Аватарна тема 45 - Прозорец

• 21 072
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
  • в огледалото на живота
5т.Акаша
4т.Ирайн
3т.Ерин Ники
2т.Зеленоочка
1т.Мереленда

Приз за Малвина  Ина  и Стейси Грей  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 511
Първата страница от новата визия е вече променена, няма ги аватарите в средата и така мога да преглътна визията. Дори свикнах с нея. Явно наистина хората четат и се стремят да угодят на всички, ама то угодия никому накрая ще стане. На мен лично ми заприличва малко на тийн форум, но хайде стига по тази тема.
Чудех се аз защо никой не гласува за мен, а то толкова хубави комбинации има  Joy Просто пропуснах, че този път повечето си ги пратиха на ЛС. Много много труден избор правя този път.

5 т. - Малвина-Ина / толкова цвят, същевременно изящна и фина картина останаха ми очите/
4 т. - Баба Яка / бях си я заплюла за 5-те точки още като я видях, но шаренийката.../
3 т. - Девичка и Ройс /да го чакам ли още, да не го ли чакам...да скоча ли да не скоча ли - вечните въпроси, които си е задавала всяка влюбена хлапачка/
1 т. - Мереленда / какво ли става там..зад стъклото..уникално добри снимки, заряд/контраст/

Цветово съчетани са всички комбинации, затова бих дала
Приз за най-весел прозорец на Зеленоочка, Чайчето, Лорън и Шоко.

# 512
  • КиТ

Момичета то линк ,който дадохте ,за да си гледаме отговорите без да минаваме през началната страница и аз го пробвах всичко беше ок ,запаметих си го от там да влизам ,но сега  и от там ме препраща на началната нова страница за отговори  Confused и при вас ли е така?

Да и при мен така,шитнаха линка  Crossing Arms,но са пооправили вече сайта  Whistling Joy

# 513
  • вятър в маслините, вятър над хребета
5т.- Лока
4т.- Моли 88
3т.- Мерелинда
2т.- Грийн Айс
1т.- Малвина-Ина

# 514

Да и при мен така,шитнаха линка  Crossing Arms,но са пооправили вече сайта  Whistling Joy

Да така е ,но на мен не ми харесва все още ,но ако си оставят другите неща така изобщо няма да мрънкам  Crazy
все пак тук където пишем е все още удобно  Peace

# 515
Момичета, добавих и Хъшпъпи в общият пост Peace Ето това е комбинацията :

Моля, който е гласувал и иска да коригира точките си да го направи, не е късно Praynig
Още не съм преброила точките.

# 516
Не съм дала приз и етосам си дойде-за Хъшпъпи Heart Eyes Hug

# 517
Момичета, аз искам да попитам дали тази комбинация ще е подходяща за новата ни коледна игра за повече бебетаq ако решим дя а играем де.
Мисля по-късно да я изтрия от поста, за да не стои и ако решим текста да бъде друг ще го сменя

# 518
На мен ми харесва комбинацията и си е подходяща ,но аз лично не бих наблегнала на идеята коледен подарък ,който води тази трудна битка  за детенце му е ясно ,че няма коледни чудеса и подаръци за празници  Confused

# 519
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Цял ден гледам, ама по-лесно няма да стане ... Та, да гласоподам Simple Smile

5т.- Акаша
4т.- Лока
3т.- Мимми
2т.- Чайчето
1т.- Девичка

Приз: Зеленоочка

... но аз лично не бих наблегнала на идеята коледен подарък ,който води тази трудна битка  за детенце му е ясно ,че няма коледни чудеса и подаръци за празници  Confused
+1

Нека да се обяви име на играта; да се определи срок, в който да се дадат предложенията; да се направи общ пост; да гласуваме ... и да се носи победната комбинация ... Само не знам кой ще се наеме да събира и прави общия пост и да брои гласове ...

# 520
  • Варна
5 точки- Ирайн
4 точки-Моли
3 точки-Лока
2 точки-Кати
1 точка-Селен

Приз-Акаша

Не ми стигнаха 5 места. Sad

# 521

Нека да се обяви име на играта; да се определи срок, в който да се дадат предложенията; да се направи общ пост; да гласуваме ... и да се носи победната комбинация ... Само не знам кой ще се наеме да събира и прави общия пост и да брои гласове ...

Аз ще се включа за броенето няма проблем,но общия пост не мога ,не съм събирала комбинации и не съм правила общ пост ,това ще ме затрудни.

# 522
  • при моите деца .....
5 т. - Merelenda
4 т. - Rois
3 т. - Снежанка с Фуста
2 т. - Незито
1 т. - Erin_niki

Най-добро цветово съчетание  Green eyes

# 523
Нали знаете, че аз като нищо не правеща /само в момента обаче/ мога и да броя и да събирам - не е проблем  Peace

# 524
  • София
Да не пропусна гласуването:

Мимии - 5т.
Малвина - 4т.
Акаша - 3т.
Артемис - 2т.
Баба Яка - 1т.

Общи условия

Активация на акаунт