Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 25

• 44 346
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Моето момченце, вече почти не кашля Flutter
От понеделник го пускам на градина, че две седмици в къщи направо полудява вече.
Аз се разболявам от няколко дни и от онзи ден започнах да пия Изопринозин. Днес вече усещам миризми и съм значително по-добре Peace
Да оздравяват всички дечица вече Hug и техните майки

# 436
  • тук и там
Ако се налага-ще го направим,разбира се.За сега продължаваме с лекарствата и чакаме лятото-тогава е добре.Ще го мисля-за следващата зима.

# 437
Момичета, моля ,който е давал Изопринозин да ми каже колко време го давахте, дали 5 дни е достатъчно? Защото доки не вдига, аз ще я търся пак де, но се чудя, той вече е добре, само кашля още, даваме си Пулмикорта и Вентолина  Peace дали да давам още 1-2 дни или да спираме  Thinking

# 438
  • София
Момичета, моля ,който е давал Изопринозин да ми каже колко време го давахте, дали 5 дни е достатъчно? Защото доки не вдига, аз ще я търся пак де, но се чудя, той вече е добре, само кашля още, даваме си Пулмикорта и Вентолина  Peace дали да давам още 1-2 дни или да спираме  Thinking

На малкия съм давала и цялото шише, но ми се струва безсмислено. Ако заболяването се е стопирало, не виждам смисъл да го даваш повече. Peace
Аз лично го пия 2-3 дни. Sunglasses

# 439

На малкия съм давала и цялото шише, но ми се струва безсмислено. Ако заболяването се е стопирало, не виждам смисъл да го даваш повече. Peace
Аз лично го пия 2-3 дни. Sunglasses
Мерси, и аз мисля, че 5 дни е достатъчно  Peace че е горчилка, освен всичко друго и той трудно го пие. Но пък действа  Peace Hug Praynig

# 440
  • София
Хапчетата са страшно горчиви, но сиропът е приятен. Можеш да не го мъчиш следващият път  Wink

# 441
Хапчетата са страшно горчиви, но сиропът е приятен. Можеш да не го мъчиш следващият път  Wink
не знаех, мерси:)))  Peace

# 442
Незная дали е заради различните заболявания, но когато мъчих голямата ми дъщеря с Изопринозин на таблетки - имаше ефект, със сиропа - нищо не ми се получава, въпреки, че пие по цяло шише.

# 443
На десетият ден от АБ Клацид Михаил е пак с температура над 38, 2-3. Кашля дълбоко. Свири и има влажни хрипове двустранно. Пак минава на вентолин  0,3мл х на  6 часа, продължава с АБ още 4 дена, включваме и изопринозин. Д-р Лисички каза за не повече от 10 дена. Незнам какви бяха тези вируси, но ни умориха.

# 444
  • Germany
Нашият пък е със скарлатина Sad

# 445
Стига вече болнички дечица де ... Sad
marychery , този Клацид нещо не го харесвам вече - и ние на фона на Клацид вдигнахме 39 градуса температура и последва гнойна ангина . Сменихме го със друг АБ .
Изопринозин давам по схема и сме здрави въпреки прииждащите кихащи и кашлящи болни гости , които ни се натресоха, вкл. и нашият татко от преди три дни. Не го харесвам , но е по- малкото зло от венозен АБ в болница ,до който стигаме винаги.
Мони , от къде лепнахте тази скарлатина бе ма..а и  .
Сега се сетих още нещо Беки  също пиха Клацид и направиха пневмония .

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 18:17 от klem4e

# 446
  • Sofia
И аз не го харесвам, този Клацид. Малкия го пи и въпреки това направи пневмония. Мисля за в бъдеще да го отказвам, като искат да ни предпишат. Преди това го беше пил веднъж 10 дни, точно три дни след като го спря пак се разсополиви, и след два дни пак хрипове.....

# 447
Ами Михаил е алергичен към Аугментин, а от Зината беше със страхотно разстройство. Остава Клацид. Лошото е, че винаги му изписват само Клацид и вече незнам до колко му действа.
 Ние бяхме на Банско за 2 дена, в хотела имаше доста мухъл, беше влажно и студено. Всичко започна рязко с направо много кънтяща и дълбока кашлица и обилна водниста хрема. И сега след като цял ден нослето му тече като река, намерих един противоалергичен прах за нос -НО АЛ, и му пръснах в нослето. От 2 часа вече няма течаща хрема. Започвам да мисля че е направил някаква алергична реалция със спазъм към влагата и мухъла в хотела. Дадох и ксизал на прах.

# 448
Нашият пък педиатър е голям фен на Азатрила.
Каквото и да стане - Азатрил.
През септември сина ми поддържаше температура 10 дни.
Започна го с Азатрил-нищо, после Клацид-нищо, накрая Зинат и мина.
Нямаше никаква причина за тази температура.
Изследванията бяха супер.
Много странна работа.

# 449
  • sf
И как така без установена причина и добри изследвания предписват АБ  ooooh!
пък после се чудят защо не действа като наистина има нужда  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт