Нали ви обещах да пиша и ей ме на. Добре сме, настанихме се с мъжа ми и сега си почиваме. Обстановката е достойна за градче като Омуртаг, ние уж сме доста по - голям град, ама такива условия - нъцки. Сами сме в стая, имаме си самостоятелни баня и тоалетна, че и бойлер. Спокойно е, никой не ни притеснява. Засега всичко е ок дано така да си остане до края.Тя мама-коко ви е писала - чухме се с нея, утре (или още днес, ако ме стегне шапката) пак ще се чуем, така че ще имате новини. Много ви благодаря за милите думи, благодаря ви че ме мислите и изобщо - че ви има
Коконче, радвам се че имате дата за секциото, ще стискам палци

J_M_M, честит рожден ден на мъжа ти да е жив и здрав!
Ангелче, догодина задължително си даваш адреса за картички, няма такива - смотана била

Марче, и аз прочетох за концерта, завиждам благородно. Аз съм писала и друг път, че преди доста ходехме по концерти с мъжа ми. Липсват ми тия концерти, атмосферата е уникална, пътуването, срещата с приятели...Сега през март нали има Metal all stars мисля че беше, та мъжът ми ще ходи, ама мен няма да ме огрее. Нищо, ще ти чета репортажите от мястото на събитието

Това е засега от мен, до скоро и прегръдки на всички!
Коконче, писали сме заедно - операцията е за утре, а ме приемат един ден предварително и аз не знам защо - изследвания, подготовки разни...Техни си работи.

За рожденни дни,за болести,празници -все го нямаше. 

малко почивка. След малко започвам онези козуначени кифлички, чакам да втаса тестото.
Не,благодаря!

Събудих се много рано, а си легнал много късно, луда му работа. Смятах да изляза и да си потърся сандалети или някакви летни обувки, че то време не остана. Следващият петък летим. Ама е едно сиво-черно навън, няма да вали като че ли, ама с това си оправдавам мързела, дето ме гони. Ама ме и сърбят ръцете да похарча малко парички. Ха сега де, дилема голяма.
Ужас.