снощи писах ,писах и взех ,че натиснах бутона " назад" вместо буквата "ю" и изтрих всичко. Много се ядосах и не писах наново.
Само да кажа на Вио, че до април има няколко месеца и дано ,дано мъжът ти си намери работа. Поне нямата наем и ще имате майчинство .Много те мислех какво да ти напиша и само ще ти кажа,че те разбирам и ще стискам палци за леко раждане миличка и за работа да ви излезне по-добра . "Господ затваря врати, за да отвори порти. "

Валенцето , ако ти харесва каквото четеш, никога не е късно да поемете стъпката за имиграция. Не е само рози всяка нова имиграция ,но с времето ,ако издържиш на напъните, си заслужава..
Браво на детето и тука ,най-малката беше и събра овациите ми . А коледната ти къщичка тази година ще я пробвам за първи път ,всяка година точа лиги по сннките ти

Пратих днес картичките и се надявам да стигнат до вас поне за НГ!
Благодаря ви ,че ви има момичета !!
Мари

Лусска, не съм много позитивна тези дни и затова си мълча. Щом пиша в КЛюто и СО здраво ме е стегнала шапката

Записала съм си телефона ти и най - вероятно ще звънна в събота по някое време. Ние ще сме с лаптоп и интернет, така че ще пиша и тук веднага щом мога.
) Може ли отзиви,в смисъл боли ли и каква е процедурата?

Ще ти пусна нова, дано да стигне до теб. Както казах, аз съм доста телеграфна в пожеланията си, но пък са от сърце. 
ако ми позволиш някой ден....