iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 49-та тема

• 36 653
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
Алексче, благодаря ти!  bouquet Да, преди време пак така се беше забавила една поръчка и проверих в митницата (помня, че се плащаше някаква символична сума, за да направят проверка). Мисля да изчакам до вторник или сряда и ако още няма митническо известие, да се разходя и да попитам. Crossing Arms

# 76
  • София

Да, стават -  по 1 капс. през 1-2 дни

Здравейте! Да попитам как се премаше тази ехинацея http://www.iherb.com/Natural-Factors-Echinamide-Clinical-Strengt … -60-Softgels/2619  като профилактика и при първи симптоми? Да попитам и колко дъълго се пие?

По принцип, Ехинацеята е добре да се приема при първи симптоми  Peace- 5-7 до 10 дни

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 77
  • Пловдив
miss july, благодаря! bouquet Все се каня да потърся причината, тъй като съвсем от скоро имам такъм проблем, но не ми остава време  Crazy

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 78
ЛЛ предписа на дъщеря ми, която е на 2 год. рибено масло за ИС. Само това не съм й давала до сега  ooooh! Предписанието е за сироп Ескимо, та  въпросът ми е, дали има подходящ аналог, който мога да си поръчам от сайта, за да ми излезе по-изгодно, че май доста време ще го пием!?

Код за отстъпка при първа поръчка от IHERB WCF746

# 79
  • София
Даринанда  
Да, има Рибено масло - много добро кач-во и е на изгодна цена  Peace
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-For-K … ;sr=null&ic=8  
Това също:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Norwegian-Cod-Liver-Oil-For-Ki … l-oz-250-ml/20493
но съдържа вит.А и Д - с вит. А, макар че е много полезен за децата,  трябва да се внимава / да не се предозира или да не се дава дълго време/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 19:06 от denis_d

# 80
  • Бургас
Днес получих известие от пощата и тъкмо се зарадвах, че е поръчката ми от 12.11, но се оказа тази от 10.12  Tired Вече се съмнявам, че въобще ще дойде. Ще изчакам да мине и тази седмица и ще им пиша. Дано ми възстановят парите.

# 81
Кое е по-добре да се пие за хубава кожа - таблетки с Hyaluronic киселина или колаген? Имам предвид като видим ефект?

И още един въпрос - рибеното ми масло от сайта е с изтекъл срок от 1.5 месеца по моя вина - може ли да го пия или е за боклука? Как по друг начин може да се оползотвори?

# 82
Даринанда  
Да, има Рибено масло - много добро кач-во и е на изгодна цена  Peace
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-For-K … ;sr=null&ic=8  

denis_d
 bouquet     bouquet    bouquet

# 83
miss july, явно има повсеместно забавяне, щом днес си получила известие за поръчката от 10-ти декември... Дано да дойдат и твоята, и моята поръчка! Аз не мисля, че биха ми обърнали внимание, ако им пиша, че пратката не е пристигнала. Все пак не вярвам въобще да не е изпратена, но някъде по трасето може да се объркат нещата...

# 84
25 лв. е в Цибалаб + 2-3 лв. такси за обработка.

За поръчките - не ми се вярва някой да е получил от толкова скоро. Последната, която ми пристигна вчера, беше от 08.12.
Благодаря Peace
Цял месец?! Аз до колкото разбрах доставките са за 10-15 дни?! newsm78

www.iherb.com

iHerb® Код за отстъпка при първа поръчка: WTV946

# 85
Да, обикновено за толкова идват - десетина дни, просто през декември пощите са много натоварени в цял свят и доставките се бавят.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 86
  • Пловдив
днес имам известие за поръчка от 01.12   Peace
Иначе пристигат за около 2 седмици

# 87
днес имам известие за поръчка от 01.12   Peace
Иначе пристигат за около 2 седмици
Благодаря и на двете за отговорите. Peace
Ще чакам, макар да имам спешна нужда от витамините.
Дано скоро и кокосово масло да имам възможност да си поръчам, че само хубави неща чета и тук и не само.

www.iherb.com

iHerb® Код за отстъпка при първа поръчка: WTV946

# 88
Здравейте и за много години!  Hug

Бих искала да попитам denis_d, а и всеки друг, който има опит и познания.
Какво бихте препоръчали да се приема при започване на редовни фитнес тренировки от не много тренирал напоследък човек /жена/, който има и доста килограми за сваляне.
Благодаря!

# 89
Съншайн, аз поръчвам от около 2 години кокосово масло от сайта и съм много доволна Peace Поръчвам най-евтините варианти, гледам само да са върджин или екстра върджин, но мисля, че това е достатъчно като гаранция за качество. Със сигурност излиза по-евтино, отколкото ако се купува кокосово масло от биомагазините в България. А наистина е много хубаво и полезно масло.

Общи условия

Активация на акаунт