Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 60 022
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Не ми звучи като нещо обезпокоително.

# 451
 днес доки ми каза на 13 нов тест и на преглед Simple Smile

# 452
  • София
днес доки ми каза на 13 нов тест и на преглед Simple Smile
Винаги си купувай скъпи тестове,че са по-точни!
Преди си мислех,че скъпи-евтини все тая.Но се оказа,че евтините са ми отрицателни а скъпите положителни.И изпаднах в шах.

# 453
Надявам се да има нещо на 8си направих тест но се очерта само контура на втората черта вчера ме гледа навидеозон и каза че матката и яйчниците са наред на 13 да направя нов тест и на преглед пак

# 454
Здравейте, Предварително искам да се извиня, ако въпроса, който искам да задам вече е дискутиран, но попрегледах отгоре отгоре темата ...
Днес мисля да се записвам за ЖК по здравна каса, а иначе си ходя на частно при друг лекар. Въпросът ми е какво ми включват тези прегледи по здравна каса и плащам ли потребителска такса като ходя?

# 455
# 456
сега започнах да усещам че гардите ме дразнят
а на евтините тестове мога ли да имам доверие

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 01:06 от AnMary

# 457
ivi4kataa не е нужно да пускаш пост след пост когато никой не е писал след теб, влизаш си на последния и го редактираш.

Незнам кои са скъпи и евтини, аз отидох в аптеката и поисках 2 теста на различни марки, не бяха скъпи и двата си показаха, е втората черта беше малко по-бледа от контролната, но почти винаги е така. За първи път чувам, че евтините не показват вярно.

# 458
Аз съм ползвала и скъпи и евтини тестове, винаги са били точни.

# 459
ами в сабота си взех един за 2 и 50 не помня как се казваше очерта се само контура на 2 черта сега си направих един струва 0.50 стотинки и не показа нищо

# 460
И аз незнам кои са скъпи и кои евтини. Досега винаги съм ползвала шуър чек. При контатиране на втората ми бременност втората чертичка беше мнооого бледа. Като отидох на лекар се оказа, че даже е чудо, че тестът е показал този резултат, защото било много рано, но пусто нетърпение  Simple Smile И въпреки мнението на АГ настоях за УЗИ и бременността ми се потвърди  Simple Smile
Тестът си го направих след работа  Peace , т.е. не беше сутринта, защото имах леко прокървяване абсолютно нетипично за мен.

# 461
ами при мен ми варвя само два дни и то раждиво кафяво и не обилно доки ме прегледа и ми каза на 13 нов тест и на преглед незнам вече и аз никога не ми се е слувало такова нещо а имам болки ниско доло като придарпване спи ми се постоянно расеяна сам боли ме краста а сега и зарната ме дразнят

# 462
Ами 13-ти е скоро Simple Smile Потърпи още малко.
Успех!

# 463
Да не би да е било изпарителна черта това, което си видяла на първия тест?

# 464
ами нз но пак на какво да се далйат тези симптоми а и ходих на лекар

Общи условия

Активация на акаунт