Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 48 007
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Още някой освен мен вече има мъркаща топка косми  Heart Eyes neli mar4, да си го гледаш с кеф Стойчо!  Heart Eyes

По-късно ще щракам хибискус- сефтето за тази година  Laughing

# 406
  • на североизток от Рая
 Чакам хибискусите ти, Калпазанче.  Hug

А Стойчо
Скрит текст:
не ми харесва много. Един такъв със собствено мнение сякаш, лежи си на леглото, спи непрекъснато, а и  нещо не ми харесва в нослето му. Той е на село, не е мой. Ама там има и една дакелка, дето му налива акъл отвреме навреме.  Joy

# 407
  • Пловдив
neli mar4, прочетох скрития ти текст и ми стана много интересно, защото и ние имаме дакел и преди два месеца се сдобихме и с котак/просто си дойде от някъде един ден и мъжът ми реши, че няма как -става наш/.Ако кажа, че се спогаждат с дакела, ще е пресилено, но и Яшко/котака/ не се дава Peace

# 408
  • Талант на 2012,2013 г.
Отдавна не съм идвала при вас. Ще ме приемете ли с един гол запис? Blush

Връщам се да чета.

# 409
Нели честито нова придобивка. Mr. Green
Латинката е .... Heart Eyes
kalpazankata и аз имам мъркаща топка-не една две са. Laughing
Скрит текст:
покажи да я видим  Eто я моята едната калпазанка-Тони.
Ето и от днес обещаните снимки.
  цъфнаха вече.
Скрит текст:

много хубаво лилаво е,но не излиза на снимката. Crossing Arms

Зюмбюлите и лалетата са се показали,но не ми харесва това. Thinking

Другите снимки са в албума-да видите мушкатите ми и зокумите как зимуват.Някои имат цвят. Laughing
Марѝ добре завърнала се!!! Hug  bouquet
Хайде,чакам ви довечера. Wink

# 410
  • DE
Здравейте и от мен Hug

Показвам фуксийка. Май иска да цъфти

И букетчето-ставам досадна, но е още на вън във вазичката

Нели, смайваш ме с тези латинки.
Мари Heart Eyes
pisenxeto , подпря ме Laughing
Мислех вчера да питам дали са цъфнали вече кокиченцата.

# 411
  • Бургас
Мари Hug
Нели,много хубав Стойчо.Ходих да нагледам какво става по двора,има кокичета поникнали,обаче не са там където си бяха,на друго място са ooooh! пак чужда намеса.Минзухари и зюмбюли също са наболи.
Уж имам мрежа там,как е домъкнало кокичетата от другия край на двора.Само да има късмет да ми ги няма лалетата и нарцисите и вече ще го дебна с пушката  #2gunfire
Аз едно и също показвам ама да му се порадваме,че бързо заминават.

и само пъпчици за сега Grinning

Този е бял и има аромат, нещо смесено между лимон и ванилия,но не натрапчиво а нежно ухание.като цъфне ще го покажа.Утре вече ще си сортирам семенцата и ще прегледам кое кога да сея и какво  ще имам за пращане ако някой иска.Ходих до практикер днес,но в другия сектор за бои и хич не стигнах до цветята,видях коледни звезди на 4лв и фаленопсиси по 10лв.
И през Метро минах,предния път имаше циклами страхотни на по пет лева,не си взех защото трябваше други работи и сега са се свършили Confused
През Баумакс не минах там да видя какво има ,макар,че ми беше по път,накупих преди това каквото ми трябваше ама в понеделник ще мина.
Скрит текст:
Сега отивам да си прибирам украсата най-накрая,че ще отиде до Великден.Днес от Джъмбо си купих разни простотийки,салфетки три пакета намалени с китки за декупаж.Слънчогледи,ехинацеи и едни неопределени Grinning ножичка къдрава и разни такива нещица.Мъж ми пали барбекюто,след час ,два ще пека,че днес съм отслабнала Mr. Greenявно виртуалните вкусотии се отразяват положително на фигурата ми hahahaДовечера съм на скайпа,свиркайте.
Писе,Маце ,много цветничко при вас,браво,докато се изтуткам и двете сте ме изпреварили.Котака е сладур.

# 412
  • DE
Денима, показвай го-не  ми омръзва да гледам.
Това с пъпката какво е?
Мариетке, къде е тортата-бързо на отчет newsm22
 Къде се покривате вечер-ама-ха. Мен никой не ме вика на срещи  Sob
При тоз чичо "скайп" има ли скара-бира hahaha

# 413

Това с пъпката какво е?

Това е орхидея-дендробиум нобиле.Eто така ще цъфне и ухае наистина страхотно. Heart Eyes
  това е моята от пролетта.

# 414
  • Бургас
Да,същия е,имах и оранжев,но го погубих Cry а за една приятелката бях взела жълт.А този е при мен от две години,купих го прецъфтяващ и сега ще ми цъфти за втори път,миналата година малко по-късно цъфна,към март а сега като гледам скоро ще има цвят.
Цимбидиумите ми и те напредват,нямам търпение  вече..
Маце,след малко ги мятам,заповядай  Grinning

# 415
Момичета, ето ги дългоочакваните снимки- с/без светкавици
http://prikachi.com/images.php?images/794/6943794Z.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/795/6943795t.jpg

Скрит текст:
Ето кой помага в омитането на коледната и НГ трапеза

Като бебенце ми е. Много мяука, все едно плаче, когато мием/бършем дупеи лапи в банята или направо се къпем. Не ми е капризна на ядене- омита всичко от баница/пита с късмети до капама и пържолки  Crazy Умница е- винаги се обажда, когато й се ходи, обаче два пъти препика дифенбахията на мамчето и тогава станах лоша  Twisted Evil

# 416
  • на североизток от Рая

Къде се покривате вечер-ама-ха. Мен никой не ме вика на срещи  Sob

hahaha Казвал ли ти е някой, че имаш
Скрит текст:
голеееми очи?  bombs

Мари,  Simple Smile!

Аз преди минути ходих да си видя катусите, които съм занесла в апартамента на майка. Не съм ги поглеждала откакто са там. Притеснено ми беше на какво дередже са. Обаче са си много добре, свежи, няма нищо притеснително по вида им. Знам, че не се поливат, но им капнах по малко вода. Нали не е зима още? Сгреших ли?

Писе, много е готин този нацъфтял дендробиум. Аз още нямам таквоз.  Whistling

А кокиченцата какви са нежни. Май не трябваше да цъфтят. Ако хване някой студ, ще идат зян. Объркано време. Не обичам зимата, но и сега не ми е готино. Искам сняг, ама сняг, не студ. Не искам и лед, не мога да вървя сигурно по улиците  и все съм схваната.  Joy

daskal77 , покажи си дакела. Много ги обичам тези кучета-закачливи, игриви, любвеобилни.  Heart Eyes Нашата много ме обича, хем не съм й аз стопанката. Утре ще я видя пак.

Денима, много е хубав хипеаструмът. Имат величествена красота тези цветя.

Мариетко, хайде, де.  Hug

Таня, Девичка, Hada, Дончева, све, знаете къде. нЪли?!  Mr. Green

Оплакване: имам нов цветонос на една орхидея. Но още не се е изправил нагоре. Все надничам, побутвам, но тази сутрин го насилих да се изправи и познайте.  ooooh! Tired Точно така - счупих го. Не бива да страдам за цвете, но тук е по-особен случая. Орхидея е, не цъфти често, тази не помня дали е цъфтяла втори път , но любопитството ми я погуби.  smile3537    Sob smile3538
 Много съм досадна, много бъбрих.

# 417
Нели,не бой се! Аз моите ги чупя редовно-пусти мерак да ги изправям. ooooh!Но ,те пак си пускат или от мястото на счупването или от друго място.  Wink
Утре ще снимам и ще ти покажа.
Денима колко вида Дендробиуми има? И аз имам ,но моя  не е такъв.
Мари- Hug

# 418
  • Бургас
Има и дендробиум фаленопсис,този белия е нобиле.
този е фаленопсис

# 419
Значи моя е дендробиум фаленопсис,но е бял.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт