Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 60 015
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
от докторите знам, че щом повръщаш всичко е ОК.  Peace УСПЕХ!

# 406
от докторите знам, че щом повръщаш всичко е ОК.  Peace УСПЕХ!

И аз съм го чувала това.  newsm78 Имаше нещо, че така се изхвърлят токсини и се предпазва бебето, ако не се лъжа и е добре да повръщаш.
Ами аз все още си повръщам с повод и без, смуча Емил, но кога действа кога не...
На мнение съм, че ако не е много тежко положението трябва да се избута без сериозни медикаменти.

# 407
лежах в болницата с една жена, която я бяха приели, защото повръщаше мн. И на визитацията и казаха, че щом повръща вс. е ОК. Аз не повръщах много и едвам добутах до края  Rolling Eyes

# 408
Момичета аз знам, че е нормално неразположението придружено с повръщане, но до 2-3 пъти на ден. От 4 пъти нагоре на ден е обезпокоително и трябва да се обсъди със следящия бременността колкото се може по-скоро.  Peace

# 409
Ами аз знам, че над 10-15 пъти на ден е притеснително, при мен се случва като почна и 3-4 пъти подред. Също съм била в болница с момиче, което над 15-20 пъти е повръщало и го тъпкаха с Деган, резултата беше на лице още първия ден.

# 410
Да де, ама то тук не става въпрос за бройката на връщанията  Rolling Eyes
Здравейте
Имам един въпрос. Съжалявам ако ви се стори глупав, но имаме вече два несполучливи опита, точно между 7-9 гс. а в момента съм в 8-ма и предполагате какво ми е!
та въпроса ми е: Възможно ли е ако ;не дай си боже; нещо е станало с плода, да продължава да ми се гади всяка сутрин? преди 6-7 дни бяхме на док. и чухме сърчицето Simple Smile всичко си беше наред, но си ме е страх всеки ден... симптомите с гаденето си ги имам всяка сутрин дори днес имаше и връщане на закуската Sad въобще възможно ли е ако бременността е спряла, да останат някакви симптоми? или всичко свършва?
Благодаря предварително

иначе е ясно, че ако не можеш да ядеш и дори да пиеш вода си си за болница. Ще те поналеят със системи и готово  Peace

# 411
Между другото това с водата хич не е шега работа. Почти 2 дни не близнах вода, в резултат на което днес ми се скара доктора и ми беше ниско кръвното. Най- добре по 1 глътка малко по малко ако не се чувствате добре... не наведнъж както аз правих и си патих.  Confused

# 412
Здравейте   Grinning
за първи път се регистрирам в такав сайт и ми е много интересно Simple Smile
Искам да попитам нещо извинявам се предварително ако има вече такава тема просто все още съм нова тук.В 14 седмица на бремеността съм искам да отида на 4Д за да видим дали всичко е наред и искам да питам дали някои е ходил в този период или още е много рано за 4Д.И според вас трябва ли да си правя синдром на Даун на 23 години съм?
Предварително Ви благодаря  Hug Blush

# 413
Здравейте   Grinning
за първи път се регистрирам в такав сайт и ми е много интересно Simple Smile
Искам да попитам нещо извинявам се предварително ако има вече такава тема просто все още съм нова тук.В 14 седмица на бремеността съм искам да отида на 4Д за да видим дали всичко е наред и искам да питам дали някои е ходил в този период или още е много рано за 4Д.И според вас трябва ли да си правя синдром на Даун на 23 години съм?
Предварително Ви благодаря  Hug Blush
   здр мила няма страшно и аз съм нова тук...за да видиш дали вс е наред се прави фетална морфология към 20 сед или поне така ми каза на мене док аз съм в 18г с и съм правила само биохимичния скрининг 13+6 сед а именно за болестта на даун е...аз съм на 28г но док ми каза че ще пускам изследвания...и на 3д може да ти каже че вс е ок до момента

# 414
Момичета моят съвет е да се изследвате за всичко, това че сте млади нищо не значи винаги има риск  Peace . Аз навремето направих всички изследвания и трите ФМ + биохимичния скрининг и не съжалявам.
За 4Д мисля, че ходих за първи път в 17г.с.  Thinking , а за виждането дали всичко е наред не е необходим 4Д и  3Д е достатъчен, важно е лекарят да си разбира от работата  Peace

# 415
Момичета моят съвет е да се изследвате за всичко, това че сте млади нищо не значи винаги има риск  Peace . Аз навремето направих всички изследвания и трите ФМ + биохимичния скрининг и не съжалявам.
За 4Д мисля, че ходих за първи път в 17г.с.  Thinking , а за виждането дали всичко е наред не е необходим 4Д и  3Д е достатъчен, важно е лекарят да си разбира от работата  Peace
    и аз знам че 1 ФМ се прави към 14 сед или поне така ми каза моя док в гърция а тук ми каза Д-р Минчев че за момента вс е наред бебето отговаря на гес.сед и ми пусна само БХС 13+6 за ФМ ми каза към 20 сед....искам да кажа че сестра ми роди при Ризова 2009 и единствено е правила ФМ и то към 30 сед... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 май всеки действа както му е кеф..!!! Rolling Eyes

# 416
По принцип се правят така:
І-ва Феталната морфология между 11-14 г.с.
ІІ-ра Феталната морфология между 18-23 г.с.
ІІІ-та Феталната морфология между 28-32 г.с

но всеки лекар си преценява сам Simple Smile

# 417
Искам да попитам момичетата в по-напреднала бременност - става ли ви лошо? Не е като в началото, но пак си е лошо...  newsm78

# 418
  • София
Родила съм две деца и на мен не ми е ставало лошо.Просто дискомфорт накрая,нещо като да не можеш да си намериш място и денем и нощем.Но лошо - не!

# 419
И аз съм ,,за,, всички изследвания, но ми казаха, че при синдрома на Даун излизало, че има вероятност да има тогава къде е логиката да си го правя ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт