Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 065
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, щастливи, спокойни и обичани Simple Smile

# 256
Честито Рождество Христово!
Пожелавам на всички вас,вашите семейства и мъничките бебчета който носим-много,много здраве,щастие и успехи  Heart Eyes
Момичета не забравяйте да си пожелаете нещо-на Коледа се случват чудеса  Hug

П.П. Хм... newsm78 на последния ми пост,който е на 23.12.13г.(16 стр.) на линийката ми излиза, 11г.с. и 3 дни - днес пак същото  newsm78
Съвсем се обърка този форум  ooooh!

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 21:47 от mama@cvety

# 257
Много пожелания за здраве,късмет и успехи от мен  santa2
Как прекарахте празниците?
Аз съм добре,чакам си ФМ на 30.12, имам болки само нощем,което малко ме притеснява ..Като стана и всичко ми минава  newsm78
Хубав ден  Hug

# 258
Моите празници ги прекарах в леглото за съжаление с грип Sad

Мами, пазете се от този грип колкото се може повече. Ужасно коварен е, много упорит! Температура, която не се сваля, кашлица, хрема. Всичко на куп. Много се пазете, наистина!

# 259
Весели празници и от мен, момичета!
Да ви попитам нещо /тези от вас, които пият лекарства за щитовидната/
Днес ми излязоха резултатите след едномесечен прием на Л-тироксин от 50 мкг
ТСХ - 0.022   mIU/l  Shocked При норма 0.27 - 4.20

T4 25.57   pmol/l  Shocked При норма 12.00 - 22.00

Преди месец, всички хормони на щитовидната си бяха наред, нямам антитела, само ТСХ-то ми беше 3.3 ... Сега съм изпаднала в другата крайност  newsm11

# 260
Very Me трябва да ти се намали Л тироксина ,обади се на ендокринолога си !Не се притеснявай по добре ТСХ да е в долната граница  Hug!Не чувстваш ли някакви неразположения ? Hug

# 261
Титанче, нали знаеш, че то постоянно сме си в неразположение... гадене, главоболие, отпадналост.Но може би заради това отслабнах  newsm78 Иначе на няколко пъти получавам моментно сърцебиене. Начев ми каза да му се обадя само ако сърцебиенето е постоянно.. Сега се питам може ли това да причини нещо на дечицата..

# 262
Титанче, нали знаеш, че то постоянно сме си в неразположение... гадене, главоболие, отпадналост.Но може би заради това отслабнах  newsm78 Иначе на няколко пъти получавам моментно сърцебиене. Начев ми каза да му се обадя само ако сърцебиенето е постоянно.. Сега се питам може ли това да причини нещо на дечицата..
Не спокойно нищо не може да им причини ,имах предвид сърцебиене и стягане в гърлото !Понеже аз като съм била в такива стойности даже и по ниски , сърцебиенето ме е събуждало от сън ! HugМного пъти ендокринолога ми е повтарял ,по добре в нулите отколкото с високи стойности но ТСХ ,така че спокойно !На мен много ми е помагало излизането на вън на  въздух ,така че излизай повече на вън !Начев промени ли ти дозата ?

# 263
Утре ще се видя с него, но си мисля сутринта да не пия хапчето докато не говоря с него. Благодаря ти Титанче, по-спокойно ми е сега  Hug

# 264
  • София
VeryMe, аз започнах с ТСХ 2.3 и л-тироксин 0.25, след месец съм с ТСХ 0.7 и ми казаха, че дозата ми е добре. Може би на теб ти е дошла малко висока, но д-р най-добре ще ти каже.

# 265
Моите празници ги прекарах в леглото за съжаление с грип Sad

Мами, пазете се от този грип колкото се може повече. Ужасно коварен е, много упорит! Температура, която не се сваля, кашлица, хрема. Всичко на куп. Много се пазете, наистина!

Страшен е!!!ММ беше болен, 10 дни беше проснат в леглото като парцал,с температура 39,3...ту я сваляме, ту се качва...Измъчи се милия, все повтаряше че такъв зор не е виждал...Благодаря на Бог че не се разболях, защото по цял ден бях около него и му правих компреси с оцет.Никакви антибиотици не му действаха...страшна работа...а аз около него повръщах...Труден период изкарахме....Така че много се пазете....
Преди няколко дни се разболях,но Слава Богу се оправих за 3-4 дни,беше лека хрема и гърлобол...

А сега малко по-положително, днес бях на ЖК, само ме мериха и коремчето ми е порасналоооо.Сестрата каза че понеже съм слабичка може да се усети бебо, и наистина напипах една топчицаааа  Heart Eyes
На 30 съм на БХС, нямам търпение да видя бебооо.  Heart Eyes

# 266
  • Бургас
Здравейте момичета,
как изкарахте празниците?
  Аз вчера бях на контролен преглед. Бебчо си е добре, расте и хубавее  newsm44, но за разлика от предходните прегледи, вчера неможах да си го видя много добре целия  Simple Smile, но за това пък доста подробно го огледах на части (хаха) видях му главичката, гръбначния стълб, коремчето, стомахчета и крачетата и ръчичките. Доктора каза че по ехограф отговаря на 14 седмица. За пола малко поспориха със сестрата  newsm62 тя изрази мнение,че е момиче, а той не се съгласи с нея и каза че вижда точно обратното, а аз се пулех и не видях нито момиче, нито момче, но какво разбирам и аз от ехографи. Та 50/50 е в момента и на следващия преглед ще ми потвърдят със сигурност, но аз съм склонна да вярвам на доктора.
  Оказа се че съм А- кръвна група и имало опасност да развия някакви антитела при втора бременост (извинявайте за невежеството), но наистина не съм наясно с това. Увериха ме че за сега всичко е Ок, даже са ми пуснали изследвания за антитела и всичко е наред, но след раждането ще се правят някакви изследвания на бебето, а на мен някаква инжекция.
  И така сега ще си посрещна Новата Година спокойна, а за Коледа получихме и радостната новина от сестра ми че и тя очаква бебе  newsm44 Все още не е потвърдена бремеността от лекар, но се надявам през новата 2014г и двете а и всички бъдещи мамчета да си бременеем безпроблемно.
  Пожелавам Ви лек и спокоен Съботен ден, че много се впуснах в писане.

# 267
Nina - Точно. Аз съм така вече 6ти ден и изнемогвам и няма какво да направя. Направо не знам  Sad

# 268
добро утро на всички  Heart Eyes

# 269
Сега прочетох за неприятните новини на някои момичета тук. много съжалявам, момичета, но горе главата. Praynig
Скоро да се похвалиш дудана, прегръдки Sad!!

Общи условия

Активация на акаунт