Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 47 979
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Ако има именици и днес,честито!!!
Маце smile3501
Клена във влажна почва под парник,за около месец пуска корен,долните листа се премахват,само две,три се оставят,като при хибискуса.

# 526
  • Русе
Привет,момичета!  Hug
С огромно закъснение искам да поздравя всички рожденици и именици и да им пожелая много здраве и късмет!  bouquet
Достъпът ми до интернет през последните 8 дни беше ограничен,така че прегледах накуп каквото сте изписали и красотите,които сте показали!Много красиви цветя!
 matze, като гледам добра подготовка си започнала,пак ще има цветни красоти от твоята градинка!

# 527
  • София
П@нди, ако резниците са на студено, трудно ще пуснат коренчета.

# 528
Amiamo, на 23-24 градуса постоянна температура са.

# 529
  • Бургас
Идвам да се фукам Party вижте кой ми цъфнал,приятна изненада.Още не се е отворила хубаво пъпката ама нямах търпение.

в цял ръст

Сега по едно пу-пу  Grinning не знаех как цъфти,много приятно кремаво,ще снимам като отвори всички пъпки пак.
И още нещо,за два дена имам поникнали две газании Shocked,такова чудо до сега не бях видяла.Даже не се и надявах защото семената ми бяха стари.
Лека и успешна седмица Hug

# 530
денима, пу пу - много е красива  Crazy
Аз от миналата година си събрах семенца от петуните и сега се чудя кога е време да ги засея (чета че подходящо било в началото на март) - съвет? Нещо ме е обхванало желание за "градинарство" вече, ама без истинска градинка, ами балконска  Sad.

# 531
  • Бургас
Аз ги сях петуниите вече.Време им е.

# 532
  • Русе
Ехааа, denima, за фукане си е този разкош!Пу-пу! Grinning  Страхотна е!  Hug

# 533
  • Бургас
Денима извени ме за невежеството, но не мога да отгатна кое е това цвете? newsm78

# 534
Момичета може ли малко помощ и идеи. Можете ли да ми дадете идеи за цветя за булчински букет в бяло и светло синьо (изключвам бялата роза) през юни? Букета ще бъде малък кръгъл. Благодаря   bouquet
Забавих да спомена, че бяла мини кала, бял лизиантус и синя хортензия са вече в списъка с възможностите. Ако Ви хрумва още нещо ......

денима каква е тази красота, която ти е цъфнала?

# 535
  • Бургас
Цимбидиум е цъфналото,чакам още един красавец,той е розовеещ.
За булчинския букет ако се сетя нещо ще пиша.

# 536
denima страхотен цвят. Heart Eyes
Хайде да се отчета с малко снимки.Днес поплевих малко по градинката и тези цветя растат с невероятна скорост. Mr. Green Снощи е поваляло та има влага сега поне. Praynig
Почвам със зюмбюлите.
  този е първия който се показа,но другите го настигнаха. Mr. Green
Скрит текст:
   наредени в редичка като войници

лалета
  като прецъфтяха не ги вадих и сега са доста
Скрит текст:
  нарциси
кукуряка и той се е подал

и жълтата иглика,пролетта я сях и сега се е разраснала. Laughing
Днес вадих и карамфилчета,ч много са се разраснали и сях на ново място да оформя и другата градинка.Имам и показали се кукуряк и минзухари,ама да  видим.На едната роза имаше пуснато филизче и пълно с въшки. #2gunfire
Оня ден сях семенца в една кутия и са се подали. newsm78
Стига толкова. Wink Лек и приятен ден!!! Hug Heart Eyes

# 537
  • на североизток от Рая
Писенце, много пролет се заражда в твоята градинка, но идва зима. Дано да не унищожи тези нежни цветя, които са се подали.  Hug

Денима, приятна изненада е този цимбидиум. Красив и нежен. Нямам такова нещУ.

Много е хубаво времето при нас. Истински пролетен ден. Не искам да си помислям, че ще има студ тепърва. Сняг искам, но студ-не.

bouquet

# 538
Нели,и аз това щях да кажа-идва зима. (Поне така казват)
А и при мен са се показали доста луковични и хич не им се радвам .  Confused

Написах си поста и излезнах да разжледам какво се е показало и ето какво видях-

Денима,голяма красота е този цимбидиум!

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 17:06 от nezito

# 539
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета може ли малко помощ и идеи. Можете ли да ми дадете идеи за цветя за булчински букет в бяло и светло синьо (изключвам бялата роза) през юни? Букета ще бъде малък кръгъл. Благодаря   bouquet
Забавих да спомена, че бяла мини кала, бял лизиантус и синя хортензия са вече в списъка с възможностите. Ако Ви хрумва още нещо .....

агератум Simple Smile има три разцветки, става за 'фон" Simple Smile бял, ако другите цветове са сини и син, ако са бели; еустома-лизантус вече си включила Simple Smile а ирисиHug

Общи условия

Активация на акаунт