветлява... Ми не знам. Ще ходя така. Такава шарена никога не съм била.
Нали исках промяна. На ми я сега. Mr. Green

Лус, съжалявам за майка ти.

Разплака ме, Лус, но си адски права да знаеш... Hug Heart Eyes

# 188
  • при късмета
Прибрах се,
Люска  Hug дано бързо се оправи майка ти, добре, че няма счупено.
И аз да благодаря за картичките на Вио, Марчето, Плами и Мамчето вие много ме зарадвахте, макар че в пощата намерих само пликовете от тях празни и някой друг много ме ядоса  #Cussing out
Мари така е, от тъмно към светло трябват няколко боядисвания

# 189
  • Fort Worth, TX
Люске, кофти работа.Много кофти.Сигурно ти се пука сърцето.
Мари,явно не я бива фризьорката ти.Следващия път иди със своя си боя.Поне на опаковката ще видиш точно цвета .Ще стане.Споко.
Принципно първо трябва да се обезцвети косата със супра и след някой ден се слага боя.Аз лично считам супрата за доста агресивна.

# 190
И аз да благодаря за картичките на Вио, Марчето, Плами и Мамчето вие много ме зарадвахте, макар че в пощата намерих само пликовете от тях празни и някой друг много ме ядоса  #Cussing out
Е как така??? Някой комшия ли?  Shocked

# 191
# 192
  • Талант на 2012,2013 г.
Стоооооооооой! book

# 193
Лус Hug
Дано се оправи бързо майка ти.
Щастливка обади се да пием кафе.Мм вече работи от днес.Емо утре е последно на детска.Ваканцията му е от  понеделник до 7.
Ще се побъркам 3 седмици.

# 194
  • при късмета
Е как така??? Някой комшия ли?  Shocked
Аз, ако знаех кой е  newsm66
Бонболина не се промъквай така, а драсни някой ред
Моите са в банята и имам поръчка за приказка която още не сме чели и ставам да ровя в запасите от книги

Общи условия

Активация на акаунт