Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 990
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 smile3507

# 166
  • София
Айде , Марче, не се прозявай, ми отивай на зъбар.
Аз вчера ходих да ми почистят зъбния камък.
Трудно ми е в последно време да ставам сутрин. Дали се уморявам, дали е от годинките Laughing. Ставам в 6ч. Лягам към 22,30.

# 167
И аз да се разпиша.
ЧРД на бабата на Кака Дака,да е жива и здрава!
Дари,и аз видях във фейса,че имаш имен ден!Отново само хубави и положителни емоции покрай теб!
Виви,честита една годинка шофьорка.И аз имам книжка,но не карам.Взех я след като разбрах,че съм бременна и ме беше страх да не ме стресне някои.А сега да возя малкия е абсурд.Иска ми се да карам,ама няма кой да гледа Гого,а ние с ММ да обикаляме наоколо,че да свикна.
Ма ко,благодаря за предложението за Дентокинд.Аз имам вече.А и чувалче имам,затова написах,че е луда работа тоя сън.
Марче,разсънвай се с една чаша кафе и хоп на зъбар.
Валенце,страхотни са дечицата.
Кръстева,спи сега,че после ще искаш,ама няма  Simple Smile
После пак ще намина   bouquet

# 168
  • София

Марче,разсънвай се с една чаша кафе и хоп на зъбар.
Пия второ, ужасно силно и скачам и се мятам.  smile3507
Дари, ЧИД!   bouquet

# 169
Добро утро!
искам да честитя на Дари Рождения и Имения ден. Да си жива и здрава, много щастлива и усмихната!
Кака Дака да е жива и здрава баба ти още дълги години!
Виви, честита шофьорска годинка!
Марче, искам да чуя за концерта, много телеграфно го отбеляза. Мерси за рецептата за крем питата, но единственото нещо, което НЕ хапвам е крем-карамел. Това е най-противното нещо за мен и мога само с пистолет на главата да го изям.
Коконче, всичко ще е наред днес, не се притеснявай.А кръвното как е?
Вио, как си? Гледах реппортажа за фирмата на мъжа ти. Дано си намери скоро по-хубава работа. Ти не го месли сега, имаш друго на дневен ред. Ще стискаме палци за събота. Утре ли ще влизаш в болницата?
Мари и Люска къде са?
И аз се позагубих, но малката нещо не беше наред два дни - рев, мрънкане, не спа, ужас беше. Така и на разбрахме какво е, но мина. Чета ви от телефона, но никакво време не ми остава да пиша. Сега съм отворила два прозореца на екрана и малката гледа песнички, за да мога аз да пиша. Ще извините грешките, но се опитвам да си опазя клавиатурата.
Благодаря за картичките на Вио, Мама Коко и Плами. Като дете се радвах като ги видях. Моите са надписани, но в събота ще ги пускам, че няма как да озаптя дребното в пощата да лепя марки.
Радвам се, че ви има, момичета.Дали не се повтарям? Ама исках да го кажа.

# 170
Добро утро.
Снощи пак не сме спали, Ванко вдигна температура  Confused Казва, че го боли зъбче и може наистина да е от кътниците...Уж му излязоха вече , ама не знам дали всичките са налице. Уф.
На всичкото отгоре сега му приготвям багажа, че нали ще се гледат със сестра ми докато ние сме в болница. И ми е едно свито, едвам се сдържам да не се разрева. Не сме се разделяли до сега, не знам как ще се оправят с леля си, а пък за себе си съвсем не знам какво ще правя без него.
Спирам, че съм голям мрън днес. Прегръдки на всички  Hug

# 171
Здравейте момичета,

Дари, Честит Имен Ден много късмет ти желая
Кака Дака  да е жива и здрава баба ти още много години.
Вио ще се справи детето ти и леля му. Знам че ти е много криво, но всичко ще мине добре и ще се съберете скоро всички заедно с новото човече.
Колко дни ще стоиш в болницата след раждането. В шейново, където аз раждах те изписват на 5-я ден.
Коконке  fingerscrossed Hug

Няма да ви изброявам всички, че сме много но едно голямо  Hug

ПП да кажа че вече така ще пиша постовете, ще започвам със снимката от аватара, заради новата тъпа версия на форума и като протест срещу орязването на аватарите.

# 172
Виви*** Благодаря за съвета за снощното ми ядене, но 2 метра мъж дето е бил 16 часа на работа на вън няма как да се наяде с постна манджа и затова попитах за свинско със спанак и ориз - постно знам как да го приготвя. Както и да е яденето вече свърши на мен ми хареса, а явно и на него
Виждам, че сте подхванали темата за шофирането. Аз съм официално шофьор от 7 години, нямам нито едно птп, нито една охлузена кола, а моята си я пазя като очите.
По-добре, който не може да кара въобще да не се качва. Имам самочувствието на много добър шофьор и в това отношение не обичам да скромнича - карам по добре от много мъже.
Браво на всички момичета (а и мъже), които са се осъзнали на време и не се качват зад волана, защото от много мислещи, че могат да карат за това има тоолкова жертви по пътищата. И все пак Бог да е с нас докато шофираме

# 173
Емо скочи в 7.30.не го знам как ще издържи на градината следобяд.
Вале браво на децата!
Кака дака честита ти рожденничка.
Дари честит имен ден!
Виви и аз месец съм с това постижение за цигарите.Надявам се да не ги почна пак за сега се боря.
Стади ползваш ли го това чуеалче?Ние имаме и така. Не сме ги ползвали.Емил от бебе се изпотяваше в тях.
Всички болни да оздравяват!

# 174
  • UK
Виви Hug

ей момичета Hug много ви благодаря за подрепата и аз имам май известие за картичка, днес на връщане ще намина през пощ клон да видя Mr. Green

Вио и двамата ще се справите, леле как не ти завиждам само, мен защо така ме е  страх, явно като не минала по този път ... Браво на теб!!! Пусни един смс, че ми е неудобно да ти звъня в такъв момент на мен или на ма Ко,  на която решиш Hug

Браво на шофъорките, аз също съм мнооооого добра, ама като навигатор hahaha hahaha hahaha
Липсва ми Люсито, Люсииии къде си???? Hug Hug Hug Hug
Мари и тя, къде е???

Ау Марче на зъбар ли си днес  Money брррррррррррррррррр, гадост!!!

# 175
  • София
Аз се върнах и съм с нов зъб.  newsm44 Сега ще си рупкам моркови спокойно.  Simple Smile Довършвам си къщата и хуквам на маникюр, после ще ударя едно кафе някъде и довечера ще дойда, ако не отида пак на една досадна вечеря. Май този път ще трябва да ходя, много мразя
Цитат на: kokona20 link=topic=753920.msg26926478#msg26926478 date=138684776
.........
Ау [b
Марче[/b] на зъбар ли си днес  Money брррррррррррррррррр, гадост!!!
[/color]
Що, почивам си на стола, направих една лека паник атака, изтърпяха ме и продължиха.  Изключително е внимателен този мой стоматолог, търпелив, няма болка, говори ми глупости за да се разсейвам и да не мисля , какво ми вкарва в устата, а аз съм труден пациент с тези си паник атаки. Каприз, но други ме докара до тези състояния.  ooooh!
Виви*** мъж дето е бил 16 часа на работа на вън няма как да се
Виждам, че сте подхванали темата за шофирането. Аз съм официално шофьор от 7 години, ...........
шофьор и в това отношение не обичам да скромнича - карам по добре от много мъже.
......

Въпреки че карам от 105 години, това не бих могла да го кажа никога, а и карам голяма кола, мощна.  Седем години...в такъв случай какво ли да кажа, като са точно 105 г.  Simple Smile
Мушкатова, ще ти разкажа за концерта, ама по-късно и в скрит текст за да не натоварвам темата. Много ще ти разказвам и има защо.  Hug
Приятен ден!! Нали знаете, че ви   love001

# 176
  • при късмета
Вио  Hug добре ще е Ванко, не се тревожи. Знам, че най-накрая е най-натоварващо
Коконче нормално е да те е страх  Hug
Всичко ще е наред момичета, няма начин. Мислим ви, с вас сме  Praynig
Марче сега ще си гризкаш наволя
Ходих да си купя мляко и го сварих, нямам повече задачи за днес. Като остана без работа почвам да мисля разни глупости и не стигам да хубаво състояние  Banghead
Трябва да си намеря нещо за правене

# 177
ПП да кажа че вече така ще пиша постовете, ще започвам със снимката от аватара, заради новата тъпа версия на форума и като протест срещу орязването на аватарите.
Много добра идея! Peace
Може да я приложа и аз ..

От понеделник с новата визия на БГ-мама максимално допустим аватар ще е 60х60 пиксела, вместо сегашните 160х200 т.е. супер миниатюрно.
Как ще се свиква с тази нова визия акъла не ми го побира?!
Ето това например е 64х64

Направо ужас! ooooh!
Момичетата, които влизат в аватарната тема ще ме разберат.
Едно хубаво развлечение да имаш, и ще ти го отнемат ... Crossing Arms
Слагам ви следобедното кафенце и отивам да стачкувам.

# 178
  • Талант на 2012,2013 г.

Тук съм. Подкрепям Баба Яка и всички останали. Бясна съм по сто параграфа плюс този, че фризьорката не ми докара русото, което исках... #Cussing out

Косата ми е шарена.

Нямаше ме, защото пътувах за гробища.

Връщам се и сто изменения...

А там..земята замръзнала...сърцето ми се сви още толкова.

Мъчно ми е. Още повече.

# 179
  • гр.Варна
Момичета пак заповядайте .Беше истинско удоволствие купуването и надписването на картичките.Върнах се в детските си години. Аз пък кто малките деца -на тръгване за работа отварям пощенската кутия да проверявам,на обяд карам децата да проверяват и вечер като се прибирам-  отново. JoyАма засега нищо няма. Grinning

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 15:30 от плами76

Общи условия

Активация на акаунт