Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 дек. 2013, 23:03 ч.

Магистратура Педагогика

  • 103 710
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
  • София
  • Мнения: 319
И аз потвърждавам за намирането на работата. Още първи семестър като ходихме на хоспитиране в детска градина няколко колеги си намериха работа. В момента повече от половината курс работи като детски учител, някои в държавни, други в частни градини, детски центрове, кооперативи. Това са хора 35-40год,, мотивирани да работят с деца, обмислили и взели решението за смяна на попрището, директорите се доверяват на избора си и често не грешат. Аз имам дългогодишен стаж в ДГ преди да запиша ПУП и доста от колегите през годините са с такава магистратура за неспециалисти. Но честно казано, наистина в СУ не се изисква много от студентите, аз ако нямах опит щях да съм като пате в кълчища попадайки сред 20 деца. Това за ПУП. В НУП вече е доста сериозно, изпитите са повече, очните са доста повече като продължителност както и изискванията на преподавателите. Ние сега няма да имаме присъствен Държавен практически изпит и практика/стаж, докато за НУП ще има.

# 271
  • Мнения: 1 367
Да, намерих работа още преди държавните изпити.
Аз съм завършила специалност с педагогичеста правоспособност, за това учих  НУП - магистратура, задочно /за специалсти/ общо два семестъра.
Не съм доволна, защото всичко се претупваше, меко казано. За мен това е отбиване на номер, имайки предвид, че съм учила преди 15 години в СУ, при това нещо доста по-сложно. Такъв хаос, пародия не бях сънувала, че може да се е превърнало висшето ни образование.
Просто, ако имаш достатъчно желание, ще изтърпиш бая простотии, но това е личното ми мнение.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 21:26 от Judit Becker

# 272
  • Мнения: 321
Все още ли лекциите за НУП в СУ  се провеждат четвъртък петък, събота и неделя? От сутрин до вечер ли? А изпитите пак ли са в тези дни? Питам всичко това, за да си направя сметка може ли да се съчетава с работа. Благодаря!

# 273
  • Sofia
  • Мнения: 3 291
Все още ли лекциите за НУП в СУ  се провеждат четвъртък петък, събота и неделя? От сутрин до вечер ли? А изпитите пак ли са в тези дни? Питам всичко това, за да си направя сметка може ли да се съчетава с работа. Благодаря!

В момента обучението е дистанционно (асинхронно даже). Преди ИП повечето занятия бяха в петък, събота и неделя - това е НУП в СУ магистратура задочно за неспециалисти.

Общи условия

Активация на акаунт