Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 002
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Привет ,
снощи писах ,писах и взех ,че натиснах бутона " назад"  вместо буквата "ю" и изтрих всичко. Много се ядосах и не писах наново.
Само да кажа на Вио, че до април има няколко месеца и дано ,дано мъжът ти си намери работа. Поне нямата наем и ще имате майчинство .Много те мислех какво да ти напиша и само ще ти кажа,че те разбирам и ще стискам палци за леко раждане миличка и за работа да ви излезне по-добра .  "Господ затваря врати, за да отвори порти. " Praynig Praynig  Hug
Валенцето , ако ти харесва каквото четеш, никога не е късно да поемете стъпката за имиграция. Не е само рози всяка нова имиграция ,но с времето ,ако издържиш на напъните, си заслужава..
Браво на детето и тука ,най-малката беше и събра овациите ми . А коледната ти къщичка тази година ще я пробвам за първи път ,всяка година точа лиги по сннките ти   bouquet
Пратих днес картичките и се надявам да стигнат до вас поне за НГ!
Благодаря ви ,че ви има момичета !!
Мари  Hug
Лусска, не съм много позитивна тези дни и затова си мълча. Щом пиша в КЛюто и СО здраво ме е стегнала шапката  Whistling

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 21:57 от Анонимен

# 196
  • София
Контеса, благодаря ти за думите за  малката ми танцьорка, за коледната ми къщичка и за чужбина! Hug Аз може и да харесвам много от нещата, които споделяш ти и някои мои близки, но нито аз, нито съпругът ми сме от типа хора, които биха заминали. Причините са много, като се започне от това, че той от няколко години работи това, за което е мечтал цял живот и за което получава прилично заплащане, премине се през проблемите на голямата ни дъщеря , която изпада в ужас дори само ако сменим пътя, по който минаваме прибирайки се от училище, толкова да не обича промените / това е породено от състоянието и, не е лигавщина някаква/....и стигнем до емоционалната страна на нещата. Но пък винаги ми  е приятно да чета написаното от теб. Имаме близко семейство, хора, които заминаха за Канада на възраст 45+ и се справят много добре там.
  Това за картичките е отвратително, егати и хората долни!

# 197
Валенцето, разбирам те и още как. Имиграцията е винаги  търсене на нещо ново и по-добро и ако всичко друго ти е наредено ,няма нужда да предприемаш такава стъпка. Аз не бих ,но винаги нещо ни тегли към по-добрите възможности ,а те не стават бързо и когато си бял млад и зелен ги преодоляваш по лесно премеждията, но след една определена възраст и бройка имиграции ,е трудно да започнеш от нулата и за пореден път да се доказваш от дъното. По-добре да не пиша ,защото това е моментно състояние и не рефлектира изцяло вижданията ми .Очаквах да е трудно ,но не чак толкова за Бога !
Но и тук и в Англия обръщат много внимание на децата ,били те с или без увреждания и е удоволствие да си част от култура където децата са така ценени . Hug

# 198
  • при късмета
Но и тук и в Англия обръщат много внимание на децата ,били те с или без увреждания и е удоволствие да си част от култура където децата са така ценени . Hug
на това се казва бяла държава, без значение от географското и местоположение

# 199
Наши приятели, чието детенце е с увреждане, заминаха за Австрия именно поради тази причина. Цитирам майката "Тук им даваш пари и дори не ти го поглеждат (детето), а там работят с удоволствие и се грижат за децата така, сякаш са техни собствени". Което е много, много жалко, но за съжаление нищо не може да се направи  Tired
Мама-коко, ако ти изпратя пак картичка, дали ще я сполети същата съдба? Ако имаш някой друг адрес (на приятел/ка примерно, или роднина), дай го, за да ти изпратя там. Що за идиотщина значи, да вземеш на хората картичките, егати  #Cussing out
Люси, скорошно оздравяване на майка ти  Hug

# 200
  • при късмета
Вио не се притеснявай, зарадвахте ме въпреки това. Само ти е до картички сега. Провери си ЛС. Днес имах едно, а не ме извести.Утре преди да тръгнеш драсни някой ред. Сигурно цяла нощ няма да спиш, милата  Hug
Имаме едно момиченце циганче във входа, то е много свястно дете, но му идват на гости приятелчета, а те са на първия етаж. И все пак няма как да знам кой е, защото входа се заключва и пощальонката понякога или пъха под вратата пощата или ги закача на решетките на вратата и ги прибира който си отключи. Ако ги прибере комшия не ги пуска по кутуийте, а ги слага на тръбите на радиатора. Винаги съм се чудела как всякакви рекламни материали са по кутийте, само от пощата което идва е на един куп оставено.
Контеска искрено се надявам скоро да излезе подходяща работа за теб  Hug
Марчето на вечеря и вие залипсвахте, а. Ще видите като се върне и види, че не сте писали

# 201
Мама-коко, получих ЛС - то, ама забравих да отговоря  Crazy Записала съм си телефона ти и най - вероятно ще звънна в събота по някое време. Ние ще сме с лаптоп и интернет, така че ще пиша и тук веднага щом мога.
А за спането си права, най - вероятно ще си откарам до сутринта...
Контеска, много ти благодаря за успокоителните думи. Ще видим, има време наистина, ама защо трябваше баш сега ... Tired

# 202
  • София
...........
Марчето на вечеря и вие залипсвахте, а. Ще видите като се върне и види, че не сте писали
Върнах се, тук съм си. Връщам се да прочета, кой, как, защо и ви започвам по ред на номерата и вадя книгата с дебелите корици.  Heart Eyes
Ей сега ще дойда, дайте ми малко време.  Simple Smile

# 203
Здравейте отново.Преди малко се върнахме от рд на баба.Отварям хладилника и що да видя Shocked не работи.. #Cussing out мн ме е яд.
Луси бързо да се оправя майка ти.
Не знам как може да има такива хора...да крадат на хората коледните картички... Sick #Crazy #Cussing out Възмутих се
Одеве някой сподели,че ще си чисти зъбния камък(май Марчева newsm78) Може ли отзиви,в смисъл боли ли и каква е процедурата?
Отивам да пуша и да се къпя,после пак ще намина

# 204

Добър вечер момичета,

Лусс  Hug, неприятно е това с майка ти. Представям си какво ти е като си на толкова километри и не можеш да помогнеш. Дано бързо да се оправи. Хубаво е че не е счупено, но и пукнатото е на кофти място.
Мари  Hug, тъжно ми стана като те прочетох. Лусс добре ти е казала, не бих могла да ти го кажа по добре от нея.
А за косата не се ядосвай ами се снимай да ни се похвалиш. То май като си била боядисана преди това от първия път не може да стане еднакъв цвят косата ти.
Кръстева браво, обичам мацки които карат по-добре от повечето мъже и си го казват. Аз също имам самочувствието че карам много добре, но да уточня само в София. Извънградско не мога да карам защото ми се доспива. Обичам лудото динамично каране в София. Затова повечето пъти като имаме семейно ходене из града, особено в центъра ММ предпочита аз да карам, защото той много се нерви. Уточнявам че карам само моята кола, която ми е от 2007 и на нея си и знам всяко болтче. Веднъж съм карала чужда кола в София и нямах проблеми и с нея. Имам и няколко произшествия с колата, даже като шофьор на 2 месеца се натресох в задницата на един мерцедес. Моята предница беше доста смачкана, на мерджана му нямаше нищо. Щях да се отказвам да карам, но ММ не ме остави на мира и не съжалявам. Обожавам да карам. Сега най-голямата ми мъка е че нямам читава кола да си джиткам из София.
Валенцето да напиша и тук. Много е сладко момичето ти. Много добре се справят всички танцьорки, с кеф ги изгледах.
Ма Ко ех тия комшии. И аз тук не получавам никаква поща. 4 или 5 години съм тук и нищо не съм получила, въпреки че в къщата сме само ние, хазайката и семейството на сина и. Някой си ни прибира пощата, това беше и една от причините да не се включа в картичките. Надявам се догодина да съм на по читаво място и да участвам. Направо ви завиждам като прочета че сте получили от някого.
Коконка не се ли е обаждала след прегледа.

# 205
Кака дака не е приятно почистването на зъбния камък.Но не е и толкова болезнено.
Първото ми изрусяване беше ужас.Прибрах се рижава,майка само дето не припадна. Laughing

# 206
  • София
 Започвам и ще пиша много...роман.
marcheva както казах въобще не скромнича относно шофирането. Щом и ти се намираш за толкова добър шофьор - ами похвали се. .......... Peace
Вижте сега.Шофирането или го можеш или не.И 105 г да кара някой пак може да е калпав шофьор.за мен това не е показател.
Не, не обичам да се хваля, Кръстева.  Peace То за тази работа хвалби не трябва да има, защото утре може да ми се случи случка и хвалбите ми....Уйде коня У реката. Ти от София ли си, защото ако не си от София ела да покараш малко тук и после ще си поговорим. Честно и с най-добри чувства съм.
Креми, ти  кола караш ли ?
мама-коко, с толкова радост съм ти пуснала картичката, както и на другите момичета, а сега си получила само плик.  Sad Ще ти пусна нова, дано да стигне до теб. Както казах, аз съм доста телеграфна в пожеланията си, но пък са от сърце.  Heart Eyes
Вио, днес докато си пиех кафето в онази любима моя сладкарница се сетих за теб, защото видях бременна девойка да минава през улицата. С теб съм и стискам всякакви палци много силно. Успех и леко да мине!!! Обаждай ни се, ако ми нямаш телефона и ако го искаш веднага ти го давам на ЛС. Ще ми бъде приятно да те чуя.   newsm10
Хортензийке, за теб пускам писания за концерта и започвам от началото. Дано не ти бъда досадна, но ти ме попита и коя другарка беше още... newsm78 и за нея:
Скрит текст:
Може би знаеш, че концерта беше насрочен за зала "Армеец" За първи път я посещавам. Не, не става за тази работа тази зала, тя става само за спортни събития, но няма значение.  Тръгнах още в 18.30 ч, а концерта беше обявен за 20.00ч. В 19 ч влезнах и седнах на мястото си. Започнаха да се събират хора, но не достатъчно, рехаво беше. Направо бях гневна и си мислих, как може на един друг посредствен за мен певец като В.М. /присъединявам се към тези които смятат, че трябва да му се забрани пеенето/  да пълни зала в НДК, а тук си се броим на пръсти. Но.... към 20.00  ч вече беше друго. Залата беше препълнена.
Концерта започна в 20.30 . С излизането на Енио Мориконе залата гръмна, като бомба изригна.
Оркестър - "Класик ФМ", Хор - "Класик ФМ"
Как да го разкажа, вълшебно е! Концерта беше разделен на няколко части" Живот и легенда /Недосегаемите, Имало едно време в Америка, Легенда за пианиста,...Сицилианският клан/, Модерният мит  / Добрият, Лошият и Злият, Имало едно време на Запад/, Ново кино Парадизо /Малена/ и т.н. и т.н. Бях зашеметена от вълшебни звуци и през очите ми се появяваха картини и образи на Клинт Истууд с обримчено лице от ситни бръчки, и с невероятни сини очи, възседнал кон, зелени поля и прерии,  Р. Де Ниро с ехидна усмивка и повдигната вежда, Клаудия Кардинале - ухаеща на сексапил и красота и на несломима жена, през Чарлз Бронсън /светла му памет/ с нарязано лице от дълбоки бръчки и с уникалните си зелени очи и през удивително красивата Моника Белучи....По едно време се усетих , че съм с отворени уста....беше зашеметяващо!! Е.Мориконе си беше довел цял състав от диригент, солисти - вокално пеене, режисьор, сценографи,...Цялото  представление си беше италианска постановка. Перфекционисти!! Класик ФМ - достойни!!
В 22.30 ч концерта завърши след 5 биса. Хората бяха в еуфория от преживяното!! Усмихна ти!!
След това излизането от паркинга беше кошмарно. Върнах се в реалността бързо.
Това е от мен.  Hug
Написах си всичко. Който иска да чете, който не го интересува да ме подмине.
Кака Дака, не, не съм аз. Зъбен камък чисти Виви. Не правя зъбен камък, то си е до организъм. Е, нещо да не правя и аз.  Но, не боли!!
Мари, косата се променя, нищо не е станало страшно. Ще се оправи след две.-три седмици, не се ядосвай за такива работи.
Людка, ако и днес не беше писала щях утре да ти звъня по телефона. Успех!
Контеска, обичам да те чета, нали съм ти казвала. Пиши. Вероятно още ви е трудно, но с Новата година ще се променят нещата, лека-полека.  Hug
Много сме и не мога да запомням толкова. Трябваше да си водя бележки.
 wavey

# 207
  • Fort Worth, TX
Марче, имам книжка , но последно карах преди три години.Откакто родих малкия не съм карала и нямам желание да карам.Харесва ми да ме возят .Аз лично определям себе си като слаб шофьор със слаби рефлекси.Не че ако се наложи сега няма да карам, но предпочитам да не го правя.За протокола колата ми седи долу пред блока:-)
Разсеяна съм.Все си мисля нещо.Не искам да претрепя някой.Познавам някои мъже, които са пълен провал като шофьори.Другото ,което е ,човек трябва да е улегнал , за да кара кола.Сърцето два дена ме боли за тези четри деца, които се пребиха след празниа им.Да им е светло на душите.Горките родител.Дисциплина трябва на пътя

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 00:35 от Kremi Kremi

# 208
  • София
Марче, имам книжка , но последно карах преди три години.Откакто родих малкия не съм карала и нямам желание да карам.Харесва ми да ме возят .Аз лично определям себе си като слаб шофьор със слаби рефлекси.Не че ако се наложи сега няма да карам, но предпочитам да не го правя.За протокола колата ми седи долу пред блока:-)
Не, не съм съгласна, не. Няма не мога и съм слаб....Практика ти трябва , задължително. Щом успях да накарам моята маникюристка да я направя шофьор, а тя милата беше толкова страхлива...Колата ти да стои под теб и ти да мааш гащи в този студ...не, не. Трябва да си поговорим, задължително!!  Grinning ако ми позволиш някой ден....

# 209
Марчева благодаря че сподели за концерта. Беше удоволствие да те чета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт