Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 538
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • при късмета
Баба Яка, точно този е сиропа. Много е добър  Hug
Веднага ти давам препоръка за мазане.
Latschenkiefer Fluid на Allga San - течност е, като спирт, решава ти проблема с мазното и много бързо попива. Има и гел вместо флиуд, търси флуид(което значи че е течно). Задължително да е на Алга Сан. Старото име е Алгазан Мобилфлуид, ако изобщо намериш в мрежата от него, едно и също е.
Това е ново, доверения ни доктор го даде на мъжа ми, като си беше секнал кръста и не можеше да мръдне. Самия той го ползва.
ЗАГРЯВАЩО Е, дано ти помогне, при ревматични болки не е противопоказно, ама аз да кажа.
Коконче, все пак наддава, ще свикне сама да се храни. Отиди да си я видиш  Hug
Мари, браво, че е готова колата

# 346
Ма Ко благодаря, ще го потърся. Щом е като спирт няма да имам проблем да се мажа  Hug
Вече си отбелязах за лекарства питам теб, за нещо свързано с готвене Марчева и Морена. Ех много неща ще научат тук  Mr. Green

# 347
  • София
Марче, що интересен бе, душко?

Какво напраИх пак сега?

Да,, закара я при човека който правеше колата докато мъжът ми беше жив. Направи я за един ден. Платихме и...толкова. Но притесненията си остават там вътре...
Не нищо не си направила. Нищо. Просто....не можеш да ме разбереш през екрана Някой ден ще мина и ще ти кажа.
Изписах толкова много но изчезна.,  За трети път тази вечер ни се спира тока  #Cussing out През половин час. Какво направиха тези хора, ами ако бях в асансьора , леле...щяхте да ядете жито утре.  ooooh!
Бабче, видя ли колко съм добра. Ако не беше ти да ме юрнеш, нищо нямаше да направя.  Heart Eyes
Ма Ко благодаря, ще го потърся. Щом е като спирт няма да имам проблем да се мажа  Hug
Вече си отбелязах за лекарства питам теб, за нещо свързано с готвене Марчева и Морена. Ех много неща ще научат тук  Mr. Green
От мен само глупости можеш да научиш!

# 348
  • при късмета
Не за всички лекарства, даже назад писах, че много трудно им помня имената. Гледам рецепта или опаковка (както сега)
Обаче без никакъв срам мога да кажа, че от кости, стави сухожилия, връзки, менискуси и всички меки тъкани и нерви свързани със стави знам повече от докторите.
Спорила съм с "доктори" по спешни кабинети и съм излизала права. Последния идиот взе да ми обяснява коя връзка съм скъсала (обърка я, а аз знаех коя е) и да го мажа с Фастумгел, че бил загряващ  ooooh!
Чудя се кой им дава дипломите

# 349
И аз към нощната.

# 350
Дай нещо повече де, че да го захапем и да развием темата.
Утре дневните пак да се хванат за главите  hahaha Joy

Ма Ко и аз не помня имена на лекарства, затова в къщи има много празни купийки, като на всяка е написано за какво е, защото никога не пазя листовките. Не знам защо но като купя ново лекарство първата работа е да изхвърля листовката, ММ много ми се дразни ама навик

# 351
  • Fort Worth, TX
Ма Ко, спали са на лекциите по този въпрос.
Маре, пусни на лс каквито се сетиш филмчета.Сега изгледах Зрителна измама/Now you see me.Забавен е.Който си пада по фокуси и магия ще му хареса.На мен ми хареса.

# 352
  • Fort Worth, TX

Ма Ко и аз не помня имена на лекарства, затова в къщи има много празни купийки, като на всяка е написано за какво е, защото никога не пазя листовките. Не знам защо но като купя ново лекарство първата работа е да изхвърля листовката, ММ много ми се дразни ама навик
И що ги пазиш?ВЪВ Фрамар има описание на всяко едно лекарство и дозировка също.

# 353
  • София
...
Готвенето го оправихме, лекарствата също, останаха красивите мъже, то какво друго ни остава.  Joy
Гледам филм, но нещо не ме хвана, та ви поглеждам.

# 354
  • София
Ма Ко, спали са на лекциите по този въпрос.
Маре, пусни на лс каквито се сетиш филмчета.Сега изгледах Зрителна измама/Now you see me.Забавен е.Който си пада по фокуси и магия ще му хареса.На мен ми хареса.
Нали ти пуснах, ти гледа ли го.?

# 355
Имах един период,в който заспивах докато си мислех, че ми е неудобно и трябва да се наместя. Детето порасна. Сега се въртя като крастава по два часа в леглото.
Какво да философстваме? Днес мислите ми се крият някъде зад гънките и не ги намирам много.

# 356
Марчева съгласна давай красивите мъже насам  Joy С кой красавец да започнем. Предтавих си утрешните сутрешни физиономии  Joy
Мушкатова аз съм си изработила начин на заспиване, ММ се чуди как мога когато съм ядосана или нещо много притеснена да заспя за 10 минути. Проблема ми е че нещо напоследък се будя 2 часа след като съм заспала, пуша една цигара и заспивам пак  ooooh!

# 357
Дай идея, какъв е метода?
Имам тиква, мързи ме да направя тиквеник, а ми се яде. Изобщо тиквеника ми е най-омразното  нещо за приготвяне. Гони ме зверски глад напоследък.
Та кой сладур ще обсъждаме? Joy

# 358
  • при късмета

Готвенето го оправихме, лекарствата също, останаха красивите мъже, то какво друго ни остава.  Joy
Гледам филм, но нещо не ме хвана, та ви поглеждам.

Марче ти що не доведе по един ниталианец  Laughing

Листовки се научих да чета покрай това, което давам на детето. Дозировката понякога се разминава от рецептата и написаното и слушам педи. За мойте проблеми, споменатия доктор.
Та се сетих и за Дари, вземи си Кетоспрей, за навехнато и разтегнато много помага. Най-малко 3 пъти на ден, като намалее болката сутрин и вечер. И обездвижване, наистина е много важно. Връзките иначе зарастват хлабави/поразтегнати и нямат същата издръжливост, а и функции
Креми, спят наистина, ама на всички лекции, не на няколко. Остави, че беше объркал връзките, аз му викам външната връзка е скъсана(за глезен иде реч), той ми вика, стъпалната. Аз ходя само за снимка да видя да няма нещо пукнато или счупено, защото само това не мога да определя без снимка. А глезена е много сложна става защото много кости са свързани в нея.
Скрит текст:
Дълго ще стане, ама да ви разкажа много смешна случка от преди време.
Предната вечер, преди на сестра ми сватбата си смазах палеца на дясната ръка, ама зверски. Отиваме в Исул до спешното. Падна се млад доктор, много симпатичен. Прати ме на снимка. Тогава се чакаше снимката пред рентгена и я насиш на доктора на плака. Докато я носех видях, че няма счупени костица, но ставната капсула беше на дроб сърма. Докотра вика: гипс. Знам, че трябва да се сложи, ама взех да му обяснявам, че не може сестрата на булката да се изтипоса с рокля с тънки презрамки, прически, гримове и т.н и гипсова шина. Дума да не става. Той само каза „добре” и стана и извади най- голямата спринцовка която съм виждала някога. Направо се затичах към вратата, знам, че не се слагат инжекции при такива случаи. А доктора : Спокойно, ще оправим работата. Изряза от дебелата прастмаса две ленти и ги нагряваше да се поизвият и направи шина, като ги сложи отдолу и отгоре. Обещах, че ще взема мерки като мине сватбата и си тръгнах.
След 6 месеца.
Ставата се оправи, но връзките на този палец са ми разтегнати отпреди това и палеца не функционера като хората. Вратата на колата ми го обърна наобратно и айде пак в Исул. Като видях, че е същия доктор, реших, че няма да ме познае. Колко пациенти минават за това време? Минаваме процедурата със снимката и съм в кабинета а той я гледа. Дума не обели преди това и както си гледаше снимката, изтърси:
-   Утре нещо сватби или други ангажименти?
-   -Мии, не
-   Гипс, този път гипс. Не пак да ми се тръснеш след 6 месеца.
Май реши, че си троша едии и същи пръст, та да го свалям  Joy

# 359
Ма Ко, ще ме умориш Joy

Общи условия

Активация на акаунт