Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 945
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Мартичка с колко дни преносваше, като предприехте индукцията и имаше ли друга причина за това или просто решихте да не чакате? Питам, защото аз имам още 2 дни до термин и ако пренося още 2-3 дни след термина сме решили да предизвикаме раждане и съм се "спекла" доста  Shocked

Пет дена преносвах и ме пратиха в болницата. Там ме приеха и лежах в патология още 4 дни и ме смъкнаха за индукция. Много съжалявам, че не си изчаках вкъщи. Синът ми не беше преносен според мен, роди се 3.150 гр и 50 см. , водите ми бяха бистри и на ехографа се виждаше, че се чувства добре. Явно съм била с късна овулация и сме изфорсирали нещата. При тази бременност пък въобще не съм с ясен термин, защото съм забременяла по време на кърмене с цикъл от един месец, при някаква спонтанна овулация. Ехографа всеки път ми дава различен термин и за това твърдо съм решила да си чакам само да си тръгне, освен ако няма други медицински основания.

Не мога да ти дам съвет, но два-три дена са малко според мен, спокойно можеш да си изчакаш. Пожелавам ти леко раждане, не се настройвай предварително за каквото и да е. Мисли положително  Hug

Скрит текст:
И аз съм от Шумен, и първото си дете раждах в Шуменската болница при доктор Великова.

# 526
Благодаря Ви мами за отговорите!Сега съм по спокойна предписаха ни POLYGYNAX за гъбичната инфекция по една свещичка вечер-влагалищно в продължение на 12 дена пък дано изследванията другият месец са по-добри.За хемоглобина BLOZIN mama  по 1 таблетка дневно.   bouquet

# 527
  • Шумен
Благодаря Ви мами за отговорите!Сега съм по спокойна предписаха ни POLYGYNAX за гъбичната инфекция по една свещичка вечер-влагалищно в продължение на 12 дена пък дано изследванията другият месец са по-добри.За хемоглобина BLOZIN mama  по 1 таблетка дневно.   bouquet

Това, ако е BIOZIN Mama - аз го пия за имунната система, не знам за хемоглобин дали помага ...  newsm78

# 528
  • Berlin
И на мен ми предписаха тези витамини, като изопринозин ми звучат. Simple Smile

# 529
  • София

Това, ако е BIOZIN Mama - аз го пия за имунната система, не знам за хемоглобин дали помага ...  newsm78
И на мен ми ги изписаха за имунната система. newsm78

# 530
Биозин е лекарство за подсилване на имунната система. Аз ги пих доста време заради един кожен проблем, с който трябваше имунната ми система да се прави. Доволна съм.

# 531
Здравейте. Нова съм тук и искам да разкажа за моя случаи..Значи по принцип винаги цикълът ми е бил нередовен и не толкова обилен но пък все си ме изкарваше 4-5 дни. От два месеца обаче ми закъснява с по 10 дни и ми ида за по 2-3 дена,не мога да кажа ,че е обилно кървене ,но не е и малко. Взех да ае съмнявам за цветна бременност и си направих тест след като ми свърши т.нар. цикъл. Тестът беше отрицателен..но пак се съмнявам ,нямам симптоми ,но коремът ми е доста издут и днес си ме болеше като за ПМС а ми мина цикъла преди седмица. От два дни си меря базалната температура и е 36,5... В момента не мога да ида на гинеколог ,евентуално другата седмица... Според вас възможно ли е все пак да съм бременна?

# 532
Според вас възможно ли е все пак да съм бременна?

Не.

# 533
Може ли по подробен отговор, защото много се притеснявам. За първи път ми е и не знам какво да правя  Rolling Eyes

# 534
Може ли по подробен отговор, защото много се притеснявам. За първи път ми е и не знам какво да правя  Rolling Eyes

Изчакай си прегледа при АГ  Peace , само той може да каже какъв е проблема.
И според мен не би могло да си бременна, след като теста е бил отрицателен. Ако искаш го повтори.

# 535
Благодаря ви за отговорите Wink другата седмица ще разбера със сигурност

# 536
Добро утро, момичета  kaffeetrmker_2
Искам да попитам има ли защо да се притеснявам? Значи от около 2-3 дни почти не съм усещала контракции, но за сметка на това от 2 дни имам странни болки в корема - при движение или след като хапна все едно нещо се къса вътре. Снощи мислех да отида до родилното да ме прегледат, но си взех душ и ме поотпусна. Отложих, но през нощта пак се появиха тези болки. Едва се завъртам докато спя. Дали е нещо притеснително или просто се подготвям за раждането, което вече е много близо?  newsm78

# 537
И аз искам да попитам нещо. Вчера усетих много силна болка ниско долу, все едно бебето ме натиска. Сигурно около половин час усещах този натиск. Дали бебето слиза в малкия таз? Доки уж ми каза, че вече е в правилната позоция, но аз си мисля, че слиза още надолу. Нямам разкритие и контракциите ми не са толкова на често, така че май няма изглед да родя скоро. Може ли да се получи разкритие за малко време? Все се надявам да не пренося този път.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 09:59 от Bibi85

# 538
И аз искам да попитам нещо. Вчера усетих много силна болка ниско долу, все едно бебето ме натиска. Сигурно около половин час усещах този натиск. Дали бебето слиза в малкия таз?

Най-вероятно - да. Аз усещах такава болка цяла вечер и през нощта раждането започна. Успех.

# 539
Благодаря, Lеxie. С първата бременност не съм усещала нищо такова затова ми е интересно. Преди време пак усетих бебето да ме натиска ниско долу, но като вчера не се е случвало да ме боли, все едно че наистина ще излезе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт