Модни консултации - 5

• 78 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Аз пак се включвам за съвет, купих си тези дънки, снимката е ужасна, ама надявам се виждате - сива са. Та, въпроса ми е с какво бих могла да ги нося? Понеже харесвам спортно-елегантният стил, ще ви помоля да ме посъветвате за цветови комбинации, модели дрехи - дали да ги нося с туники, тениски, сака и т.н.
Според мен ще изглеждат добре със малко по-широк топ и сако Rolling Eyes

# 421
MissNoir, едва ли ще помогна много, но можеш да провериш в Benetton, сина ми има подобни от там, обаче нямам идея как се казват.

# 422
  • В сърцето на един мъж
missNoir  - благодаря отново за включването. Много ги харесвам тези рокли ризи, но винаги съм се чудела на какви обувки да ги нося, а ето че сега май наистина ще стои добре, ама то ще стане - аз обувките ги купих заради едни очила, сега трябва и рокля заради обувките ....ще се опитам от да се възползвам от предложенията ви с наличните ми дрешки ..... Hug

За дънките - ние имаме подобни от ЗАРА
http://www.zara.com/bg/en/kids/boy-%283-14-years%29/jeans/low-ri … 4752p1778648.html
Аз ги харесвам, защото те имат ширина в дупето, малко като с паднало дъно са, но не съвсем и затова крачолите им стоят криви. Поне така си мисля аз де. Понеже са по широки в дупето на мен ми се струват по удобни за игра /моят е на 3,5 г./ но е отделен въпроса, че въобще не мога да го накарам да ги обуе в ДетскатаГрадина и ги ползваме само дето се вика за "официални случаи"
И в Бенетон също може да има
Иначе май са това http://www.idigdenim.se/2014/01/13/2014-springsummer/

Heart Eyes

# 423
  • Варна
Аз пак се включвам за съвет, купих си тези дънки, снимката е ужасна, ама надявам се виждате - сива са. Та, въпроса ми е с какво бих могла да ги нося? Понеже харесвам спортно-елегантният стил, ще ви помоля да ме посъветвате за цветови комбинации, модели дрехи - дали да ги нося с туники, тениски, сака и т.н.

С какво може да се носят едни дънки? Ами.. с всичко!

# 424

С какво може да се носят едни дънки? Ами.. с всичко!
Знам, че с всичко, но въпроса ми беше по-конкретен. Има страници със модни идея за съчетания на дрехи, ето това искам да видя.

# 425
  • Варна
ExquisiteS

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Ако беше казала, по принцип, какъв ти е стила, щото в нета ако потърсиш "с какво да се носят сиви дънки" сигурно ще излязат хиляди вариации.

# 426
Благодаря ти, Киса. Аз мисля, че споменах за стила - спортно-елегантен Peace

# 427
  • Варна
bn87, didishh, благодаря ви! Бенетон във Варна май не остана, но в Зара ще премери детето посочения модел. Този господин ми грабна сърцето, не само със страхотните си дънки Simple Smile

------------------------------------------------------

ExquisiteS, ако правилно съм разбрала поста ти - за мен един аутфит, в който има дънки, но се цели в спортно-елегантния стил, е този, в който има включено:
 - сако;
 - риза;
 - копринен топ / имитация на коприна /;
 - токчета;
 - елегантна чанта

Намерих няколко снимки, на които ми харесва съчетанието с дънки. Те не са сиви, но няма значение, сивото си подхожда с абсолютно всички цветове.
Скрит текст:

В една друга тема бях видяла съчетание на байкър боти, с дънки, с риза и туидено сако Шанел и страшно много ми хареса, но не мога да открия снимката. Ето няколко комбинации с дънки и такова туидено сако. Според мен то придава много голяма доза елегантност Heart Eyes
Скрит текст:

Май се поувлякох със снимките...

# 428

Друг път може да почерипиш  Mr. Green - 3 спортно елегантни / готски и 2 мадамски, като високите токчета винаги може да замениш с балеринки, ниски заострени или мокасини  Peace . Добави им връхни дрехи - сака, жилетки ... и си супер  Peace
Скрит текст:

И още няколко забърках ...  Rolling Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 19:20 от Moringa

# 429
Moringa, много, много ти благодаря за старанието.  bouquet Много ми харесаха предложенията и като мога ще се подсигуря. А тези комбинации от първият ти пост нали спадат към спортно-елегантният стил? Аз точно това имах предвид, защото така се нося. Почти винаги съм с дънки, а саката са ми едни от любимите дрехи.

# 430
Пак заповядай  Hug
Ами според мен, спортно-елегантният стил търпи какви ли не трансформации и прояви на въображение, така че ти си знаеш най-добре за себе си кое става и кое не ...  Peace

# 431
  • София
Мили дами, мислите ли, че дълга пола такъв тип http://www.pinterest.com/pin/490259109407783530/ е подходяща за ежедневието и за офис, в който няма дрес код, почти всички са дооста спортни. Чудя се дали полата не е прекалено претенциозна  Embarassed След като чуя мнението ви, ще се заем да търся и по магазините  Crazy А идеи за обувки? ooooh!

# 432
  • Пловдив
*Nani* , ето в този вид се постига по-спортна визия.

За по-топло време може да я сложиш с такива обувки

или с такъв тип ботушки

# 433
  • Пловдив
Тук се абстрахирай от цветовете на полата

А за лятото съчетанието с такъв тип пола е още по-лесна

# 434
  • София
 Hug Hug Прекрасни предложения! Благодаря ти! А с тениска?  Thinking Мисля си полата да е с по-висока талия... Предложението с коланчето много ми хареса  Party А как ти се струва с кецове  Rolling Eyes Визията да е в ненатрапчиви цветове, горната част съвсем изчистена  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт