Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 044
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Привет от болницата  Hug Нали ви обещах да пиша и ей ме на. Добре сме, настанихме се с мъжа ми и сега си почиваме. Обстановката е достойна за градче като Омуртаг, ние уж сме доста по - голям град, ама такива условия - нъцки. Сами сме в стая, имаме си самостоятелни баня и тоалетна, че и бойлер. Спокойно е, никой не ни притеснява. Засега всичко е ок дано така да си остане до края.
Тя мама-коко ви е писала - чухме се с нея, утре (или още днес, ако ме стегне шапката) пак ще се чуем, така че ще имате новини. Много ви благодаря за милите думи, благодаря ви че ме мислите и изобщо - че ви има  Hug Hug Hug
Коконче, радвам се че имате дата за секциото, ще стискам палци fingerscrossed
J_M_M, честит рожден ден на мъжа ти да е жив и здрав!
Ангелче, догодина задължително си даваш адреса за картички, няма такива - смотана била  Naughty
Марче, и аз прочетох за концерта, завиждам благородно. Аз съм писала и друг път, че преди доста ходехме по концерти с мъжа ми. Липсват ми тия концерти, атмосферата е уникална, пътуването, срещата с приятели...Сега през март нали има Metal all stars мисля че беше, та мъжът ми ще ходи, ама мен няма да ме огрее. Нищо, ще ти чета репортажите от мястото на събитието  Wink
Това е засега от мен, до скоро и прегръдки на всички!
Коконче, писали сме заедно - операцията е за утре, а ме приемат един ден предварително и аз не знам защо - изследвания, подготовки разни...Техни си работи.

# 241
  • UK
Вио Hug Hug Hug
супер, звучиш ми много спокойна. Браво на теб, аз значи съм била голямо шубе Crazy

# 242
Привет!
Луси-бързо оправяне на майка ти! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Коконка-нека да постоят мирни до датата бебките! fingerscrossed
Vio-леко раждане!!!  bouquet
До колкото разбрах,че утре ще е секциото? newsm78
J_M_M честито рожденик,да те слуша повече! Naughty Wink И бързо оздравяване на синчето!!!
marchеva14 така хубаво си  разказала за  концерта......  bouquet
Завиждам ви за шофирането,първото не ми се налага чак толкова да пътувам някъде и второ мм е в къщи и повечето той кара,а аз се возя. Mr. Green Имам си личен шофьор. Wink Laughing
Иначе имам книжка  от доста години и ако сме някъде на гости и пие-аз ги прибирам. Laughing
Кръстева хич няма да ви е лесно с тази мисия-нито на мъжа ти,нито на теб.Знам какво е и моят мм беше военен,но вече е пенсионер. Simple Smile За рожденни дни,за болести,празници -все го нямаше. Confused
17 години всичко беше легнало на мен,но сега съм си дала почивка,той е по задачите. Laughing
И аз днес готвих кисело зеле,но с пилешко месо.Вчера ми беше кофти и сготвих на бързо праз с ориз и маслинки.Днес пак ме е налегнала кашлицата-дъщеря ми се прибра с дрехи миришещи на цигари. Naughty E ,раздразни ме веднага  пак кашлицата,тъкмо ми беше минала вчера. Crossing Arms
На всички  Hug    bouquet
до като го напиша Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.  Laughing

# 243
Вижте какво видях, от темата за вицовете:

"Някой ми каза, че по-лошо от петък 13-ти, било събота 14-ти, в която се работи." Mr. Green

Вио, много добре звучиш.
Още веднъж леко и безпроблемно раждане! Hug

Имам си още една картичка.
Марче, благодаря ти! Heart Eyes
Всеки ден - хоп, картичка.
Невероятна е емоцията, която ми създадохте!За всички вас -   bouquet

първото не ми се налага чак толкова да пътувам някъде и второ мм е в къщи и повечето той кара,а аз се возя. Mr. Green Имам си личен шофьор. Wink Laughing
И аз си имам личен шофьор, направо лично такси.
Признавам си - страхлива съм и не ставам за тази работа. Blush

# 244
Коконке  Вио е със стаж за това е по-спокойна.
Излизам да използвам последния ден без Емо.

# 245
  • София
...........
Марче, и аз прочетох за концерта, завиждам благородно. Аз съм писала и друг път, че преди доста ходехме по концерти с мъжа ми. Липсват ми тия концерти, атмосферата е уникална, пътуването, срещата с приятели...Сега през март нали има Metal all stars мисля че беше, та мъжът ми ще ходи, ама мен няма да ме огрее. Нищо, ще ти чета репортажите от мястото на събитието  Wink
Това е засега от мен, до скоро и прегръдки на всички!
Вио, ама там съм, купих си билети.  Ще се видя с твоя М, а,  какво ще кажеш.... Wink  cheers  friendship
Утре чакаме новини. Всичко да мине леко и бързо.
Аз приключих с всичко и входа на кооперацията украсих с новогодишната украса. Много съм добра, ей... Сега пия едно кафе и  smile3546 малко почивка. След малко започвам онези козуначени кифлички, чакам да втаса тестото.
Нашите другарки,  англичанка, канадка и колумбийка `що не са получили картичките ни... newsm78. Ще ходя да се карам в пощата и да питам къде са и какво са свършили  и какво мислят по въпроса..
Тестото ми е готово, скачам!
До по-късно.

# 246
И аз съм тук!Да почна първо с хубавото- Гого днес става на 7 месеца.Боже,кога минаха?И не много хубавото-болен е,с една торба сиропчета.Лекарката каза,че е с хрипчета,дано подействат скоро лекарствата.
Вио,стиснати палци и от мен!Утре те очаква нещо много красиво и вълнуващо-ще гушнеш бебка.
Марче,и аз благодаря за картичката.Много е вълнуващо като ги намериш в пощата  Simple Smile
И аз ти прочетох разказа и за момент се пренесох там.Много ми липсват такива моменти,ама няма начин.Да поотрасне бебо и пак ще сме активни с ММ.
Коконче,не остана.Стискай кълки и не се притеснявай.Лежи си,почивай си,глези се,че после все няма да има време за теб!
Имам да чистя и да готвя,ама така не ми се става.Нещо ми е изморено.Утре ММ е 24-часов наряд и мисля цял ден да мързелуваме с бебо- ще играем,ще се гушкаме,ще четем приказки.Даже свекървата звъня одеве да идвала утре,притрябвала ми е,цял ден да слагам и да дигам,и да не мога като хората да полегна. Stop Не,благодаря!

# 247
Мари Разплака ме  bouquet.Благодаря ти за картичката.И две думи да напишеш....просто ти си човек който знае как да ги напише,толкова хубаво ми стана на душичката.Благодаря ти от сърце Hug Hug Hug

# 248
  • Талант на 2012,2013 г.
Опаааааа...

Тук има грешка.

Картичката не е от мен. Naughty
:

# 249
  • UK
Ста-ди Hug честити ви 7 месеца, а и да оздравявате, бързо-бързо Hug

Вио Hug Hug Hug с теб съм утре, сигурно ще мога да се вкл чак късно вечерта или в неделя, но ще те мисля Peace

Ох, Марчееее Hug утре ще ходя при мама ми, тя не може да меси кифли, ама там има 1001 фурни Crazy таааааа ще ги атакувам сите Mr. Green заради твоите кифли Crossing Arms Joy

А къде са Люси, Смърфи, Контеска? Thinking

# 250
Ехоо, красавици! Колумбия вика България.  hahaha Събудих се много рано, а си легнал много късно, луда му работа. Смятах да изляза и да си потърся сандалети или някакви летни обувки, че то време не остана. Следващият петък летим. Ама е едно сиво-черно навън, няма да вали като че ли, ама с това си оправдавам мързела, дето ме гони. Ама ме и сърбят ръцете да похарча малко парички. Ха сега де, дилема голяма.  hahaha

Марче - не се отчайвай, ама картичките ще пътуват месец/и и не само нашите пощи са чудо на чудесата, ела да видиш техните... Wink

Виоfingerscrossed за утре, ще чакаме хубавите новини.

Джей Ми - да е жив и здрав тм и малкият бързо да се оправя!

Ангелче - страхотен виц, развесели ме от рано, рано!  Hug

Коконче - няма да те е страх, че ще вдигнеш кръвно!  Hug

Лус - сигурно ти е много притеснено, ама браво за това как си успяла да организираш нещата от толкова далеч!  Peace

Стади - честит ви 7-ми месец! Жив и здрав да е малкият бузан!  Hug

Да не ми се разсърдят другите, че персонално не ги споменавам, ама много ги  Heart Eyes

П.С. Къде изчезна Дарилчето? Как мина РД?

# 251
  • София
Коконка, тук съм...
Сутринта вършех работата, взех си кредитната карта от райфайзен банк. Не знам за какво ми е, но ми писна по магазините... всичките карти на ММ са в мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ама омръзнали са ми продавачите - покажете личната си карта... Дали са ми 630 лева Mr. Green Mr. Green Mr. Green като за неработеща личност. След Новата година ще си направя дебитната и ММ ще ми превежда за дребни разходи всеки месец Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес са раздали по един безплатен билет в училище за първолаците за Румънеца Shocked и други... Няма да го заведа на тоз "Коледен концерт", да ми излезе детето и да ми запее " пипни ме тук и там навсякъде пипни...." ooooh! Ужас.

Иначе утре сме на цирк с Петьо и Миленка. Peace

Коконче , след 5 дена няма да се притеснявам за теб, в 9 месец ще си. Хубаво е да стане всичко на определената от доки датата, но и да е по-рано - всичко ще е наред с твоите принцески - сигурна съм.

Вио, стиснати палчета, вече си в добри ръце на докторите, щом и ММ е до теб... ще чакаме само килцата и дължината на манекенката Peace

Днес ММ донесе от Братя Даскалови бяло вино, червено вино - сира, мерло и каберне... Натаралянках се... Така, че сори, ако правя грешки... клавиатурата ми мърда Laughing Laughing Laughing. И още половин прасенце.... нямам сила да го разфасовам. Спретнахме скаричката и сега съм глупаво усмихната пред монитора....

Пийнахме, а свекито ми и говори, знаеш ли, че днес всъщност има повод.... Точно днес миналата година сме се преместили в новия си апартамент... Blush Flutter

Черпя...

# 252
Лус - много дълги години да живеете щастливи в него!

# 253
  • UK

Днес са раздали по един безплатен билет в училище за първолаците за Румънеца Shocked и други... Няма да го заведа на тоз "Коледен концерт", да ми излезе детето и да ми запее " пипни ме тук и там навсякъде пипни...." ooooh! Ужас.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo разсмя ме с тоз концерт, егаТиии избора на у-щето ooooh! hahaha hahaha hahaha
Люска  Hug Hug Hug Hug Да сте много щастливи, аз се чудя откъде да я почна, тази богата трапеза Crazy

Смърфииии Hug Hug Hug Hug амиии аз пак не съм разбрала, къде ще се припичаш посред зима Crazy Да не се засечете с наш Волен Сидеров Mr. Green че и той е опнал краци на плажа, ама в Куба hahaha

# 254
  • София
Да не мислиш, че маХтап праЯ

https://www.facebook.com/events/186758708192249/?fref=ts

Румънеца и Енчев ще изпълнят най-големите си хитове подарявайки на публиката 16 - та поредна година на сцената. Сред песните, които рапърите ще изпълнят са „Шатрата”, „Пипни ме тук” както и най-новото им парче „Хотел”.
В Коледната програма участват още: Гери Дончева, Pla.Me, N.A.S.O, Мариета и супермомичетата.

Шатрата...дано първолаците да не разберат смисъла на "дигната палатка" Shocked

Общи условия

Активация на акаунт