Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 043
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Ами сигурно е от Марчето  Thinking newsm78 аааа?
Кажете сега?
От който и да е много ме стопли Hug Hug Hug
Бързо се покажи Crossing Arms
 Hug Hug Hug Благодаря...
И аз до сега мислих ,и викам абе Мари май не беше в списъка,или пък беше,,,,оффф.Както и да е  Grinning Grinning Grinning
Баба Яка Аз,аз казах за Конкините принцеси 03.01.14.Хайде сега който иска и на граж мога да гледам Mr. Green,наопашката моля,не се бутайте Whistling,само левче,само левче Laughing Laughing Laughing
Олеле отакчих #Crazy hahaha Joy

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 17:52 от Щастливка:)

# 256
  • София
Щастливката, от Марчева е! Peace

# 257
  • София
Коконче,  тези кифли нямат месене. Всичко се обърква, втасва и готово. НО....днес забравих да им сложа захар в тестото  smile3538 smile3538 от много бързане,  та сега са нещо м/, кифлички и друго нещо. Добре че сложиш шоколад, ама не са онези дето трябваше да бъдат. Нищо ще ги хапнем, аз ги започнах да ги пробвам, кифла след кифла та да разбера какво приличат.  Simple Smile
Людачка, да сте здрави, живи и всичко да е наред.!   bouquet  bouquet
Ста-ди,   bouquet
Абе, красавици, кой ни даде тази прекрасна идея с картичките  newsm78 не мога да се сетя и да го поздравя още веднъж . Прекрасна идея!!
Отивам отново да пробвам кифличките + едно кафенце.

# 258
  • София
Ами.....Щастливка, аз съм ... Embarassed
къде ли е Моренка  newsm78

# 259
Коконче - там на пролет ще опвам краци, поне така се надявам! Praynig
Иначе отиваме в Буенос Айрес да прекараме празниците с първата братовчедка на ММ, нейното семейство и леля му. Те е дъщеря на чичо му (братът на свекър ми, но той е починал преди много години), заминали са преди 17 години и никога не са се връщали. ММ успя да ги види за няколко часа като беше в командировка там преди месец, но сега ще бъдем там две седмици. Тя е едно дете и той е едно дете, така че са си само двамата от тази страна на родата, първо той е бил в Германия да учи, после те са заминали, никога не са прекъсвали връзка помежду си, но не се бяха виждали близо 20 години. Свекърва ми пази всички писма от тях, както и снимки, после са започнали да се чуват по телефона, а сега всяка седница и по скайпа.

Леле, не мога да публикувам... много пишете!  Hug

# 260
Благодаря Марче Hug Hug Hug Hug
Хайде сега метни ни на нас тука тея кифло-козунаци дето не се били месели Crazy

# 261
  • София
Благодаря Марче Hug Hug Hug Hug
Хайде сега метни ни на нас тука тея кофло-козунаци дето не се били месели Crazy
Мяяятам, дръж!  Не, не се меси, бърка се с лъжица и маааалко се събира тестото с ръце- това е.
пп Щастливка, махни ми фамилията от писанието ти. Моля те. Ние си се знаем вече  Praynig

# 262
  • при късмета
Луси още 100 години щастливо да живеете в новия апартамент   bouquet
Ние с шефа се прибрахме, има огромен трансформърс и сега сглобавя и разглобавя, не си е вдигал главата половин час
Капарирах му клубчето за рождения ден, изненадаха ме с малко вдигнати цени, ама карай, той си го е харесал.
По това време на годината ни е голямо изваждане.
Отивам да пека рулото Стефани
Марче, Вио предложи идеята с картичките
Ста ди честити ви 7 месеца

# 263
  • Талант на 2012,2013 г.
Големи благодарности, Марче...получих първата си новогодишна картичка. Hug Heart Eyes

# 264
Къде е Thinking
Готова си Hug
Ха  Thinking Whistling значи и Мари я има в списъка Embarassed Rolling Eyes

# 265
  • UK

Хайде сега метни ни на нас тука тея кифло-козунаци дето не се били месели Crazy

И у нас и у нас Mr. Green Марчевааа ми аз съм плътно лежаща, сааа не мЪ карай Joy да взема да се размеся в хола на диванЯ hahaha

Смърфи звучи хубаво  Hug

Люси Hug е направоооо, нЯмам думи Crazy Crossing Arms

# 266
А, искам и аз рецептата без месене, плийззз! Такива най-много ги обичам. Не че трябва да ям такива неща, ама за гости да блесна! Ето ви и един хляб без месене, изглежда супер:
В началото е на английски, но по-долу си е на бг. Много е уважавам тази дама!

И аз я нямам Мари?  newsm78 А съм й приготвила картичка. Мари, пусни и на нас адреса, моля те!  Hug

# 267
Мари,и аз бих искала да те зарадвам с картичка!Може ли адрес?

# 268
  • София
Големи благодарности, Марче...получих първата си новогодишна картичка. Hug Heart Eyes
 bouquet
Ох....защо всички ви обичам се питам АЗ всеки ден  newsm78
Вио, прекрасна идея ни даде с тези картички.   bouquet Вио, дали ни четеш?? Щото ние постоянно те споменаваме с най-добри чувства.
Ма, Коконо, ...мама да ги направи. Ти в никакъв случай, ние си те гледаме като рохко яйчице.  Heart Eyes
За малко да ми изгорят последните кифли, заради вас  Crossing Arms  Simple Smile
четири нови онговора!! Обичам така, да не мога да публикувам и да ви изчаквам!!

...................
Смърфи, този хляб е жесток!! Пак ме вкарваш в разходи, сега чугунена тенджера.   newsm78  Цените са им жестоки и ако поискам и това, е, вече ще ме изгонят . Имам чугунен чайник  в него няма да стане, пробвах - не, не вляЯ.  Simple Smile А е тежък... Записах рецептата за всеки случай, може и някой да ме изненада, може и да му подскажа.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 18:17 от marchеva14

# 269
Дамата обяснявя в коментарите по-долу, че става във всякаква тенджера с капак - йенаглас, стоманена, керамична и т.н, дори гювеч, важна е формата, че да не заседне хляба вътре. Съще е написала, че си е купила турска марка чугунени тенджери Лава Lava, които са на много добри цени. Нещо от типа на 80-100 лева за тенджера, все пак е чугун. Аз тук си купих китайска, тези с френското име са наистина много скъпи и съм супер доволна.

Общи условия

Активация на акаунт