Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за училище Веда

 • 13 137
 • 42
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 821
Наистина ме уплашихте. Бях решила да пробвам гимназиалния курс, но сега вече съм доста разколебана.
Моля, ако някой има желание да сподели нещо за гимназията, да ми пиши на лични.

# 31
 • Мнения: 487
Здравейте, Fair Lady! Дали някой Ви писа с информация? Аз също се интересувам от гимназията, а никъде не намирам никаква информация. Благодаря, ако споделите дали сте намерила нещо.

# 32
 • Мнения: 5
Негативните мнения за Веда не са с цел някой някого да плаши, убедена съм. Желанието е да предупредиш другите- ако може да не допускат твоята грешка. Защото грешните решения, взети от нас за децата ни, най-много ни тормозят, отговорността ни е голяма. Аз също съм се сблъскала с липса на достатъчно отзиви за това училище преди, но не съм разтълкувала правилно това и въпреки всичко съм си записала детето...грешка!
Помислете за друго училище, това е моят съвет. Защото макар че нямам опит с тях точно с гимназията, не виждам какво може да е радикално различно в нея, сравнено по-долните класове. Нали управлението, визията е същата...

# 33
 • София
 • Мнения: 821
Здравейте, Fair Lady! Дали някой Ви писа с информация? Аз също се интересувам от гимназията, а никъде не намирам никаква информация. Благодаря, ако споделите дали сте намерила нещо.

boriva, не съм получила допълнителна информация за Веда от никого. От "ровене" в нета установих, че децата май излизат без българска диплома, та не знам...
 
Препоръчаха ми по-скоро Ерих Кестнер. Малко ми е неудобна локацията му, а и мненията са противоречиви, но имам още малко време за размисъл.

Irinka85, благодаря ти

# 34
 • Мнения: 289
Препоръчвам ЧНГ " Ерих Кестнер". За информация може да ми пишете лични съобщения.

# 35
 • Мнения: 1
Тази тема ще ми служи като доказателство пред мъжа ми колко точна би могла да бъде преценката ми по косвени знаци. Ха-ха!

Много ми стана интересно какви са мненията за Веда в bg mamma, защото на най-кофти възможните ни съседи децата им са там. Ха-ха! Ясно ми е вече защо!

Сега по същество: нямам дете там, ама щом търпят тези нашите съседските деца, които просто не искам да квалифицирам как се държат и какво правят...да ви кажа. ... не ще да е добро училище!
Обаче не е това толкова важно да напиша, колкото друго: много лошо се изказва по-нагоре директорката- все едно във форума пише една луда майка, която... видиш ли... няма хал хабер какво се случва с детето й- можело ежедневието му да няма общо с това, което тя си мисли.  Ейййййй, това ми се вижда адски нагло изказване!!! Чак се вбесих. Това ако на мен посмеят да ми го кажат... не знам! Ама така ме подразни това изказване,  че нямам думи! А тя, жената, която пише, видимо се е видяла в чудо с това училище! Да набере смелост чак я съветва тази директорка.... лелеееее, грозна работа!
Успех на всички с търсенето на хубаво училище!

# 36
 • Мнения: 3
Присъединявам се към недоволните от училище Веда, смятам негативните изказвания по-нагоре за изключително обективни- особено това с агресията е 100% вярно!
Между другото, "Веда" в славянската митология и българския фолклор е женско същество, което броди нощем и причинява зло на хората...

# 37
 • Мнения: 1 985
Нямам мнение за училището, но името идва от "ведети" - разумявам, "ведвние"- мъдрост. Сериозно име, което следва и сериозно да се защити.

# 38
 • Мнения: 3
Сигурно има не 1 и 2 тълкувания на името, но аз смятам, че това, което е Веда в митологията- зло същество, повече отива на това, което всъщност представлява училището.
Когато ми се наложи да мина наблизо, минавам с гадно чувство в душата...

# 39
 • Мнения: 5
Здравейте,
аз съм родител на дете във Веда и това, което искам да споделя е, че подготовката по немски език е много  добра. Това е може би основната причина за да избера и оставя детето си във  Веда. Има проблем с дисциплината в класа, но родителите и децата са амбициозни и това значително  определя нивото. До скоро имаше сериозни спънки в чисто организационен план, но тази година сякаш е минала "вълшебната фея" и са налице много положителни практики.

# 40
 • Мнения: 890
Аз пък съм с много лоши впечатления именно от масовата част от родителите. Намирам нивото за извънредно ниско.
Относно немския- ако говориш добре немски, действително стига само да видиш рекламните клипчета на Веда в Интернет, за да чуеш колко безкрайно лошо е произношението на децата, дори на завършващите, за да се ориентираш какво е нивото... достатъчно ли е да плащаш с години, а детето ти да говори като общ работник по кейовете в Германия?!?!
Относно вълшебната фея, която е минала... Аз във феи не вярвам, но знам от опит, че от време на време се опитват за позамажат с някое нововъведение, което е от ден до пладне... Лошото е, че когато си инвестирал в това училище време, нерви и пари, сам търсиш да се хванеш за нещо, да си внушиш, че нещата се подобряват.... и продължаваш да плащаш! Истината е, че усещането за промяна в добра посока обикновено е лъжовно...
И в крайна сметка след хубавите такси, които плащаш, детето ти се прибира от училище и ти казва какви конфликти е имало, за които учителката не е взела никакви мерки, а по-късно през деня като е поискало лист от учителката (защото за пръв път не е имало), тя му е дала използван лист, който е скъсала на две, за да има и за другите, ако поискат... ?!?! Частно училище?!?!?! или мизерия?!

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 21:57 от Novichka1

# 41
 • Мнения: 83
Здравейте, оставам много неприятно изненадана от коментарите за училището, обмисляхме го като вариант за детето ни от първи клас. Досега ни притесняваше единствено локацията. Дали някой би споделил повече впечетления, може и на лични. Ще съм ви изключително благодарна!

# 42
 • Мнения: 2
Потвърждавам това, което хората вече са описали.
Това не е добро училище! Не си записвайте децата. Това е моят съвет.

Общи условия

Активация на акаунт