Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 051
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Е че 100 лв. пак си е много за една тенджера, пък била тя и чугунена. Или съм назад в цените на домашните потреби? От години не съм купувала такова нещо, така че напълно е възможно.....
Марче, чета ви, да. Имам нет, който не е от най - бързите, ама върши работа, така че - тук съм. И ви благодаря беззкрайно много, че ме мислите и ме споменавате непрекъснато - така се чувствам много специална, с толкова приятелки като вас  Hug
Относно идеята за картичките - много се радвам, че ви хареса и че на практика се получават нещата. Аз също се радвам като малко дете на всяка картичка, и си ги нареждам на едно място и си ги гледам  Heart Eyes
Люси, с този Румънец и мен ме разсмя  Grinning

# 271
Вио - назад си с цените на чугунените посуди, те са си скъпи навсякъде. Иначе за стоманена/обикновена тенджера са си много.  Peace Тази френска марка - цените започват от 300 долара нагоре за малка тенджера, затова 100-на лева за голяма не е много. Голяма работа, че френските имат доживотна гаранция, скъпи са. А иначе в БГ си използвам едни тенджери от Икеа, купувахме ги преди 7 години от Солунската Икеа, не са мръднали оттогава - стоманени с двойно дъно, желязна работа! Сега и в нашата ги има, ако някой реши да си подменя тенджерите и тиганите, да каже да му дам точната марка. Peace

# 272
Благодаря ви за пожеланията за мъжа ми  Hug
Детето не се траеше и махнах компреса, ама сега вече и  езика му е в рани Sad
Ста ди честита 7 месечинка ! Бързо оздравяване на детето  Hug
Аз ставам да си видя рожденика наговори ли се че от 15 минути все е на телефона.Вечеряхме сега ще си почиваме че утре пак на работа ще се ходи....

Морена наистина липсва , ама на балкона мернах друга отсъстваща  waveyMaria27

# 273
  • Fort Worth, TX
Джеймм, поздравления за мъжа ти.
Марче, тоя номер със захарта и аз съм го правила.Усетих се, след като наредих бисквитената торта:-)
Чугунените неща са скъпи и тежки.В Икеа има един такъв тиган дето аз яка булка , за да го разгледам го вдигах с две ръце:-) Първото нещо дето си помислих, че с тоя тиган, мелнеш ли някой остава на място.
Смърфи здравей:-)

# 274
Здрасти Креми, ти остави да удариш някой (таз работа я се случи, я не), ми това нещо трябва да се мие... едвам я мия тази тенджера, уж и аз съм си якичка.  hahaha Затова все по-често я пробутвам на мм да я мие. bowuu

# 275
  • при късмета
Тежки тигани и тенжери, дето и трудно се мият само за оръжие бих ползвала. Човек иска ли да си намери законно оръжие, все ще излезе информация  hahaha
Сетих се за един виц
Жена стои пред леглото и казва на мъжа си:
-Излизай от под леглото, бе!
-Няма да изляза!
-Излизай ти казвам!
-Няма!
-Защо няма да излезеш?
-Да се знае, че мъж командва в тая къща

Смърфи приятно изкарване в Буенос Айрес, хубаво да си изкарате  Hug

# 276
Лус разсмя ме с това пипни ме тук.
Дълги години да сте щастливи в това жилище!
Хаха щастливка на боб гледала.Доставихте ми усмивки с тези писания.
Да ти се оплача от тъпата градина на нашите синове.Днес имало тържество.Тея патки госпожите не са ми звъннали.Само Емо е бил без мама.Яд че хвана ще ги насмета след ваканцията.
Били ми пратили емеил.Аз цял ден там стоя .Нямам ни мейли ни пощи.

# 277
Днес в нас влиза крадец.Прибрах се от магазините 4 без15.направих си сандвич с чай.Качих се в спалнята ,звъня на баба ми по-скаип.Както говоря се звъни на вратата.Неотворих ,че ми е писнало да искат пари за църкви и да ме занимават с реклами и т.н.Звънна се 4 пъти.така и не слязах.След малко вратата на стаята се отваря бавно и леко.Очаквам да влезе мъжа ми .Редовно се бъзика така.Обаче насреща си виждам едни дръпнати очи.Казва ми се сори .Пускам таблета и хуквам по-стълбите.Като излязах навън  вече беше напред по-улицата.Обърна се сори и побягна.
Звънях ме в полицията.Идваха после изпратиха екип за отпечатъци.Е нямало отпечатъци.
 ShockedСега остана да ми покажат снимки на редовните крадци за да го разпозная.Питахме дали мога да си взема спрей за самозащита.Полицая казва,а не незаконно било.Незаконно ли?Само бухалка можело.Той ако е 2 пъти по-едър чакай да му направя нещо с тая бухалка.Извадихме късмет,че си бях в нас.Иначе щяха да заминат лап топлите и таблета най -малкото.
Все на мен се случват екшъни и съм все сама.В първия момент не можах даже да залепя какво става.От агенцията пращат майстори ,но обикновенно звънят и знаем.И това ми мина през акъла.
Дано не се случва повече ,че другия път вече ще поина от стрес сигурно.Пак като не ми лепна някой.добре,че Емо беше на градина.

# 278
Добро утро!
Леле, Тити, настръхнах като те четох!  Добре, че си се разминала само с уплаха. Ама и той - културен, извинява се човека. Ужас! Дано не ти се случват повече такива приключения!
Джей, честито на патерица, да ти е жив и здрав мъжът! Детето да оздравява!
Ста-ди, твоето също!
Днес е големият ден, виртуални лели:-)! Да стиснем палчета за Вио. Чакам с нетърпение да чуя за малката принцеса. Вио, с теб сме!

# 279
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро на всички... Hug  Мисля Вио. Чакам и аз. Heart Eyes

# 280
Добро утро Hug Hug Hug
Мари Благодаря за кафето,и аз пия моето Hug  bouquet
Вио С теб сме Praynig,чакаме новини за малката принцеса Hug
Момичета ,пратила съм ви картичките,чакайте ги след около 5-7 дена,но незнам дали ще ви ги донесат до вас,като пращам на майка,винаги седи в пощата,докато тя не си го потърси,последно седя в пощата месец и половина  #2gunfire #Cussing out.
Хубава събота и неделя мили мои Hug Hug Hug Hug

# 281
Добро  утро   Hug
Вио, стискаме палци  всичко да е ок и чакаме новини  Hug
Ста-ди, честита месечинка  на Гого на патерица,той Теленце /като моя  мъник /, много хора  са ми казвали,че е прекрасно  да имаш син  Телец.
Заведох  Гого  на градина, днес  са  сборни  групи.Днес ще мързелувам, полага ми се .....след тоя зор  с тея  докименти. Heart Eyes
Вчера  готвих кюфтета  в бял сос .днес  нищо .

# 282
 Shocked Тити, сега  прочетох ужас  !  Аз  бая бих се стреснала,но поне е културен ,извинил се е .... ooooh!представям си в бг, ако влезе  крадец,едва ли би се извинил.
България  е на светлини години   назад от  много  страни, аз живях  една година  в Лондон   и сега ме е яд, че просто се върнах  в България . Просто много ме яд, но няма начин  как  да се върна вече,семейството ми е тук .

# 283
  • София
Леле, Тите, ужасно! Поуспокои ли се? Детето добре че не е било при тебе.

Вио, стискам палци!

Четох ви снощи през пръсти, айка ми ми беше на гости за една вечер, сутринта побърза рано рано да си тръгне, сега сигурно за другата Коледа ще дойде. А децата така и се радват.

# 284
Извинението си е било баш за да ме обърка и забави.
Ама аз по -чорапи хукнах.
Не ми е спокойно ще минат няколко дни докато се успокоя.
Стади честита месечинка на детенце!
Вио стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт