Аватарна тема 45 - Прозорец

• 21 072
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
Леле, покрай истерията с промените забравих да се преоблека за играта Embarassed

Ми и аз така,ама и заради друг неща Rolling Eyes

# 481
Момичета, и аз много се радвам да ви видя Hug Hug
Новият облик нещо не ми се нрави обаче! Thinking

ПП: По-късно на спокойствие ще ви разгледам и гласувам.

# 482
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лока, ако си подаряваш игровата комбинация, знай, че съм пръв кандидат в редичката Blush Hug.

# 483
Аз пак си смених дрешките , за да си гледкам голяма комбинацийка докато може,никой не ни отговаря дали ще си останем така или ще имаме още промени и като за последно се кича  Crazy

Момичета то линк ,който дадохте ,за да си гледаме отговорите без да минаваме през началната страница и аз го пробвах всичко беше ок ,запаметих си го от там да влизам ,но сега  и от там ме препраща на началната нова страница за отговори  Confused и при вас ли е така?

# 484
Аз се опитвам да свикна на семпло.

# 485
  • гр. София
Аз нямам проблеми, свети си ми бутона отговори. Отивам и си гледам точно в коя тема имам нов отговор.  Peace

# 486
Да гласувам ,че пак ще забравя ooooh!
Мереленда-5т.
Зелени очи-4т.
Лока-3т.
Чайчето-2т.
Малвина Ина-1т.
Приз-за всички Heart Eyes

# 487
Лока, ако си подаряваш игровата комбинация, знай, че съм пръв кандидат в редичката Blush Hug.

разбира се, твоя е Hug

# 488
Да питам-какво стана с общата дрешка за празниците-ай,творете,че се омързелявих напоследък Embarassed

# 489
  • гр. София
Ами давайте я таз дрешка.
Пък ако искате ползвайте моята.

# 490
каква обща дрешка newsm78

# 491

разбира се, твоя е Hug
Мерси, мерси, мерси kiss

# 492
Да питам-какво стана с общата дрешка за празниците-ай,творете,че се омързелявих напоследък Embarassed
Аз загубих желание  Confused
то такава бъркотия е във форума  ooooh!
но ако се съберат всички и са съгласни да направим такава игра ,аз няма да се цепя  Peace

Лока идеята беше да направим една игра на тема:"за повече деца " нещо такова не сме измислили заглавието ,в подкрепа на всички в тази борба и комбинацията която спечели да се разпространи и да се носи от който има желание  Peace

# 493
Артемис, благодаря, супер е идеята! Явно съм пропуснала като сте я коментирали. ммм, идва ли като по поръчка значи Grinning

# 494
Лори,благодаря ти,че си ме забелязала!  Hug
Малвина,добре завърнала се! Липсваше!  Hug
Още не съм се ориентирала в новата визия на форума.  Wink
Моята класация :
1. Лока-5т.
2.Девичка-4т
3.Малвина -Ина-3т
4.Лорин.2т.
5.КАТИ-1т.
Приз за Ирайн и Мереленда   bouquet

Общи условия